Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie to te body Misty z tym, że już przecenili na 14,99
więc 5 zł za sztukę aż grzech nie kupić. Więc może nawet wezmę te większe, też się przydadzą.
Buuu alę się zdołowałam, ogłoszenie na olx drugi dzień było i M. dziś z facetem gadał i już nie ma ogłoszeniaa tak mi się auto spodobała i dupa.
Ledwo żyję, a tu jeszcze noc taka długa. Najchętniej bym zabrała się i wyszła stąd. Brzuch mnie boli.
Z. lubi tę wiadomość
-
Witaaam się nocnie!
Misty ja przepraszam ale ja wolę kiciusie. Jak masz u siebie kociaka i go wrzucisz na awatarka to na pewno będę się zachwycać!bo kociara ze mnie nie z tej ziemi a takich większych psiakow sie boje!
Sara ja jak zajde w ciążę to chyba nie bede w stanie się opanować z zakupami. Tak jak Magdas napisała też mam już ochotę kupować takie śliczne małe śpioszki. Ale to chyba dobrze bo to chyba znaczy że mamy wiarę w sobie że w końcu się uda! Ba, że będzie to już niedługochociaż staram się omijać sklepy gdzie mogę spotkać artykuły dla dzieci.
Laura życzę żeby Wam sie ułożyło wszystko pomyślnie. Dla Was to chyba też intensywny rok, nie? Ale wszystko ma swój sens i swoje znaczenie! Będzie dobrze. Byle do przodu
A ja wróciłam z piwkingu. Powiem Wam że mężczyźni to chyba mają jakiś specjalny kod genetyczny umożliwiający zachwycanie się sportem do upadłego! Wymiekam! Ale mój mąż dalej na posterunku i ogląda meczea niech se ogląda, ja jestem kochana żona i jak coś mu sprawia frajdę to niech się cieszy
ale ja idę spać! Także śpijcie dobrze!
Owocnej nocy!Delia, Laura, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. z moim M. o wszystkim porozmawiasz, ale nie o sporcie nie ogląda, nie uprawia i nie interesuje go. To ja jestem bardziej meczowa
Oj z tymi zakupami to fakt, ja już oglądam wózki i łóżeczka, ale to też pod kontem ceny, patrze ile to nas wyniesie. Chociaż wózek nie koniecznie, bo już mu w pracy koleżanki zapowiedziały, że oddadzą, to jedna wózek, druga nosidełki, to bujaczek, to ciuszki. Jedna oferuje ciuszki dla dziewczynki, druga dla chłopcawięc uper. Chociaż wiadomo napewno też kupimy coś nowego. Mam kombiezonik jeszcze po mie
fajnie, że się przyda mojemu dziecku. Kurcze 25 lat czekał.
Zmykam do domku odespać , w dodatku mdli mnie, że szok. Ale w razie czego będę miała przy sobie wiadro od mopa, bo kupiłam w piątek i zapomniałam z pracy zabrać.
Miłego dnia. U mnie pada, ale całkiem ciepło.Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja wczoraj z mężem dla odmiany trochę pomilczałam (w tym sensie, że nie nawijaliśmy jak katarynki). Siedzieliśmy na balkonie i słuchaliśmy koncertu, który był w jednaj z knajp ;]
Z, widzę że wróciłaś w bardzo dobrym nastrojuPost aż tryska energią
Mój mąż to raczej sportu nie ogląda (na całe szczęście dla mnie), jedyne co go interesuje, to KSW, MMA i inne takie. Ale to mogę nawet z nim oglądać ;]
Sara, to fajnie, że się tak zdeklarowałyWiększość kobiet dostaje bzika na punkcie pierwszego dziecka i od A do Z wszystko kupuje nowe....a jak dla mnie to strata kasy. Jak Misty napisała, że udało jej się kupić taką ilość ubranek za grosze. A wiadomo co jak co, ale artykuły dla dzieci zazwyczaj mają kosmiczne ceny...
Ahhhh i ja też uwielbiam oglądać te wszystkie ubranka pieluszki i inne pierdołki dla dzieci. Latam jak szalona i pokazuję mężowi przesłodkie miniaturowe buciki!A oczy mi świecą wtedy niczym dwie gwiazdy
Ale na szczęście nie ciągnie mnie jeszcze, żeby cokolwiek kupić
Miłego dnia!Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Zaba lubisz ogladac MMa??? dla mnie to jest durnowate!!! wala sie po mordach i nie dosc ze juz teraz inteligencja nie grzesza to na starosc wyslowic sie nie potrafia bo tak maja obity mozg hehe
Z., Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzien dobry
A ja zamiast wcoraj swietowac urodziny pracowalam.. na dodatek tesciu wyciaganl meza na wies myslelszmy ze szybko im zejdzie a tu zeslzo im do wieczora ;/
j zalapalam dola - chwilowego , -
he he he :d to ruszaj dupeczke i po kawusie
:D
ja po kanapeczka i herbatce owocowej...teraz mam zamiar lezec i lezeć..wczoraj byłam na nogach o 7- szkolenie do 15 a potem goście do 24...padałam na pysk
ale dzieki temu dorobiłam sie wózka. hustawki, sterty ubranek i najwazniejsze wielu informacji od obecnych już mam -
Aniu kochana.........sto lat!!!!!
wiele szczescia i miłosci bo to najwazniejsze! zdrowia i upragnionych kresek...zadowolenia z zycia prywatnego i zawodowego!!!!
buziaki i głowa do góry!!! -
Dopisuję się do życzeń! Aniu wszystkiego co najlepsze, żeby Twój mąż był dalej dla Ciebie taki kochany, żeby potrafił Cię milo zaskakiwać i spełnienia tego najwazniejszego najpiekniejszego marzenia o dzieciatku!
I nie dołuj się! Szkoda czasu na dołki, głowa do góry będzie dobrze!
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dziekuje dziewczynki
wiem po prostu taki moment wiecie 30 skonczone i taki rachunek sumienia mi sie ukazali oczywiscie zaczelo sie ze ten bobas by sie juz przydal
-
Ja też życzę wszystkiego co najlepsze!
Spełnienia w każdej dziedzinie życia, samych pogodnych dni i miliona powodów do uśmiechu! A przede wszystkim tego upragnionego i wyczekanego!!
Kasiu, co do MMA to nie piszę, że lubię. Ogólnie mężowi wiecznie powtarzam, że lanie się po mordach to nie jest żaden sport i jeszcze taką grubą kasę za to dostają. I nie oglądam tego jakoś chętnie, bo zazwyczaj on ogląda na lapku, a ja patrzę na TV, a jak ogląda w TV, to ja tam rzucę okiem czasami. Ale jak np meczy nienawidzę oglądać. Jakoś to mnie nudzi. To już wolę iść na jakieś wiejskie rozgrywki i towarzyszą mi wtedy większe emocje niż podczas oglądania w TV, a już takie sporty jak bieganie czy golf (kto ogląda golf w TV?!) to kompletnie mnie nie interesują. Nic się tam nie dzieje. Ahhh i jeżeli chodzi jeszcze właśnie o MMA lub KSW, to tam nie ma typowego mordobicia. Np boksu już nie lubię, a walk w klatce to nie oglądnę choćby nie wiem co. Wtedy odwracam głowę w drugą stronę, żeby nawet przypadkiem nie zobaczyć. I zgadzam się, po latach na ringu ludzie nie potrafią się normalnie wypowiedzieć.
Aniu, mój mąż mi stwierdził, że zanim on się przyzwyczai do tej 3 z przodu, to minie minimum pół roku ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 11:29
Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
hehe ja chyba tez
wiem ale dodatkowo znowu wlaczylo mi sie myslenie ze jesli nie uda sie znalezc plemnikow .to to bedzie nie fair . ze moze maz bedzie sie czul wiecie.. nie dowartosciowany ..ze nie przekaze dalej swoich genow. wiemze to nie jest najwazniejsze..ale chcialabym bardzo zeby mogl sobie powiedziec ze o jego "genetycznie" dzieck..i ze stworzyl takie malenstwo .. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.