WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Laura;)
    No nie dziwie Ci sie ze sie cieszysz z wyjazdu :) teraz napewno Wam sie pouklada wszystko jak chcecie :)

Laura lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Laura Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Dzieki Laura;)
    No nie dziwie Ci sie ze sie cieszysz z wyjazdu :) teraz napewno Wam sie pouklada wszystko jak chcecie :)
    Będzie dobrze, musi być :)
    Będę już między swoimi :D

Z. lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Magdas Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proste,ze bedzie dobrze innej opcji nie ma :D

Laura, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie to te body Misty z tym, że już przecenili na 14,99 :) więc 5 zł za sztukę aż grzech nie kupić. Więc może nawet wezmę te większe, też się przydadzą.
    Buuu alę się zdołowałam, ogłoszenie na olx drugi dzień było i M. dziś z facetem gadał i już nie ma ogłoszenia :( a tak mi się auto spodobała i dupa.
    Ledwo żyję, a tu jeszcze noc taka długa. Najchętniej bym zabrała się i wyszła stąd. Brzuch mnie boli.

Z. lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sen jest dla... :D :D :D :D

Z., Lena87 lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaaam się nocnie! :D

Misty ja przepraszam ale ja wolę kiciusie. Jak masz u siebie kociaka i go wrzucisz na awatarka to na pewno będę się zachwycać! ;) bo kociara ze mnie nie z tej ziemi a takich większych psiakow sie boje! :D

Sara ja jak zajde w ciążę to chyba nie bede w stanie się opanować z zakupami. Tak jak Magdas napisała też mam już ochotę kupować takie śliczne małe śpioszki. Ale to chyba dobrze bo to chyba znaczy że mamy wiarę w sobie że w końcu się uda! Ba, że będzie to już niedługo :) chociaż staram się omijać sklepy gdzie mogę spotkać artykuły dla dzieci.

Laura życzę żeby Wam sie ułożyło wszystko pomyślnie. Dla Was to chyba też intensywny rok, nie? Ale wszystko ma swój sens i swoje znaczenie! Będzie dobrze. Byle do przodu :)

A ja wróciłam z piwkingu. Powiem Wam że mężczyźni to chyba mają jakiś specjalny kod genetyczny umożliwiający zachwycanie się sportem do upadłego! Wymiekam! Ale mój mąż dalej na posterunku i ogląda mecze :D a niech se ogląda, ja jestem kochana żona i jak coś mu sprawia frajdę to niech się cieszy :D ale ja idę spać! Także śpijcie dobrze!

Owocnej nocy! :) <3

Delia, Laura, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. z moim M. o wszystkim porozmawiasz, ale nie o sporcie nie ogląda, nie uprawia i nie interesuje go. To ja jestem bardziej meczowa :)
    Oj z tymi zakupami to fakt, ja już oglądam wózki i łóżeczka, ale to też pod kontem ceny, patrze ile to nas wyniesie. Chociaż wózek nie koniecznie, bo już mu w pracy koleżanki zapowiedziały, że oddadzą, to jedna wózek, druga nosidełki, to bujaczek, to ciuszki. Jedna oferuje ciuszki dla dziewczynki, druga dla chłopca :) więc uper. Chociaż wiadomo napewno też kupimy coś nowego. Mam kombiezonik jeszcze po mie ;) fajnie, że się przyda mojemu dziecku. Kurcze 25 lat czekał.
    Zmykam do domku odespać , w dodatku mdli mnie, że szok. Ale w razie czego będę miała przy sobie wiadro od mopa, bo kupiłam w piątek i zapomniałam z pracy zabrać.
    Miłego dnia. U mnie pada, ale całkiem ciepło.

Z., Little Frog lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :) :)

Z. lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Ja wczoraj z mężem dla odmiany trochę pomilczałam (w tym sensie, że nie nawijaliśmy jak katarynki). Siedzieliśmy na balkonie i słuchaliśmy koncertu, który był w jednaj z knajp ;]

Z, widzę że wróciłaś w bardzo dobrym nastroju :) Post aż tryska energią :) :) Mój mąż to raczej sportu nie ogląda (na całe szczęście dla mnie), jedyne co go interesuje, to KSW, MMA i inne takie. Ale to mogę nawet z nim oglądać ;]

Sara, to fajnie, że się tak zdeklarowały :) Większość kobiet dostaje bzika na punkcie pierwszego dziecka i od A do Z wszystko kupuje nowe....a jak dla mnie to strata kasy. Jak Misty napisała, że udało jej się kupić taką ilość ubranek za grosze. A wiadomo co jak co, ale artykuły dla dzieci zazwyczaj mają kosmiczne ceny...

Ahhhh i ja też uwielbiam oglądać te wszystkie ubranka pieluszki i inne pierdołki dla dzieci. Latam jak szalona i pokazuję mężowi przesłodkie miniaturowe buciki! :D A oczy mi świecą wtedy niczym dwie gwiazdy :D Ale na szczęście nie ciągnie mnie jeszcze, żeby cokolwiek kupić :)

Miłego dnia!

Z., Misty87 lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczyny...:)

ale marna pogoda...ja nadal w łożku :D:D

Z. lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba lubisz ogladac MMa??? dla mnie to jest durnowate!!! wala sie po mordach i nie dosc ze juz teraz inteligencja nie grzesza to na starosc wyslowic sie nie potrafia bo tak maja obity mozg hehe

Z., Misty87 lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Ja też jeszcze w łóżku. .. i nie ma nikogo chętnego co by mi przyniósł kawkę więc chyba trzeba podnieść tyłeczek. A taaaak mi się nieeeee chceee że hej! :D

Miłego dnia :)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

A ja zamiast wcoraj swietowac urodziny pracowalam.. na dodatek tesciu wyciaganl meza na wies myslelszmy ze szybko im zejdzie a tu zeslzo im do wieczora ;/
    j zalapalam dola - chwilowego ,

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he he :d to ruszaj dupeczke i po kawusie :D:D

ja po kanapeczka i herbatce owocowej...teraz mam zamiar lezec i lezeć..wczoraj byłam na nogach o 7- szkolenie do 15 a potem goście do 24...padałam na pysk :D
    ale dzieki temu dorobiłam sie wózka. hustawki, sterty ubranek i najwazniejsze wielu informacji od obecnych już mam :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu kochana.........sto lat!!!!!
    wiele szczescia i miłosci bo to najwazniejsze! zdrowia i upragnionych kresek...zadowolenia z zycia prywatnego i zawodowego!!!!
    buziaki i głowa do góry!!!

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu Sto lat sto lat i tego jednego upragnionego kropka:D buziaki

Ania_84 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuję się do życzeń! Aniu wszystkiego co najlepsze, żeby Twój mąż był dalej dla Ciebie taki kochany, żeby potrafił Cię milo zaskakiwać i spełnienia tego najwazniejszego najpiekniejszego marzenia o dzieciatku! <3
    I nie dołuj się! Szkoda czasu na dołki, głowa do góry będzie dobrze! :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczynki :)
    wiem po prostu taki moment wiecie 30 skonczone i taki rachunek sumienia mi sie ukazal :P i oczywiscie zaczelo sie ze ten bobas by sie juz przydal :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też życzę wszystkiego co najlepsze! :) Spełnienia w każdej dziedzinie życia, samych pogodnych dni i miliona powodów do uśmiechu! A przede wszystkim tego upragnionego i wyczekanego!! :)

Kasiu, co do MMA to nie piszę, że lubię. Ogólnie mężowi wiecznie powtarzam, że lanie się po mordach to nie jest żaden sport i jeszcze taką grubą kasę za to dostają. I nie oglądam tego jakoś chętnie, bo zazwyczaj on ogląda na lapku, a ja patrzę na TV, a jak ogląda w TV, to ja tam rzucę okiem czasami. Ale jak np meczy nienawidzę oglądać. Jakoś to mnie nudzi. To już wolę iść na jakieś wiejskie rozgrywki i towarzyszą mi wtedy większe emocje niż podczas oglądania w TV, a już takie sporty jak bieganie czy golf (kto ogląda golf w TV?!) to kompletnie mnie nie interesują. Nic się tam nie dzieje. Ahhh i jeżeli chodzi jeszcze właśnie o MMA lub KSW, to tam nie ma typowego mordobicia. Np boksu już nie lubię, a walk w klatce to nie oglądnę choćby nie wiem co. Wtedy odwracam głowę w drugą stronę, żeby nawet przypadkiem nie zobaczyć. I zgadzam się, po latach na ringu ludzie nie potrafią się normalnie wypowiedzieć.

Aniu, mój mąż mi stwierdził, że zanim on się przyzwyczai do tej 3 z przodu, to minie minimum pół roku ;]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 11:29

Misty87, Z. lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe ja chyba tez :)
    wiem ale dodatkowo znowu wlaczylo mi sie myslenie ze jesli nie uda sie znalezc plemnikow .to to bedzie nie fair . ze moze maz bedzie sie czul wiecie.. nie dowartosciowany ..ze nie przekaze dalej swoich genow. wiemze to nie jest najwazniejsze..ale chcialabym bardzo zeby mogl sobie powiedziec ze o jego "genetycznie" dzieck..i ze stworzyl takie malenstwo .. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 966 967 968 969 970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ