Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Rozlozylo mnie na dobredzisiejsza noc gorsza od poprzedniej. Nie dosc,ze ide pozno spac, to i tak zaraz po 1 pobudka,potem po 3 i po 4. Wiadomo,siku obowiazkowo
ale zeby tylko to. Nie da sie oddychac przy zatkanym nosie i drapiacym gardle
co sie ukombinowalam,juz probowalam spac na pol siedzaco. Poszlam na dol o 5 zjesc kanapke,bo mi sie odbijalo tantum verde
tata wstawal do pracy i myslal,ze ma majaki. Ja twardo przy stole czytam Tygodnik Podhalanski haha
Zasnelam przed 7, obudzilam sie kolo 11.
Maz pojechal z moja mama do kosciola, ja sie nie wychylam, bo ponoc zimno!
Aporpo pieska, to moj, nasztak najbardziej moj i meza to jest krolis, a Lemonek z avatarku jest wspolny
Zetka kotus u nas obowiazkowo
Specjalnie dla Ciebie i dla reszty kocich mam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0011f99b812b.jpg
Tak nasza ruda ksiezniczka pozowala przy sobotkach
Co do tych ubranek, to ceny po sklepach kosmiczne, ja nie wiem kogo stac na kurteczki dla 3mc dziecka za 100 itp. To jest chore! Ostatnio zagladnelismy do babycity i chyba pierwszy i ostatni raz. Powariowaliale to w sumie wszedzie.
Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Aniu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo szczęścia i uśmiechu, samych słonecznych dni, pociech z męża i gromadki dzieciaczków.
Będzie dobrze, nie martw sie napewno zajdą u męza plemniczek i to nie jeden !!!
trzymam kciuki !!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Misty kotka sliczna
m=Monia chcialabym bardzo.. dobrze ze to tylko chwilowe dolkiXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
mówiłaś mi, że u nas wyniki sie oprawią ?? i cooo ?? poprawiły sie .
A ja Ci mówie, że u Was będą plemniczki i to nie jeden .. zobaczysz !!!!
pomódl sie i będzie dobrze !!!!!!! musi ., bo już tyle przeszliście. !Ania_84 lubi tę wiadomość
-
iwecie co wczoraj poszlam sie przejsc i nagle znalazlam sie w kosciele.. akurat byla msza
zostalam przez pol godziny ogolnei "pogadalam sobei " i poszlam dalej .. -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:iwecie co wczoraj poszlam sie przejsc i nagle znalazlam sie w kosciele.. akurat byla msza
zostalam przez pol godziny ogolnei "pogadalam sobei " i poszlam dalej ..
mi też to bardzo pomaga
wiecie co.. wczoraj pierwszy raz widziałam bocianie gniazdo w tym roku wraz z młodymiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 12:00
Ania_84, Z., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milego dnia Zetko
Aniu nie doluj sie, a rozmowa z Bogiem faktycznie dobrze robi
Wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen tych najskrytszych z okazji wczorajszych urodzin :*
U naszego sasiada (maja juz 3 dzieci, najmlodsze 9mc) siedzialy na kominie 2 bocki calusienki dzien! Mowie,ze pomylily adresy
Zjadlam rosolek na swojskim mieskuoby zdzialal cuda.
Ania_84, Delia lubią tę wiadomość
-
Natk szczerze mowiac nie wiem... ale moze nie zwraca uwagi na tempke bo z tego co widze bardzo nie skacze do gory.. a moze skoczyc i tez przyjsc @ teraz organizm jest rozregulowany i moze szalec
-
nick nieaktualnyAnia dzięki, jakoś się trochę mi uregulowała ta tempka, jeszcze 2 dni i powinna przyjść bo zazwyczaj po 5 dniach od przestania brania lutki przychodziła, dziwne to ze podczas brania nie wzrosła tylko jak odstawiłam to rosnąć zaczeła, nic czekam sobie
-
mi tempka nie wzrastala przy lutce.. ale jak nie przyjdzie po 5 dniach toidz do gina..a jak nie to zrob dla pewnosci test ..
-
nick nieaktualny