Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Laura nie martw się, człowiek przywiązuje się do zwierzątek, ale jak każde stworzenie musi kiedyś nas opuścić, pewnie jest teraz na króliczkowej łączce."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
My tez ogladamy siateczke
Bursztynko tantum verde mozna i septolette. Mnie jeszcze zaczely oczy lzawic.
Uszu nie zazdroszcze, ja jako male dziecko co Boze Narodzenie cierpialam na to
Another gdzie Ty mialas slonce?? Tu bylo moze godzine,ale zimnooooo...ja nosa dzis nie wychylilam.Bursztynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj 27 stopni
Co prawda co jakiś czas pojawiały się chmurki, ale to dobrze, bo się ciałko nie zagrzało za mocno, tylko był przyjemny chłodzik co jakiś czas
Natka098, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:U nas dzisiaj 27 stopni
Co prawda co jakiś czas pojawiały się chmurki, ale to dobrze, bo się ciałko nie zagrzało za mocno, tylko był przyjemny chłodzik co jakiś czas
super, tez tak chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 22:44
Another lubi tę wiadomość
-
ja z mezem mialam przed chwila powazna rozmowe hehe
zacal wraca do pierwszych naszych spotkan na moje pytani sie we mnei spodobalo na I spotalknieu teskt mojego malza: cycoszki pomyslalem sobei ze ajnie by bylo takie mietosci na codxien
rozwalil mnie
ja mu mowie o ladnie nie moj charakter tylko cycki a ten do mnie.. no co tak je wyeksponowalas ze nie dalo rady nie popatrzec:PAnother, Natka098, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:hehe ja chyba tez
wiem ale dodatkowo znowu wlaczylo mi sie myslenie ze jesli nie uda sie znalezc plemnikow .to to bedzie nie fair . ze moze maz bedzie sie czul wiecie.. nie dowartosciowany ..ze nie przekaze dalej swoich genow. wiemze to nie jest najwazniejsze..ale chcialabym bardzo zeby mogl sobie powiedziec ze o jego "genetycznie" dzieck..i ze stworzyl takie malenstwo .. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi.
a tak w ogole to sie witam:DAnia_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
heheh no coz.. wazne ze szczerze
choc teraz to mnie smieszy
ja tez musze sie dzis wyspac jutro siedze wkomisji na egzaminie ..ble na szczescie tylko na pisemnym jutro ale nastepny pon wt przerabane bo na zawodowym siedze i to 5 zmien w sumie ;/ wiec od 7- 20 bo jeszcze pozniej protokoly itp itd ;/ -
dla tych co interesuja sie Inseminacja ciekawoscka
http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,diagnostyka,sub,158 -
Hej kochane
Nie udzielam się, ale was podczytuje. Pogoda zapowiada sie chyba w porzadku, póki co słońce świeci, za niedlugo jade odebrac badania moczu hiv kiły i jakies tam jeszcze, jutro badania prnatalne i odczuwam stres..jak ja juz bym chciala grudzień, kochane zycze wam milego dnia i caly czas zaciskam mocno kciuki za wszystkie starajace się :*
Z., Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość