Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w tym cyklu nie mierze i wcale za mierzeniem nie tęskie. Tylko biorę od początku cyklu zalecony przez gin Cyclodynon (niepokalanek mnisi)i sie zastawiam czy owulkę będe miała tak jk zawsze czy już coś zmieni. Biorę nie tak jak pisze na ulotce 1x1 tylko tak jak gin kazała 2x1.
Na uregulowanie cykli i obniżenie poziomu prolaktyny.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:testy takie same wychodzą przy pco, ale także przy ciąży. juz na pewno w 7 dc nie powinien wyjsc Ci pozytywny.
W ciąży to ja nie jestem, bo beta przed okresem była mniejsza od 1.
PCO - nie stwierdzono, problem mam z przedwczesną luteinizacja pęcherzyków. Może to to.Natka098 lubi tę wiadomość
-
Wiecie mnie już straszy i w nocy
wyluzowałam trochę z myśleniem o dziecku... i dziś w nocy śniło mi sie, że wróciłam ze szpitala wraz z męzem i ślicznym malusim bobaskiem- dziewczynką z buzi mega śliczna i z moim kolorem włosów ... jeeeee ale super senNatka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Monia super sen, ja czekam na @, ale mam coraz głupsze myśli w głowie, typu a jak jestem w ciąży to nie mogę dźwigać itd, ale to takie dziwne
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez dźwigam normalnie, ale czasem mam takie myśli po prostu ale nikomu o ty nie mówie, po prostu tli się we mnie nadzieja, a jednocześnie rozum podpowiada, że tak szybko nie będzie z moimi problemami, ale pomarzyć zawsze wolno, m takich snów śniło się że ubranka wybierałam.
-
nooo też czasem takie myśli miałam, ale już je staram sie odganiać.
Mam nadzieje, że sie ułoży zwłaszcza , że idzie ku dobremu, boje sie tylko wizyy ginki w śr.
Ale w sobotev po taz pierwszyw tym roku zobaczyłam bocianie gniazdo z małymi
nie wierzę w to ale pomarzyć można -
nick nieaktualnyZłota wrote:W ciąży to ja nie jestem, bo beta przed okresem była mniejsza od 1.
PCO - nie stwierdzono, problem mam z przedwczesną luteinizacja pęcherzyków. Może to to.
To ja nie wiem, a przy przedwczesnej luteinizacji to pęcherzyk nie dorasta a pęka, czy dorasta a nie pęka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam pcos i późne owulacje, a co z tego ze bym miała 3 cykle jak wywoływane luteina i bez owulacyjne, jak tylko dostanę @ to robię badania żeby dostać leki na wywołanie owulacji, bo mój dotychczasowy gin tylko luteina chciał mnie karmic a to nic nie da.
-
Natka098 wrote:To ja nie wiem, a przy przedwczesnej luteinizacji to pęcherzyk nie dorasta a pęka, czy dorasta a nie pęka?
Natka, zazwyczaj nie dorasta i nie pęka - najgorsze ze wszystkich opcji. Pęcherzyk jest, ale mały, a śluzówka już się robi z II fazy cyklu, więc nie pęknie.
Na CLO mi urosły duże całkiem i pękły, ale akurat w tym cyklu z CLO nam nie wyszło z ciążą.
Przy przedwczesnej luteinizacji może być też tak, że ovu jest praktycznie jednocześnie z @, albo tuż po @.
Stąd mógłby być pozytywny test ovu w 7 dc.
W tym cyklu miałam długo plamienia, aż 4 dni, to bardzo długo jak na mój organizm zazwyczaj miałam 1 dzień plamienia 2 krwawienia i 1 plamienia. W tym cyklu miałam 2 dni krwawienia i 4 plamienia. Dziwne.
-
nick nieaktualny
-
Kochana, ja na estrogenach jestem od 15 miesięcy. Estrogeny, luteina - podstawowy zestaw. Do tego teraz doszła metformina, a od sierpnia znów mam brać CLO, na owulkę.
Przy próbie obniżenia dawki estrogenów nastąpiła katastrofa, więc trzymamy dawkę.
Do tego kwas foliowy, kwasy omega, inofolic.
Za przeproszeniem rzygam już tymi lekami. No ale CEL jest na tyle ważny, że łykam, wcieram i dawkuje wszystko, co lekarz każe.Another lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny