Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłego, słonecznego dnia. Uciekam do pracy "domowej".
Czasem sie zastanawiam po co człowiek ciągle za czymś goni. masakra.
śr do ginki, boje sie co teraz powie na wyniki męża i czy już będzie zadowolona. Czy mnie zacznie stymulować.
Powiem Wam miłe jest te życie bez mierzenia, teraz to nawet nie wiem w jakim dc jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 09:33
Z., Anaaa:), Another lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane,
podczytywałam Was w weekend, ale nie miałam czasu nawet na sekundę, żeby zajrzeć. mam nadzieję, że to był ostatni taki pracowity weekend w tym roku.
Łamie mnie w kościach i boli mnie głowa i gardło. zbliża się długi weekend, a mnie choróbsko bierze. Koszmar! -
Witam się i ja
U mnie pochmurno i deszczowo. Kolejna noc nie przespana, wszystko mnie boli, nie mogę sobie miejsca znaleźć.
Nati daj koniecznie jutro znać, jak tam po badaniach
Melula jak się czujecie?
Monia teraz może być już tylko lepiejtrzymam kciuki Kochana!
Złota oby Cię nie rozłożyło to wredne choróbsko. Kuruj się i wracaj szybko do zdrowia ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 10:20
Nati89 lubi tę wiadomość
-
hej Anaaa. Dziś jakoś słabo się czuję. Kręci mi się w głowie i mam mdłości, ale nie obejmuję jeszcze WC. Mam wrażenie, że "coś zalega mi na żołądku", a nie takie typowe mdłości, choć na śniadanie zjadłam tylko bułkę z twarożkiem. Odkryłam ostatnio, że jakoś nie mogę jeść nabiału, bo właśnie wtedy mam problemy żołądkowe - dziwne. Już się nie mogę doczekać poniedziałku, mam USG
Wiesz, jak to jest - myślę, czy wszystko jest ok...
-
Melula wrote:hej Anaaa. Dziś jakoś słabo się czuję. Kręci mi się w głowie i mam mdłości, ale nie obejmuję jeszcze WC. Mam wrażenie, że "coś zalega mi na żołądku", a nie takie typowe mdłości, choć na śniadanie zjadłam tylko bułkę z twarożkiem. Odkryłam ostatnio, że jakoś nie mogę jeść nabiału, bo właśnie wtedy mam problemy żołądkowe - dziwne. Już się nie mogę doczekać poniedziałku, mam USG
Wiesz, jak to jest - myślę, czy wszystko jest ok...
Ja też na początku mdłości nie tolerowałam nabiału. To minienajważniejsze, że nie wymiotujesz. A co do zawrotów głowy to może ciśnienie masz słabe?
Ja mam wizytę we wtorek i też się nie mogę doczekać. Ale zleci
Do końca ciąży będziemy się tak zastanawiały czy wszystko jest w porządku -
Anaaa:) wrote:Cześć Rudasku
Dajesz radę mdłościom?
hihi póki co daje radedziś mega mdłości rano, myślałam ze polece do wc...ale popiłam wodą z cytryną i zjadłam kromke chelba, sama bez niczego i przeszło..teraz popijam wode, jest oki
ale juz czuje zapachy, niektóre mi przeszkadzaja....w sobote byłam w łazience ( dośc spory kawałek od kuchni), mój R otworzył lodówke i czułam w łazience wędlinehehehh...w kościele wczoraj też tysiąc różnych zapachów..ale póki co to wszystko!
Z. lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Testy owulacyjne są do bani. To mój pierwszy i ostatni cykl z nimi. Wciąż pokazują mi wynik dodatni, a tempka ani drgnie w kierunku owulacji. Debilizm.
Mi też wychodziły do d.pyWcale nie byłam madrzejsza dzięki nim a wręcz głupiałam bardziej i już w ogóle nie wiedziałam co i kiedy
Ale może to ze mną było coś nie tak? Nie wiem i chwilowo mam to gdzieśLittle Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Melula spacer dobrze Ci zrobi
Rudasku, dobrze że sobie z tym radziszmi do dzisiaj niektóre rzeczy śmierdzą. Zastanawiam się kiedy to przejdzie
Złota, a jakie masz te testy owu?
Patrząc na wykres, śluz masz rozciągliwy więc owulka niedługo powinna być.
Co do skoku temperatury to może on być nawet 3 dni przed lub po owulce. Spokojnie Kochana, zobaczymy jak to jutro będzie wyglądało ;*
Hej Z.
Jejku uwielbiam ten Twój avatar!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:21
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nigdy ni erobiłam tych testów dziewczyny...bo właśnie dla mnie to bylo zbedne zawracanie glowy i tym samym stres!!! i bez testów sie udało! wiec odłóżcie termometry, testy itd..przeciez mniej wiecej wiecie kiedy jest owulka a przede wszystko kochajcie sie kiedy macie ochote, plemniki sa silne wiec jak raz na 2-3 dnie bedziecie
to bedzie git
Anaaa:), Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny