Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczor... ja po wizycie na calodobowce...antybiotyk,oslona,spray do nosa i syrop. Nic nie przechodzilo, a tylko sie poglebialo.
Moja mame dopadla jelitowka, wiec zaliczylysmy obie lekarza noca.
Zmykam nyny...jutro sie odezwe. -
Kaśka28 wrote:Monia nie poznaje cie kochana!!! w koncu posluchalas naszych rad i wysalas termometr na urlop ja tak zrobilam i nie mierze juz 2gi cykl:D i nie bede mierzyla dopoki nie poukladam sobie roznych spraw potem prawdopodobnie do niego wroce ale mnie nie stresowal tak jak ciebie:D wiec ty do niego ne wracaj no chyba ze gin zaleci
Bursztynka sliczny kicia moj piesio tez tak spi na plecach hehe
Aż tak sie zmieniłammiło
Dzień dobryyyymiłego, słonecznego dnia
-
Dzień dobry ja od rana Doznalam szoku moj maz sam z siebie zaproponowal zebysmy o 6 rano biegali a wieczorem jedziemy kupic karnety na basen no i najwazniejsze przestał od pon kupować do pracy slodkie buleczki
przedszkolanka:), XxMoniaXx, Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane.
po wizycie w Wawie wrocilam rodzinnie napompowana dobra energia,
chociaz nie powiem,ze nie zmeczona....
wizyty rodzinne, zwiedzanie, fajne jedzonko taki mini urlopik...
rodzinka warszawska dowiedziala sie wreszcie:))byly gratulacje
co tam z wiadomości foremkowych??
czy przybyly od czwartku jakies zielonosci?
Misty zdrowiej:))
Sara gratuluje widzenia kropka:))
na dlugi weekend w Beskidy sie wybieramy mam nadzieje na relaks przeplatany z nauka testow do prawka jazdy
okazalo sie ze sami nie bedziemy(
bo bedzie jeszcze na 90% ciocia i jej syn takze czeka mnie gotowanie na 4 os.
w piatek mam urodzinki wlasnie mysle jakie ciasto zrobic:))
polecam zaj...isty krem do twarzy uwaga za 18zł z filtrami 50% firmy ziaja med taki BB ale z filtrami w kolorze naturalnym super:)))
miłego slonecznego dnia
Z., Anaaa:), Delia, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Hej kochane:)Dlugo mnie nie bylo,a nadrobienie Was o dziwo zajelo mi tylko dizen i to jeszcze z przerwami...cichutko tu ostatnio...
Rudasek gratuluje:)
Monia ciesze sie ze wyniki sie poprawily
Ja niestety ze zlymi wiadomosciami...wyniki mmeza straszne...to znaczy 1% plemnikow o prawidlowej budowie.Jest ich duzo ponad norme,ale co z tego jak z wadami:( Ogolnie opisze tylko ze wykryto u meza 3 choroby,czy jak to nazwac...oligozospermia,asthenozoospermia i teratozospermia...no ale co zrobimy...Mam dola,ale nie moge tego pokazac mezowi,zeby on sie nie zalamal...
Ps. Dziekuje tym,ktore o mnie pamietaly i pytaly:)Ania_84, Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:
miodzio
cmok cmok
Bursztynka lubi tę wiadomość
-
Na wady plemnikow wplywaja alkohol, kawa, papierosy, siedzacy tryb zycia- przez co jadra sa przegrzewane , hormony np tarczyc a jesli u mzczyzyny jest nadczynnosc, hormon FSH - ktory plywa na ogolne uposledzenie jader tym samym na zla produkcje .. a jaka mial obj nasienia ??
-
obj. 3,6 norma 1,5 i pisze jeszcze tak...Poza norma:ruch postepowy i morfologia plemnikow.w preparacie bezposrednim obecnosc nielicznych erytrocytow.Pozostale parametry nasienia w normie.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
to obj dobra jest
wiec tak niech maz odda nasienie na posiew i ty tez zrob biocenoze pochwy ..
nie raz wystaczy jakas lekka infekcja pecherza u meza ktorej nawet nieodczuwamoj nic nie czul ze go boli a mial 6 bakterii ;/ i leczylismy przez 3 miechy ;/
dwa jeslli nie bierza zadnych wit to zaaplikuj mu nawet salfazin,wazny jest cynk i selen, l-karnityna , ograniczenie cukrow, przegrzewania jader, niech odpusci sobie obcisle gatki .. spi np bez jesli macie taka mozliwosczeby mogly sobie jaderka odpoczac
i za jakis czas koniecznie powtorzcie badania komputerowe -
Dzieki Aniu,a ten salfazin jest bez recepty? Od dzis zero alkoholu,kawe to on moze jedna na tydzien pije...spanie na golaska:)Nie poddam sie,a i w mezu widze duzo sily do walki...Damy rade!!!!
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane ;*
Wczoraj nie miałam zbytnio jak do Was zaglądnąć. Miałam straszne zawroty głowy. Pewnie to wina pogody i ciśnienie mi spadło. Dzisiaj póki co jest ok. W nocy nawet dobrze spałam. Znowu mi się przytyło, ale na szczęście nie mam wagi w domu
W nic się nie mieszczę.
Słoneczko wyszło więc przesyłam Wam go troszkę
Laura, współczuję i tulę mocno
Monia, świetne podejście! Oby tak dalej!
Santoocha super, że wypoczęłaś po urlopie
Co do ruchów dziecka, to ja też czasami mojego Synka nie czuję. Zależy właśnie jak się ułoży. Mówisz, że fika koziołki?ale fajnie
Bursztynka, słodki ten Twój kociak
Sara, piękny rodzynekNiech zdrowo rośnie!
A co to za wróżba z tą chusteczką?
Misty dużo zdrówka Wam życzę, kurujcie się
Maniuś miło Cię widzieć ;*
Kochana wynikami się nie załamujcie. Objętość jest dobra. Najważniejsze, że plemniki są. Myślę, że witaminy powinny pomóc i wyniki się poprawią
Głowa do góry!
Maniuś, Misty87, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Dzieki Aniu,a ten salfazin jest bez recepty? Od dzis zero alkoholu,kawe to on moze jedna na tydzien pije...spanie na golaska:)Nie poddam sie,a i w mezu widze duzo sily do walki...Damy rade!!!!
do tego mozecie kupic Mace
wazne zeby nie przekraczac dawki dziennejw razie pytan pisz spokojnie jak bede umiala to odp
albo podpowiem
na meskim problemie sa dziewczyny z podobna morfologia ktore zaszly w ciaze
to tak na pocieszenie
Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, ale dziś jestem senna zasnęłabym normalnie przy komputerze
Widzę Maniuś że się pojawiłaś, jak miło
Laura tak głośno Cię wołała i przywołała
Miłego dnia, będę was co jakiś czas podczytywać o ile nie zasnę na klawiaturze jakbyście zauważyły jakiś dziwny post to oznacza, że zasnęłam
Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny