Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś przykro mi z powodu wyników meza. Doskonale wiem co czujesz. Ale to nie jest coś , czego nie można poprawić. Znasz moją historię. Jeszcze nie mamy wyników na tyle, żeby choć minimlną normę mieć bo jeszcze brakuje i to dużo, ale jesteśmy przykładem , że możn to poprawić. Polecam mace.
Moj juz łykał te wszystkie suplementy.. ok 10 tabl na dzien przez 3 miechy.. no ileż można i teraz urolog przepisał nam te drogie leki za te 500 zł na 3 miechy i do tego testosteron bo ma zaniżony bierze i mace mu daje.. walczcie, suplemetujcie i nie słuchaj , że suplementy nic nie dajaą bo to bzdura.. aha i sen nAGOLASA I CHŁODNY PRYSZNIC !!!Maniuś, Z. lubią tę wiadomość
-
Ja leze i kaszle jak stary gruzlik, w plucach bol
jakas masakra sie przyplatala do mnie
temperatura 35.8...
Manius witaj kochana :* wiesz,ze ja zawsze jestem myslami z Toba!Maniuś lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Ja leze i kaszle jak stary gruzlik, w plucach bol
jakas masakra sie przyplatala do mnie
temperatura 35.8...
Manius witaj kochana :* wiesz,ze ja zawsze jestem myslami z Toba!
Wracaj do zdrowia kochana!!!Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty kuruj się! W ciąży choruje się ciężej i dłużej. Też to przerabiałam, myślałam że umrę na zwykłe przeziębienie
Maniuś, współczuję Wam bardzo, ale wierzę że pokonacie przeciwności. Wiecie już w czym jest problem, więc teraz działajcie żeby go zlikwidować. Grunt to znaleźć dobrego urologa, który Was dobrze poprowadzi.
A ja mam dziś zły dzień, w pracy wszystko idzie mi nie tak...Misty87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Wam... robie wszystko zeby przeszlo
boje sie,ze za mocno kaszle i siąkam
boje sie o male... ale na szczescie poki co nic tam nie boli. Lobuzki czasem brykna, dadza znac o sobie.
Wczoraj jeden (ten po prawej, bardziej aktywny) tak kopnal,ze tablet mi prawie spadl, bo trzymalam oparty o brzuch
Santoocha spokojnie,bez nerwow :*
A propo historii z kotem i Twoja mama- smutne...I prawdziwe zarazem. Czasem faktycznie za zwierzakiem bardziej sie rozpacza niz za niektorym czlowiekiem. -
Dzień dobry!
Jestem na bieżąco ze wszystkim, ale ostatnio moja obecność na forum jest raczej bierna. Nie mam zbytnio weny do pisania.
Santoocha, bardzo się cieszę, że wypoczęłaś, bo komu jak komu, ale Tobie to akurat się należało i było bardzo potrzebne.
Misty, życzę szybkiego powrotu do zdrówka! A Twoje bąbelki jeszcze pod serduszkiem, a już chcą robić szkody
Laura, bardzo mi przykro z powodu króliczka. Oj tak, człowiek się potrafi przywiązać do swojego pupilka.
Maniuś, trzymam mocno kciuki, żeby szybko nastąpiła poprawa u Twojego męża. Trzymaj się i bądź dzielna dla niego
Monia i to jest zdecydowana poprawa w Twoim nastawieniuWidać potrzebowałaś dobrych wieści, żeby wrócić na tory pozytywnego myślenia!
Czekam z niecierpliwością na jakieś zielone wieści wśród nasMam nadzieję, że szybciutko się jakieś pojawią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 15:34
Maniuś, olka30, Z., Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie!!!Juz Wam to pisalam,ale sie powtorze:KOCHAM WAS!!!To forum jest najlepsze dzieki Wam...Jak ja sie ciesze ze do Was trafilam:)
Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna!!!Ania_84, Little Frog, Z., santoocha, Another, XxMoniaXx, Misty87, Kaśka28, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Manius bedzie dobrze zobaczysz
pamietaj
wszystkie mamy :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 18:04
Maniuś, Little Frog, Z., XxMoniaXx, sara_nar, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:pierwszy cykl po clo stracony. dziwne plamie zamiast @.
jak @ do jutra sie nie rozwinie to nie zdazyny sie postarac ostatni cykl przed wyjazdem meza