Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati teraz jest raz ppatrzylam na fotke
ta raczka wystawiona jakby do pocalowania
jako kobietka wystawia
heheh
-
nick nieaktualny
-
noo ładnie uczysz malutka
a ja sie zastanwiam jednak nad "rodzenstwem" dla naszej kici
http://olx.pl/oferta/malutkie-kociczki-szukaja-domow-CID103-ID6cu8H.html#53a54a1a73
tylko ze sa dwie .. a jak tu rodzdzielic rodzenstwoNatka098 lubi tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Witam się dziewczynki i życzę miłego wieczorku
Nati jaka piękna dzidziaJejciu jak ja bym chciała żeby było u nas już serduszko by było o jeden punkt mniej stresu..
kiedy wizyta
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Wbijam wieczorowo z pleśniaczkiem
mężuś upiekł
Chce ktoś?
Nati, piękne maleństwo! -
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:Hej kochane:)Dlugo mnie nie bylo,a nadrobienie Was o dziwo zajelo mi tylko dizen i to jeszcze z przerwami...cichutko tu ostatnio...
Rudasek gratuluje:)
Monia ciesze sie ze wyniki sie poprawily
Ja niestety ze zlymi wiadomosciami...wyniki mmeza straszne...to znaczy 1% plemnikow o prawidlowej budowie.Jest ich duzo ponad norme,ale co z tego jak z wadami:( Ogolnie opisze tylko ze wykryto u meza 3 choroby,czy jak to nazwac...oligozospermia,asthenozoospermia i teratozospermia...no ale co zrobimy...Mam dola,ale nie moge tego pokazac mezowi,zeby on sie nie zalamal...
Ps. Dziekuje tym,ktore o mnie pamietaly i pytaly:)Maniuś wrote:Dzieki Aniu,a ten salfazin jest bez recepty? Od dzis zero alkoholu,kawe to on moze jedna na tydzien pije...spanie na golaska:)Nie poddam sie,a i w mezu widze duzo sily do walki...Damy rade!!!!Misty87 wrote:Ja leze i kaszle jak stary gruzlik, w plucach boljakas masakra sie przyplatala do mnie
temperatura 35.8...
Manius witaj kochana :* wiesz,ze ja zawsze jestem myslami z Toba!santoocha wrote:Misty kuruj się! W ciąży choruje się ciężej i dłużej. Też to przerabiałam, myślałam że umrę na zwykłe przeziębienie
Maniuś, współczuję Wam bardzo, ale wierzę że pokonacie przeciwności. Wiecie już w czym jest problem, więc teraz działajcie żeby go zlikwidować. Grunt to znaleźć dobrego urologa, który Was dobrze poprowadzi.
A ja mam dziś zły dzień, w pracy wszystko idzie mi nie tak...AnusiaM wrote:pierwszy cykl po clo stracony. dziwne plamie zamiast @.jak @ do jutra sie nie rozwinie to nie zdazyny sie postarac ostatni cykl przed wyjazdem meza
Another wrote:No fakt, w tym cyklu była na pewno, nawet wiem którego dnia dokładnie. I test owu wyszedł w tym cyklu w dzień przed i w dzień owulki pojawił się idealny śluz
Ehhh, tak nie lubię luteiny :FNati89 wrote:Ania_84 wrote:noo ładnie uczysz malutka
a ja sie zastanwiam jednak nad "rodzenstwem" dla naszej kici
http://olx.pl/oferta/malutkie-kociczki-szukaja-domow-CID103-ID6cu8H.html#53a54a1a73
tylko ze sa dwie .. a jak tu rodzdzielic rodzenstwoAnaaa:) wrote:Wbijam wieczorowo z pleśniaczkiemmężuś upiekł
Chce ktoś?
Nati, piękne maleństwo!
Ja bym sie chetnie poczestowala ale podziekuje bo unikam slodyczy i wiecie co wychodzi mi to nawet heheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 21:50
Anaaa:), Little Frog, Maniuś lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bry
Misty, życzę zdrówka!
Maniuś, miło Cię znów widzieć
Nati, pięknie widać maluszka, cieszę się, że wszystko oki
Ania, dzielny ten Twój mąż, mój by chyba wymiękł na sam opis.
Monia, świetnie Cię widzieć pełną pozytywnej energii
Pozostałe pozdrawiam z serduszka
U mnie kiepskie samopoczucie, boli mnie podbrzusze i mnie mdli. Albo to efekt owulacji albo coś mnie bierze. Tylko, że mnie nie tak łatwo rozłożyć
Myślicie, że mogę sobie darować serduchowanie? W końcu jak ktoś tam na górze będzie chciał żebym zaszła w tą ciąże to zajdę tak czy inaczej.
Życzę miłego wieczoru!Nati89, Natka098, Maniuś, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
wzielibysmy te kocicczki ale 3 koty to juz troche chyba za duzo szczegolnie dwa 7 tyg i jedna dwu latka ..
-
Z, nie daj się!
Nati, cudowny mały człowieczek
A ja Wam się muszę pochwalić, że tu w Szwecji obchodzi się tzw. Midsommar w piątek. To najdłuższy dzień w roku. I uwaga! Śpiewają tam piosenkę wokół takiego wielkiego krzyża (robią jeszcze wiele innych rzeczy, ale to najważniejsze) i śpiewają o małej żabce, która nie ma uszu i ogonka i uwaga, to jest filmik z tego "przedstawienia"
https://www.youtube.com/watch?v=_j9aMdjp8Dg
Normalnie muszę się dowiedzieć czy gdzieś tu w okolicy świętują w ten sposób i zobaczyć to na własne oczy
Poza tym machnęłam dziś 6,5 km i ledwo żyję. W połowie drogi myślałam, że się zgubiłam i będę dzwonić po męża, ale nie miałam telefonu! Moja głupota nie zna granic.....Z., Maniuś, Natka098, Nati89, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Z, nie daj się!
Nati, cudowny mały człowieczek
A ja Wam się muszę pochwalić, że tu w Szwecji obchodzi się tzw. Midsommar w piątek. To najdłuższy dzień w roku. I uwaga! Śpiewają tam piosenkę wokół takiego wielkiego krzyża (robią jeszcze wiele innych rzeczy, ale to najważniejsze) i śpiewają o małej żabce, która nie ma uszu i ogonka i uwaga, to jest filmik z tego "przedstawienia"
https://www.youtube.com/watch?v=_j9aMdjp8Dg
Normalnie muszę się dowiedzieć czy gdzieś tu w okolicy świętują w ten sposób i zobaczyć to na własne oczy
Poza tym machnęłam dziś 6,5 km i ledwo żyję. W połowie drogi myślałam, że się zgubiłam i będę dzwonić po męża, ale nie miałam telefonu! Moja głupota nie zna granic.....
Hahha, mega!I jak skaczą jak żabki
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Jak nam babka też tego rodzaju filmik puściła w szkole, to myślałam, że padnę ze śmiechu
Nie wspomnę o tym jak to demonstrowała - śpiewała i skakała wokół ławek
Hahahahahaha
Męża już uczę, żeby mógł iść, tańczyć i śpiewać razem z nimiA wydaje mi się, że byłabym w stanie go namówić
Jakbym tylko go podpuściła
Bo on też lubi robić jaja
Natka098, Z. lubią tę wiadomość