Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc. Stosunkowo owocnej nocy
Jutro stresujący dla mnie dzień, popołudniu wizyta u gin, zobaczy wyniki męza i czy u mie rośnie jakiś pecherzyk i czy zanosi sie wogóle na owulację i zadecyduje czy od nast. cyklu mnie będzie stymulować. Trzymajcie kciuki za dobre wiadomości.Natka098, Z., Maniuś, Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale powiem Ci to nawet wpada w ucho
Pewnie też bym się poszła tak powygłupiać, a co!
A ja jak poleżałam to mi się trochę lepiej zrobiłoMałż ogląda oczywiście mecz więc korzystam z możliwości wylegiwania się.
I wiecie co jest pocieszające? Jutro ostatni dzień w pracy, i dłuuuugi weekend
Monia, pewnie, że będę trzymać kciuki! Mocno mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:42
XxMoniaXx, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Monia, ja też trzymam kciuki!
A co do piosenki, to faktycznie zabawna i wpada w ucho. Kto wie, może jakbym coś wypiła, to też bym się na to skusiła!
Z, wyleguj sięA mąż jak się czuje? Przeszło mu już?
Ok, zwijam się do spania, bo się mi oczy same zamykają. Kolorowych snów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:57
XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Monia, ja też trzymam kciuki!
A co do piosenki, to faktycznie zabawna i wpada w ucho. Kto wie, może jakbym coś wypiła, to też bym się na to skusiła!
Z, wyleguj sięA mąż jak się czuje? Przeszło mu już?
BetterSkończył brać antybiotyk więc trzeba 2 tyg. wyczytałam odczekać żeby można było zrobić badanie nasienia. Ale zaraz po skończeniu antybiotyku zaczął już brać suplement fertimen na żołnierzyki
Nie zaszkodzi a może pomoże? W każdym razie staram się nastawiać psychicznie, że przez najbliższe 3 msc nic z tego może nie wyjść i nastrajam się na jesień. Wiadomo, gdzieś tam nadzieja zawsze się tli, ale lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować
Jakoś to będzie!
A jak u Ciebie? Małpiszon już sobie idzie? Mam nadzieje, że tak i ruszacie pełną parą w walce o maleństwo!Dobrej nocki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:59
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Cześć Kochane!
Czy progesteron trzeba badać na czczo?
U mnie wszystkie objawy ovu były, poza temperatura. Nie wiem czy była, zrobiłabym dziś progesteron po pracy, bo od jutra muszę wziąć lutkę zgodnie z zaleceniami doktorka, tylko nie wiem, czy wyjdzie wynik dobry jak nie będę na czczo.
-
dzień dobry
ja tak nieśmiało czy mogę? Tylko chciałam pokazać Wam co nam po laparo męża wyszło <a to brak plemników było bo 3 dni po zabiegu mya można dopiero po miesiącu a nie chciałam pierwszej stymulacji marnować> i patrzcie :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eaecf86d42a.jpg
jestem w szoku i jednocześnie boję się czy wszystko jest dobrze, ale jestem chyba szczęśliwa bo coś ruszyłoa może to przez dupka?
miłego dnia :*Anaaa:), Little Frog, santoocha, Natka098, Misty87, Bursztynka, Z., olka30, dżona lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, gratulacje:)
Ile dni po terminie @ jesteś? czy przed jeszcze?
A co do progesteronu, doczytałam się, że na hormony nie ma wpływu to czy coś zjesz czy nie, ani pora dnia. Na czczo tylko prolaktyna.
Chyba dziś machnę ten progesteron.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
dziękuję!
Złota wszystko można po jedzeniu tylko prolaktyna na czczo i żeby zmęczonym nie być
Aniuuuu!!czekam jeszcze na bete,ale dwa takie mocne testy mam to mam nadzieję że coś wyjdzie
Do gina 3 lipca idę czy lepiej 30 czerwca?Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość