Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc. Stosunkowo owocnej nocy

Jutro stresujący dla mnie dzień, popołudniu wizyta u gin, zobaczy wyniki męza i czy u mie rośnie jakiś pecherzyk i czy zanosi sie wogóle na owulację i zadecyduje czy od nast. cyklu mnie będzie stymulować. Trzymajcie kciuki za dobre wiadomości.
Natka098, Z., Maniuś, Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale powiem Ci to nawet wpada w ucho
Pewnie też bym się poszła tak powygłupiać, a co! 
A ja jak poleżałam to mi się trochę lepiej zrobiło
Małż ogląda oczywiście mecz więc korzystam z możliwości wylegiwania się.
I wiecie co jest pocieszające? Jutro ostatni dzień w pracy, i dłuuuugi weekend
Monia, pewnie, że będę trzymać kciuki! Mocno mocno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:42
XxMoniaXx, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Monia, ja też trzymam kciuki!

A co do piosenki, to faktycznie zabawna i wpada w ucho. Kto wie, może jakbym coś wypiła, to też bym się na to skusiła!
Z, wyleguj się
A mąż jak się czuje? Przeszło mu już?
Ok, zwijam się do spania, bo się mi oczy same zamykają. Kolorowych snów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:57
XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Monia, ja też trzymam kciuki!

A co do piosenki, to faktycznie zabawna i wpada w ucho. Kto wie, może jakbym coś wypiła, to też bym się na to skusiła!
Z, wyleguj się
A mąż jak się czuje? Przeszło mu już?
Better
Skończył brać antybiotyk więc trzeba 2 tyg. wyczytałam odczekać żeby można było zrobić badanie nasienia. Ale zaraz po skończeniu antybiotyku zaczął już brać suplement fertimen na żołnierzyki
Nie zaszkodzi a może pomoże? W każdym razie staram się nastawiać psychicznie, że przez najbliższe 3 msc nic z tego może nie wyjść i nastrajam się na jesień. Wiadomo, gdzieś tam nadzieja zawsze się tli, ale lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować
Jakoś to będzie!
A jak u Ciebie? Małpiszon już sobie idzie? Mam nadzieje, że tak i ruszacie pełną parą w walce o maleństwo!
Dobrej nocki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 22:59
Little Frog lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Cześć Kochane!
Czy progesteron trzeba badać na czczo?
U mnie wszystkie objawy ovu były, poza temperatura. Nie wiem czy była, zrobiłabym dziś progesteron po pracy, bo od jutra muszę wziąć lutkę zgodnie z zaleceniami doktorka, tylko nie wiem, czy wyjdzie wynik dobry jak nie będę na czczo.
-
dzień dobry

ja tak nieśmiało czy mogę? Tylko chciałam pokazać Wam co nam po laparo męża wyszło <a to brak plemników było bo 3 dni po zabiegu my
a można dopiero po miesiącu a nie chciałam pierwszej stymulacji marnować> i patrzcie :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eaecf86d42a.jpg
jestem w szoku i jednocześnie boję się czy wszystko jest dobrze, ale jestem chyba szczęśliwa bo coś ruszyło
a może to przez dupka? 
miłego dnia :*
Anaaa:), Little Frog, santoocha, Natka098, Misty87, Bursztynka, Z., olka30, dżona lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, gratulacje:)
Ile dni po terminie @ jesteś? czy przed jeszcze?
A co do progesteronu, doczytałam się, że na hormony nie ma wpływu to czy coś zjesz czy nie, ani pora dnia. Na czczo tylko prolaktyna.
Chyba dziś machnę ten progesteron.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
dziękuję!
Złota wszystko można po jedzeniu tylko prolaktyna na czczo i żeby zmęczonym nie być
Aniuuuu!!
czekam jeszcze na bete,ale dwa takie mocne testy mam to mam nadzieję że coś wyjdzie 
Do gina 3 lipca idę czy lepiej 30 czerwca?
Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość