Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja w porzadku...próbuj eoszukać mdłośći jedzac zaraz po wstaniu z łoża pietke chleba i narazie sie udaje....oprócz tego nic wiecej nie czuje.....mam nadal skurcze ale to tak raz na dzien zazwyczaj jak szybko wstane czy cos....ale ogolnie jest git!
ide do lekarza wiec Wam napisze po 18 co tam słychac..o ile cos mi powie
Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko jeszcze raz wielkie gratulacje!
Rudasku trzymam kciuki za wizytę.
Ale mnie muli od kilku dni... Może to przez krótszy sen, dziś i wczoraj wstawałam wczesniej, bo miałam rano poumawiane wizyty u dentysty.
Normalnie zasypiam, jeszcze w pracy nudy.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Nawet się nie spodziewałam, że tak szybko się pojawi zielona kropeczka po mojej apelacjiPrzedszkolanko, trzymam kciuki!
Ja dziś wstałam z bólem...wszędzie. Jestem taka połamana, że chodzę jak robot! Do tego zaspałam i musiałam się nabiegać trochę po mieszkanku przed wyjściem. Ale zdążyłamAnaaa:), przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Santoocha, oj przydałaby Ci się taka równowaga w pracy, ale niestety nie masz na to większego wpływu. Jak nie nawał pracy i wstawanie w środku nocy, to nudy. Trzymaj się tam i odpoczywaj ile wlezie jak tylko masz okazję
Anaaa, postanowiłam pobiegać trochęI na takim trochę się nie skończyło, bo zrobiłam 6,5 km (ok, troszkę szłam, bo bałam się, że gdzieś padnę
) ale mimo wszystko, to jestem okropnie zastana. Całymi dniami siedzę w domu i teraz widać tego efekty. Kilka razy w miesiącu mam przebłyski i ćwiczę, ale to zdecydowanie za mało. Nie mogę znaleźć w sobie samozaparcia....ale czasami się staram
Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
moja praca - to pisanie pism, odbieranie e-maili, wysyłanie przesyłek, listów etc. taki lajt...
nie ma usprawiedliwienia na lenia. muszę się ruszać, bo inaczej będę się turlała za kilka miesięcy... ale dobijają mnie mdłości i zawroty głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 12:57