Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena to wszystko związane z naszymi @ jakiś kosmos jest
do lekarza nie mam po co dzwonić bo na pewno tutaj powie że to normalne jest....
Może to jest po po przedniejszych hormonach?? bądź po prostu stres związany przed wyjazdem o który nic nie wiem??
No nic jeśli do powrotu @ się nie zatrzyma to będę zmuszona iść do lekarza.
Misty ja też mam nocki z głowy, ciągle się budzę, jakieś koszmary a do tego w dzień chodzę jakaś ospałaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 16:07
-
Misty, moje samopoczucie przy Twoim to chyba nic....trzymaj się tam i szybciutko zdrowiej!!
U mnie @ bardzo nietypowa - pierwszy raz towarzyszą jej mdłości, w sumie w nocy też mi było niedobrze....hmmm....może coś zjadłam...? Ważne, że jutro będę czuła się już lepiej (mam nadzieję), bo u mnie to pierwszy dzień zawsze jest najgorszy i mogłabym po ścianach chodzić...
Zaczęłam jeszcze czytać PS. Kocham Cię i cały czas łzy mi napływają do oczu.
Spakowałam już część rzeczy, które chcę zwieźć do Polski, bo jakbym to zostawiła na głowie mojego męża, to nie dość, że by 3 dni narzekał, kolejne 3 dni szukałby tego, co ma zabrać, to jeszcze połowy by zapomniał ;]sara_nar lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Cześć Dziewczyny
Laura nie przejmuj się Ja wczoraj w 13 dc dostałam @
biedactwa ktore choruja...zdrowka dla wszystkich
"Ps kocham cie" - uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 17:18
Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć
Laura nie mam pojecia co Ci doradzic. Jedynie napisze ze mojej siostrze tez przedluzala sie @ i poszla do gin to kazal jej brac witamine k i przestala krwawic.
Lena w 13 dniu @matko szybko...
Chorowitkom zycze zdrowka.
A u mnie z nowosci to powoli wdrazam sie w projekt i mam chodzic 2 razy w tygodniu na 4h chociaz tyle sie oderwe
Noi od jutra startuje z dupkiem i az sie boje znowu tego okropnego bolu cyckow;) no i czekamy zapewne na @ oby szybko przyszla i szybko poszlaZ., Laura, Little Frog, AnusiaM, Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas super, powodzenia przy projekcie
Śliczny masz awatarek nowy! Bije z niego pozytywne ciepło
Również chorowitkom życzę zdrówka!
A ja idę się odstresowac z mężem na piwko
Życzę Wam miłego wieczoru!
Little Frog, Magdas, Misty87, Delia lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
przepraszam ze nie pisze nic na wasze posty ale internet jest tu taki kiepski ze ledwo daje rade wyslac 1 post
zrobiłam rano test ale osikalam go calego i nic nie wyszło
piersi przestaja mnie boleć wiec pewnie jutro bedzie @
az do zachodu slonca mamy tu po 46 stopni. mężowi skora schodzi. ja siedze w basenie albo pod parasolem.
a propo mojego wczesniejszego postu ze wszyscy pytaja kiedy baby to chodzi o to ze tu tez bo jesteśmy grupa 12 osob a tylko moja bratowa wie ze mamy problem reszcie tlumacze ze jeszcze nie chcemy
buziaki !!Laura, Natka098 lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Magdas super, powodzenia przy projekcie
Śliczny masz awatarek nowy! Bije z niego pozytywne ciepło
Również chorowitkom życzę zdrówka!
A ja idę się odstresowac z mężem na piwko
Życzę Wam miłego wieczoru!
Z, jak wrócę do Polski i mężuś do mnie dotrze, to też sobie zafunduję zimne piwko z soczkiem malinowym i powspominamy stare czasy...najlepiej w jakimś ogródeczku piwnym przy kosmicznych upałach
Oczywiście choćbym miała przekopać wszystkie monopolowe u mnie w mieście, to też spróbuję tego Mogena
Ale hurtowo pozmieniałyście awatarki, aż ciężko będzie mi zapamiętać!
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ja juz wykapana bo oczywoscie 10 km zaliczone hehe smialam sie z kolezanka ze nastepny az idziemy do Czech na piwko:D na gruszkowego summersby:)
Wkurzylam sie bo dzisiaj specjalnie poszlyszmy szybciej w sensie wyszlysmy wczesniej bo ja wieczorem mialam przez skype zgadac sie z kolezanka ktora jest daleko...sama to zaproponowala juz kilka dni temu. ulozylam sobie dzien pod to i mowie ze za 15 min spotykamy sie na skype chciala sama miec babski wieczorek...a tu 5 min pozniej dostaje sms ze zaraz do niej mama zadzwoni i czy my mozemy pogadac za godzine...kurcze a ja tu naszybko prysznic a ta przeklada umowione "spotkanie" nie lubie tak...sama chciala sama sie dopytywala sama prosila zebym znalazla czas a teraz? ja rozumiem mama wazna al nie mogla z mama pogadac wczesniej albo jutro?Another lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
aaaaa Anusia jak ja ci zazdroszcze tego basenu tej palemki kurcze tych wakacji...kochana powiedz im ze teraz masz wakacje i nie chcesz myslec o niczym innym i baw sie odpoczywaj nie mysl!!!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dobry wieczór. Sprzedaliśmy dziś tigrę, jutro jedziemy do Giżycka oglądnąć scenica i mam nadzieję, że go kupimy
Siedzę oczywiście w pracy. Z M. przed 18 wybraliśmy się do CH bo M. chciał zasilacz do anteny tv kupić, ale nie było więc zaszliśmy do Smyka M. zachwycony, powiedział, że za jakiś czas wybierzemy się na zakupy. Ale to jak już będzie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka. W biedro poluję na body w 3paku za 14,99 przecenili,ale w tej co byłam wczoraj najmniejszy rozmiar to 74. Może znajdę mniejsze
dziś już fajnie rano mnie nie mdliło, a teraz masakra jakaś.Postanowiłam, że w pn nie idę do pracy. Bo żadna z dziewczyn nie chce przyjść na godzinę, bo mam wizytę na 18:30. oooo kurczę to już za dwa dni. Mam nadzieję, że u rodzynka wszystko dobrze i rośnie.Z. lubi tę wiadomość
-
Manius jest na wypoczynku w Polsce
mowila,ze nie bedzie sie raczej odzywac z braku czasu
Kasiu noo niefajnie Cie zalatwila, ale tak to juz jest z ludzmi dzis...
Magdas faktycznie sliczny avatareka mojego psiurka to nikt nie zauwazyl
Staram sie zdrowiec, ale to nie takie proste, jak nic nie mozna zazyc...
Wypilam dzis pol soku surowych malin mamusi robotyoraz mleko z miodem.
Mykam spac...moze w ta noc sie udadobrej nocki!
Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Misty pies jest śliczny to Twój własny osobisty :p ?
No niestety musisz sie leczyc domowymi sposobami ale napewno dasz radew koncu kiedys odpuści :p
Sara z dzidzkiem napewno wszystko okmy ostatnio z mezem wlezlismy do smyka w poszukiwaniu prezentu i ledwo sie powstrzymalismy zeby nie kupowac juz wyprawki
takie wszystko cudne. Chetnie juz bym wybierala wozek,lozeczko kocyki pieluszki itd
Z., Natu93, Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.