Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciężko mi określić skąd, po prostu
Łapcie zajebiaszczy filmik
https://www.youtube.com/watch?v=VT-E7pbxgbQ Mała gadułaŚwietna jest
Natka098, Anaaa:), Z., sara_nar lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Natka ja jeszcze nigdy w życiu nie leciałam samolotem
ale mam nadzieję, że jak dziecko podrośnie to polecimy na rodzinne
wczasy
Macierzanko, szkoda że Cię nie będzie. Myślami będziemy z Tobąregeneruj siły i Tobie również miłego weekendu!
Delia, bo faceci jak są chorzy, to takie duuuuże dzieci
Kasia, trzeba myśleć pozytywnie
Laura, dobre podejściebez stresu i do przodu!
Ania84, piękny apartamentto będziecie mieli cudowną rocznicę
Z. dołączam do pytania Kasi: co to za krok?Laura, Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
WRÓCILAM:d 10 km zrobione i to na piczaku w deszczu ciekawa jestem czy cos mi km polecialy...boje sie stanac na wadze hehe
Anaaa:), Z., Delia, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Aniuś no pewnie że bez stresu, co ma być to będzie
Odpuszczamy na razie starania, w sensie pomocy medycznej.
Bez myślenia że teraz i zaraz musimy
Ot tak po prostu!
Teraz marzymy o relaksie i jakimś wypadzie gdzieś....
Myślę, że to da się z organizowaćKaśka28, przedszkolanka:), Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nooo raczej chociaz z dwoch pierwszych cyfr bylabym zadowolona ale to dopiero za jakies 20 kg hehe wiec sporo czasu przezde mna:D
Anaaa:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:A co to za nowy krok Z??
Krok ku temu by robić to co w życiu się chce, a nie to co się musi ;)Chodzi o kwestie zawodowe, które ostatnio bardzo mocno na mnie oddziałująTrochę to pewnie potrwa, ale od czegoś trzeba zacząć nie?
sara_nar wrote:Z. Ty to silna baba jesteś,
Wcale nie jestem silna. Staram się po prostu czasem słuchać rozumu, mimo, że zwykle kieruje się sercem, uczuciami i emocjamiTłumaczę sobie niektóre rzeczy racjonalnie żeby utrzymać równowagę gdy nastrój i wszystko na około jest na nie. Myślę, że każda tu wie, co to znaczy walka z samym sobą
sara_nar wrote:Po 19 jedziemy na pizze z Mtak razem, romantico.
Szkoda, że nie piję, bo wiecie, natrój trochę alko i gorący seks, ale ja nie wolno i alko i seksu.
to weź i weź. M. mój ostatnio niepocieszony, a napalony jak nigdy
No, no, noWidzę, że ewidentnie czujesz się lepiej! Bardzo dobrze!
Na gorący seks przyjdzie jeszcze czas, a jeśli chodzi o alko, to póki jest fasolka, to upijaj się tym szczęściem! Myślę, że % się do tego nie umywają
Kaśka28 wrote:WRÓCILAM:d 10 km zrobione i to na piczaku w deszczu ciekawa jestem czy cos mi km polecialy...boje sie stanac na wadze hehe
Masz zdrowie! Nogi by mi w tyłek wlazły chyba jakbym tyle zrobiła
Ale trzymam kciuki za wytrwałość!
Anaaa:), Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
wiesz ja nawet nie bylam swiadoma ze to az tyle km....niby 5 w jedna strone ael ze musze wrocic? az sie zdziwilam jak to zobaczylam na mapie
Z. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Kasia i bardzo dobrze że nie wiedziałaś bo jakbyś wiedziała to byś myślała w połowie drogi że starczy na dziś, a tak to szłaś z przyjemnością
Z., Anaaa:), Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kasia super
Z. bardzo dobrze robiszrozwoj zawodowy w kierunku ktory nas pociaga jest bardzo wazny
ja zaryzykowalam choc mowili mi ze bez sensu ze zakladam dzialalnosc ze ylko nabawie sie kosztow kredytow itp itd
A co 2 lata poki co jestem na +mi bardzo duzo to dalo ze wzgl na własna wartosc
A ja dzis stwirrdzilm ze musze sobie cos kupic i kupilam zdj nie wyrazneale alladynki z cienkiego dzinsu..a raczej materialu a 'la dzins
przeiwewne genialne na wor teraz gdy sa komary i bluzeczka lekka zwiewna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 22:19
Z., Kaśka28, przedszkolanka:), Anaaa:), Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
-
a mam jeszzce sukienke na oku ale mezu musi ocenic
bo jednak meskie oko sie przydaje
Little Frog lubi tę wiadomość
-
cos podobnego ..
http://allegro.pl/zalotna-sukienka-z-baskinka-na-wyjscie-2792-s-m-i4290924839.html
myslalam ze bedzie mnie pogubiac ale jak zalozylam do tego buty na obcasie to nawet niezle wygladalamNatka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia fajne spodenki, nie są opięte to i chłodniej, ja ostatnio kupiłam sobie 4 pary spodenek w c&a, 2 razy getry i 2 razy za przed kolano dżinsy, była promocja i za wszystkie zapłaciłam 100zł. Idealne na lato, bo miałam pustke w szafie
A i sukienka fajowa, jaka koroneczka, ja myślę że mąż zaaprobujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 22:41
Ania_84 lubi tę wiadomość