Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Natka, a na jakich zasadach zapierdzielasz dla brata? masz umowę? Warunki pracy ustalone? Stanowisko?
Rodzina, rodziną, ale wykorzystywać się nie daj!
Widzisz na początku była ta firma na mnie, on był młody, i produkował wszystko, i to takie przetrwanie było jego i mamy mojej, później ja straciłam pracę i zajęłam się tym bardziej i naprawdę teraz jest b. dobrze, a ja w sumie nic z tego nie mam, tam płaci mi ale to za mało wg mnie jak na moją pracę włożoną, ale to już nie chodzi o kasę tylko o szacunek, on wie że zginie jak mu przestane pomagać, ale dopiero sobie potem o tym przypomina i przyszedł przed chwilą już miły. -
Natka098 wrote:Widzisz na początku była ta firma na mnie, on był młody, i produkował wszystko, i to takie przetrwanie było jego i mamy mojej, później ja straciłam pracę i zajęłam się tym bardziej i naprawdę teraz jest b. dobrze, a ja w sumie nic z tego nie mam, tam płaci mi ale to za mało wg mnie jak na moją pracę włożoną, ale to już nie chodzi o kasę tylko o szacunek, on wie że zginie jak mu przestane pomagać, ale dopiero sobie potem o tym przypomina i przyszedł przed chwilą już miły.
To negocjuj umowę. Postaw warunki. Dbaj o sebie! -
nick nieaktualny
-
Czesc wszystkim.
Nie pisalam 5 dni na forum. Czytalam Was...
Martusia mocno Cie wspieram i tule!!! Pamietaj, raz sie udalo i kropek byl, uda sie i kolejny, tym razem na dobre!
Dla tych,ktore chociaz w myslach mnie mialy-nadal jestem chora. Antybiotyk skonczony..Nie chce przejsc wstretny kaszel i katar.Ucho zatkane. 9 dzien.
Dzis wizyta u gina o 19.
Milego dnia!Maniuś lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Czesc wszystkim.
Nie pisalam 5 dni na forum. Czytalam Was...
Martusia mocno Cie wspieram i tule!!! Pamietaj, raz sie udalo i kropek byl, uda sie i kolejny, tym razem na dobre!
Dla tych,ktore chociaz w myslach mnie mialy-nadal jestem chora. Antybiotyk skonczony..Nie chce przejsc wstretny kaszel i katar.Ucho zatkane. 9 dzien.
Dzis wizyta u gina o 19.
Milego dnia!
Misty, mnie też nie było 4 dni
Próbowałaś bańki na ten kaszel? A nacieranie amolem? Na katar dobre są inhalacje.
Jedz syrop z cebuli,czosnek, cytrynę i miód.
Wygrzewaj się.
Owiń szyję czymś ciepłym.
-
Zlota juz probowalam wszystkiego
pilam sok z malin, mleko z miodem,czosnek,lezalam plackiem
No nic, moze jakos przejdzie...gorzej z uchem.Cos czuje, ze wizytas u laryngologa mnie nie ominie
Banki nie...bo ja sie ich bojemialam 2 razy w zyciu i dziekuje...
A i robilam inhalacje z wody z sola na gardlo i katar...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 11:06
-
Witam przed południem
Żabko jak to moja psiapsióła zawsze powiada: grawitacja łóżka nie zna granic
Ola, przyzwyczaisz się
Fidelissa wzajemnie!
Już połowa za Tobą, leci ten czasjak się czujecie?
Misty, wczoraj o Tobie myślałam. Biedactwo naszeale Cię choróbsko dopadło. Najgorsze, że żadnymi lekami nie możesz się poratować. Mam nadzieję, że już niedługo przejdzie. Uważajcie na siebie i zdrowiej szybko :*
Śliczny avek
Natka ja popieram Złotą. Rodzina rodziną, nie daj się wykorzystywać!
Pozdrawiam Wszystkie Kobitki i ślę wiruski
Czy ktoś wie co się dzieje z Malinową, Anutką i resztą dziewczyn?
Macierzanki, Deli, Another i Laury też dawno nie widziałam. Chyba, że coś przeoczyłam, bo ostatnio nie miałam jak nadrabiać postów.Natka098, olka30, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny