Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
kopytko wrote:a jest sens robić dziś betę? wyjdzie coś 9dpo?
A w niedzielę wykonasz betę? I to o tej godzinie?
Ja to mam problem w tygodniu bo max do 11 pobranie krwi u nas 🙂
Leć leć bo na obu są kreski ❤️🤞🏼 -
Kopytko, to krecha jak się patrzy!! Gratulacje 🥳🥳🥳
kopytko lubi tę wiadomość
-
Paima wrote:LaBelle jak tam zdrapki i reakcja męża? 😃
Chlop był w strasznym szoku, czyli niespodzianka się udała 🤣CoffeeDream, Olo323, damrade, kopytko, Chochlik12, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja już wracam od rodziców. Rodzinka przy okazji wpadła, więc miałam co robić. Jestem już w pociągu, a co najważniejsze mąż też wrócił! A jutro mam wolne, bo dzisiaj w nocy będę Oscary oglądać.
CoffeeDream lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (owulacja potwierdzona)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Suzie wrote:Hej dziewczyny, ja już wracam od rodziców. Rodzinka przy okazji wpadła, więc miałam co robić. Jestem już w pociągu, a co najważniejsze mąż też wrócił! A jutro mam wolne, bo dzisiaj w nocy będę Oscary oglądać.
Daleko masz do rodziców?
Mi to chyba coraz bardziej dokucza to, że mam do swoich 2h drogi. 🙄 Chciałabym mieć ich bliżej, ale jak to w życiu bywa - praca nas trzyma w innym miejscu.
Ooo, Oscary to chyba niezły z Ciebie kinomaniak. Ja to poczekam na wyniki 😁 -
CoffeeDream wrote:Jak mija Wam niedziela Dziewczyny? U nas dziś pięknie choć trochę wiecznie, ale udało się wyrwać na spacer. Mąż jutro wyjeżdża, ale akurat na nudę narzekać nie będę.
Złapałam szydełko i planuję do tego włączyć jakiś film/serial 🤔
Przede mną takie spokojne popołudnie 🙂pp2018 lubi tę wiadomość
-
Paima wrote:Złapałam szydełko i planuję do tego włączyć jakiś film/serial 🤔
Przede mną takie spokojne popołudnie 🙂27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
U mnie leniwy początek, powolne wspólne śniadanko, książki a potem aktywnie i długi spacer z psiakami. Na wieczór planuje film z mężem i trochę ćwiczeń na kręgosłup.
-
elektro96 wrote:Co szydełkujesz ? Uwielbiam szydełkować, chociaż ostatnio cierpię na jakąś twórczą niemoc 🤣 Już dłuższy czas nie udało mi się nic wydziergać
Ja najbardziej kocham kocyki, uczę się z YouTube różnych wzorów ☺️
Próbowałam zabawki ale to nie dla mnie...
Obecnie zaczęłam kocyk dla koleżanki - ma baby shower za dwa tygodnie, nie wiem czy zdążę ale próbuję😃
CoffeeDream, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:U mnie leniwy początek, powolne wspólne śniadanko, książki a potem aktywnie i długi spacer z psiakami. Na wieczór planuje film z mężem i trochę ćwiczeń na kręgosłup.
Wow, długa noc była? Pracujecie na nocki czy tak po prostu dłużej się pospalo, że dopiero śniadanie? 😁 -
CoffeeDream wrote:Daleko masz do rodziców?
Mi to chyba coraz bardziej dokucza to, że mam do swoich 2h drogi. 🙄 Chciałabym mieć ich bliżej, ale jak to w życiu bywa - praca nas trzyma w innym miejscu.
Ooo, Oscary to chyba niezły z Ciebie kinomaniak. Ja to poczekam na wyniki 😁
Ja mam niby godzinę ale to i tak daleko.. My jeździmy rzadko bo córka w tygodniu ma szkołę a w weekend nie każdy mogę albo w nie każdy moja mama jest w domu żebyśmy mogli spędzić cały weekend razem. Znów jak ona przyjedzie do mnie to tak na 2/3h max bo ma pod opieką babcię (jej mamę) która już musi być praktycznie 24h pod okiem 😥 -
Paima wrote:Ja najbardziej kocham kocyki, uczę się z YouTube różnych wzorów ☺️
Próbowałam zabawki ale to nie dla mnie...
Obecnie zaczęłam kocyk dla koleżanki - ma baby shower za dwa tygodnie, nie wiem czy zdążę ale próbuję😃
Suuper 😊 Ja tak sobie wyobrażam ciążę, na chillu, czas na sprawdzenie jakichś nowych zajęć. Szydełkowanie brzmi super 😊
Ja chciałbym wrócić do malowania. Kiedy to było moje hobby, ale na studiach jakoś czasu już na to nie miałam.
Mam gdzieś jeszcze podobrazia i farby, pędzle. Czekają aż je zacznę 😜MummyYummy, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Wow, długa noc była? Pracujecie na nocki czy tak po prostu dłużej się pospalo, że dopiero śniadanie? 😁
Śniadanie było koło 11. 🤣 teraz już kolacja. -
CoffeeDream wrote:Suuper 😊 Ja tak sobie wyobrażam ciążę, na chillu, czas na sprawdzenie jakichś nowych zajęć. Szydełkowanie brzmi super 😊
Ja chciałbym wrócić do malowania. Kiedy to było moje hobby, ale na studiach jakoś czasu już na to nie miałam.
Mam gdzieś jeszcze podobrazia i farby, pędzle. Czekają aż je zacznę 😜
O ja ostatnio wyciągnęłam farby! Większość zaschnięta🤣 kupiłam nowe ale mam mało czasu na malowanie, marzę o emeryturze z wielkim gankiem i sztalugą, wcześniej chyba nie da rady.CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
Hej, Dziewczyny 🙂
@kopytko, woooow, gratki ♥️ Czekamy jutro na betę!
U nas weekend rodzinnie, było bardzo miło.
Wczoraj wychodziły mi pozytywne testy owu, dziś już bladziutka kreska. Mam Horienmedical, wiem, że one potrzebują dużego stężenia LH, ale szok, że tak szybko - wieczorem pozytyw, rano negatyw. Jak wprowadziłam dane, to apka przesunęła mi owu z jutra ja dziś. Piersi trochę bolą, ale mam wrażenie, że nie tak, jak w poprzednich cyklach po owu, także nie wiem, czy jednak na pewno już po. Co ciekawe, w tym cyklu odzywa się prawy jajnik, z którego owulki mam naprawdę rzwdkoz także odbieram to za dobry znak 🤭kopytko lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Suuper 😊 Ja tak sobie wyobrażam ciążę, na chillu, czas na sprawdzenie jakichś nowych zajęć. Szydełkowanie brzmi super 😊
Mam gdzieś jeszcze podobrazia i farby, pędzle. Czekają aż je zacznę 😜
Ooo tak, liczę, że jak będę miała dużo wolnego czasu to więcej będzie można podziałać.
Podziwiam za malowanie. Do tego trzeba mieć talent i wyobraźnię.
Fajne hobby ❤️
Ja jedynie po numerach 😅
Szydełkowanie to jednak praca odtwórcza, na podstawie schematu. Ale bardzo mnie relaksuje.
-
CoffeeDream wrote:Jak mija Wam niedziela Dziewczyny? U nas dziś pięknie choć trochę wiecznie, ale udało się wyrwać na spacer. Mąż jutro wyjeżdża, ale akurat na nudę narzekać nie będę.
Ja ze spaceru zrezygnowałam, bo po otworzeniu okna tak zaśmierdziało mi smogiem, że mnie zemdliło 🦖👩'88 🧔♂️'86
2023 💔 puste jajo płodowe
2024 🤰 ⏸️ 17.10.2024 🎀 🩷