Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Liyss🧚🏻 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy bierzecie czasami profilaktycznie probiotyk dopochwowo? Jeśli tak, macie jakiś do polecenia?
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja proszę o kciuki, mamy jutro wielki dzień, zaczynamy z synkiem adaptację w żłobku 🥹Fermina, elektro96, Paima, MummyYummy, kopytko, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, Prezesoowa, luśka, damrade, Zamieszana93, Gregorka, Leśneintro, Majuna, Sosenka93, Chochlik12, Pati2804, LaBellePerle, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Któraś testuje jutro?
Ja proszę o kciuki, mamy jutro wielki dzień, zaczynamy z synkiem adaptację w żłobku 🥹
O to będę trzymać mocno 🤞🏼🤞🏼
Od razu tylko powiem: mama będzie dobrze, to my przeżywamy te rozstanie bardziej, niż nasze maluszki.
One wpadają w wir zabawy i zabawek i są tam szczęśliwe 🙂Monk@, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Ja proszę o kciuki, mamy jutro wielki dzień, zaczynamy z synkiem adaptację w żłobku 🥹
Ja zobaczę jak u mnie temperatura jutro, ale już się pogodziłam z tym że nic z tego i czekam niecierpliwie na 🐒. Jak tempka nie spadnie to może siknę, chociaż już mam dość w tym cyklu patrzenia na białe testy 😔
Trzymam kciuki za jutro! Będzie dobrze ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca, 21:00
Monk@ lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze. Rodzice zawsze bardziej przeżywają niż dzieci. Moje po pierwszym dniu juz nie chciały wychodzić z przedszkola. Ani jednego dnia łez, histerii, nic. Naprawdę może być po prostu dobrzeMonk@ lubi tę wiadomość
-
@Kopytko i jak ta beta? Dwie godziny mijają.😁
Paima, elektro96, Monk@, kopytko, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dzięki, dziewczyny ❤️
Paima, Ty jutro robisz betę?
Luśka, nie dziwię się. Sama już mam dość czekania i chciałabym, żeby okres już przyszedł. Nie widzę sensu robienia kolejnych testów i podstawiania ich sobie pod nos, żeby zobaczyć jakiś cień, którego tam nie ma 😂 niech już ta małpa przychodzi i kolejny cykl się zaczyna…
No właśnie, kopytko, co z tą betą?
Eniana, kopytko lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Dzięki, dziewczyny ❤️
Paima, Ty jutro robisz betę?
Luśka, nie dziwię się. Sama już mam dość czekania i chciałabym, żeby okres już przyszedł. Nie widzę sensu robienia kolejnych testów i podstawiania ich sobie pod nos, żeby zobaczyć jakiś cień, którego tam nie ma 😂 niech już ta małpa przychodzi i kolejny cykl się zaczyna…
No właśnie, kopytko, co z tą betą?
Chyba nie, bo córka chora i nie idzie do przedszkola.
Musiałabym kombinować rano z opieką dla niej 🙈 -
Fermina wrote:@Kopytko i jak ta beta? Dwie godziny mijają.😁
boże co ja przeżywam!!! odświeżam co 3 minuty od 19. ja i mój narzeczony wariujemy. dalej nie ma!!!! jajnik kłuje jak cholera😩 mam ochotę zadzwonić tam i ich pospieszyć bo ja przecież nie zasnę dziś. muszę mieć ponad 5 tak?damrade lubi tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
kopytko wrote:boże co ja przeżywam!!! odświeżam co 3 minuty od 19. ja i mój narzeczony wariujemy. dalej nie ma!!!! jajnik kłuje jak cholera😩 mam ochotę zadzwonić tam i ich pospieszyć bo ja przecież nie zasnę dziś. muszę mieć ponad 5 tak?
Tak, ponad 5 będzie oznaczało ciążę. -
kopytko wrote:boże co ja przeżywam!!! odświeżam co 3 minuty od 19. ja i mój narzeczony wariujemy. dalej nie ma!!!! jajnik kłuje jak cholera😩 mam ochotę zadzwonić tam i ich pospieszyć bo ja przecież nie zasnę dziś. muszę mieć ponad 5 tak?
Mnie diagnostyka raz wykiwała w niedzielę, robiłam o 8, wynik miał być o 18-19, był w poniedziałek o 14!🤪 tylko ja proga oznaczałam, więc i tak bez wyjścia, musiałam w konkretne dni, ale i tak kurwica łapała w oczekiwaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca, 21:42
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Ja na 99% czekam na 🐒 i chyba po cichu na nią nawet liczę.. W obecnej sytuacji, nie widzę tego żeby w moim życiu nadeszły tak wielkie zmiany. Praktycznie cały tydzień nie rozmawiam z mężem, tylko o tym co trzeba -on bardziej próbuje zagadywać ale ja straciłam całkowicie potrzebę rozmawiania z nim. Wieczorami każde w swoją stronę w łóżku. Nie mówiąc już o moim libido, poziom chyba jest poniżej zera, nie umiem i nie chcę chyba się przełamać. Zablokowałam sie.. Czuje się okropnie źle. Jakby kolejny raz coś poszło w moim życiu nie tak.
Także moje starania zostają zawieszone o ile nie w ogóle zakończone. Nie porozumiemy się w tym temacie na pewno, co do innych to sama nie wiem.
Myślę że póki co będę tu z Wami na pewno, podczytywać, podglądać 😊 dobrze mieć takie miejsce gdzie kobieta kobietę zrozumie ❤️ -
18,6!!
co to znaczy!!!
9dpo!!!
zaraz zwymiotuję ja pier***elektro96, damrade, Monk@, luśka, san95, Dropsik, Liyss🧚🏻, ellevv, Fermina, Rachelka23, Leśneintro, CoffeeDream, Beza27, Malinowysorbet, PaulaG, Daga121222, Sosenka93, Chochlik12, Paima, Prezesoowa, notsobadd, Pati2804, Gregorka, pp2018, LaBellePerle, Suzie, Vienna, Zbuntowana, MummyYummy, KejtKa lubią tę wiadomość
👩🏻27
👧🏻❤️6 -
kopytko wrote:18,6!!
co to znaczy!!!
9dpo!!!
zaraz zwymiotuję ja pier***kopytko, pp2018 lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
co to znaczy!!!
9dpo!!!
zaraz zwymiotuję ja pier***
miałam podobny wynik 10 dpo ❤️
Niech rośnie piękniekopytko lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Kopytko gratulacje 🥹✊🏻
kopytko lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰