Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:@MummyYummy jak się czujesz? Jak u Ciebie sytuacja? Chyba jednak siknę z Tobą 21. W tym cyklu już nic mnie bardziej nie dobije
Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Ja robię w tą sobotę ..🤤😁
Prezesoowa, KejtKa, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Ehh, gadacie o jedzeniu.. Ja miałam dzisiaj po pracy wesoło lecieć po lidlomixa (moje marzenie od ja wiem 2/3 lat). I co? Oczywiscie, ze zle spojrzeliśmy na gazetkę i w promocji był do soboty. Mój był dziś w lidlu już i już ich oczywiście nie ma.
Smutyyyy. Ale trudno, zamówienie na allegro. Tylko na allegro 200 zł drożej niż w lidlu w tej promce.
W ogole powiem Wam, że już mam dość czekania, ogolnie na wszystko. Będziemy sie budować, na papiery czekamy od lipca. Samochód moj od 1 listopada u mechanika. Z dzieckiem za 1 razem też nie wyszło i kurde no, nawet głupiego lidlomixa nie moge mieć ot tak. Jeszcze jutro powinnam dostać okres, może na niego chociaż nie będę czekała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2024, 12:53
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
pp2018 wrote:Dziewczyny, miałyście kiedyś przedłużający się ból jednego jajnika? Każda z nas inaczej odczuwa czas około owulacji, ale ja mam właśnie takie kłucie/ból/ciągnięcie/dyskomfort od lewego jajnika już od kilku dni. Przed okresem miałam plamienie, potem przy okresie i już jestem dzisiaj w 11 dc i dalej boli. W czwartek byłam u ginekologa na badaniu, zrobiła mi też usg (miała słaby sprzęt, więc dała mi skierowanie na dodatkowe usg jeszcze), wg niej nic nie widać, kazała zrobić betę (brak ciąży), brać nospe i ibuprofen przez 3 dni. Dziś mija 3 dzień i nie jest lepiej..
We wtorek miałam iść na monitoring cyklu. Mam nadzieję, że nic się nie dzieje. Nie mam bólu przy oddawaniu moczu. Czuję się ogólnie taka rozbita, zmęczona, bez energii.
Ah... i przyszły mi testy owulacyjne, żel Ritex Kinder Wunsch i odgrzebałam z szuflady Afrodytę-mini mikroskop (tester płodności ze śliny lub śluzu szyjkowego). Używałyście to kiedyś? Kobiecy organizm to niesamowite dzieło stworzenia))
@Prezesoowa, przytulam. Musiało to być bardzo trudne. Jak dobrze, że masz w sobie siłę i odwagę, aby płakać i aby się z nami tym dzielić.
@KejtKa, ale pyszności!!! Ja dziś próbuje robić keto naleśniki z serka mascarpone. -
Dziewczynki,
A po owulacji mogę sobie stosować termofor na brzuch bez wyrzutów sumienia na ten pęcherz? Już mi ciut lepiej, termofor pomaga 😍 -
Pati2804 wrote:Ja robię w tą sobotę ..🤤😁
Chyba i ja się skuszę na te bułki 🥖. Uwielbiam z samym masłem je jeść 😄Prezesoowa, CoffeeDream, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Cieszę się, że odpoczęłaś psychicznie
Brak objawów to też dobry objaw 🤞 i ten ból piersi brzmi dobrze 🤞
Może to jakieś podrażnienie i wystarczy porządnie nawilżyć przez kilka dni? Takie 🔥🔥🔥 działania to powinny być owocne
Z bratem już chyba ciut lepiej, jest obstawiony lekami i siedzi w domu czekając na wizytę u chirurga naczyniowego. Swoją drogą, że jest niereformowalny w tylu kwestiach, że to aż szkoda klawiatury.. Z bratem lepiej, to z kolei tacie się pogorszyło, ja nie wiem kiedy ta kiepska passa się skończy...Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Kochana dopiero odczytałam , wychodzi na to że owu byla dzień przed skokiem temperatury 😘 udostępnij wykres i pogadamy na priv 🙂
No właśnie ale nie pokrywa mi się to z pikiem itd
Udostępniłam Ci, jak się zapoznasz to czekam na wiadomość na priv 😘 -
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Co do Simsów to połowę weekendu spędziłam grając i mówiłam do męża, ze chociaż w Simsach mam 6-cioro dzieci i jestem milionerką
Objawy wyglądają obiecującotrzymam mocno kciuki :*
Jeja, jak dawno nie grałam 🥹 widzę, że mamy identyczny simsowy model rodziny 🤣 dużo siana i dzieci 🤣Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Hej dziewczyny. Przykro mi, że przez weekend miałyście dużo negatywnych emocji. Oby kolejne dni były lepsze.
Ja miałam dobry weekend, urodziny siostry, niespodzianka dla niej, czas z moimi siostrzeńcami, a do tego byliśmy na squashu. No i moim tortem wszyscy byli zachwyceni ❤️ -
Chochlik12 wrote:Dziewczyny, które szamajcie ananasa, żeby wesprzeć implementację
do jakiego dnia cyklu go jecie? Do owulacji?
Dobre pytanie, ja akurat nie jem, ale jeżeli ma wesprzeć implantację to po owulacji raczej też powinno się jeść -
grazka0022 wrote:Ehh, gadacie o jedzeniu.. Ja miałam dzisiaj po pracy wesoło lecieć po lidlomixa (moje marzenie od ja wiem 2/3 lat). I co? Oczywiscie, ze zle spojrzeliśmy na gazetkę i w promocji był do soboty. Mój był dziś w lidlu już i już ich oczywiście nie ma.
Smutyyyy. Ale trudno, zamówienie na allegro. Tylko na allegro 200 zł drożej niż w lidlu w tej promce.
W ogole powiem Wam, że już mam dość czekania, ogolnie na wszystko. Będziemy sie budować, na papiery czekamy od lipca. Samochód moj od 1 listopada u mechanika. Z dzieckiem za 1 razem też nie wyszło i kurde no, nawet głupiego lidlomixa nie moge mieć ot tak. Jeszcze jutro powinnam dostać okres, może na niego chociaż nie będę czekała.
Widzę, że to Wasz 1cs, więc spokojnie 😊 Może akurat się zaskoczysz.
Lidlomix fajna sprawa. Też czasami myślę o tym urządzeniu, ale na razie jeszcze pasuję 😜 rok temu kupowałam robota kuchennego, więc mąż by mi nie pozwolił 😅 -
Nomeolvides wrote:W dobrych warunkach najwytrwalsze plemniki przezywają do 5-7 dni, wiec jeśli stosunek był w sobotę to do dzisiejszej owulki powinny przetrwać
Ale ❤️❤️ po piku nie zaszkodzi
i
U mnie miał być maraton bo dni płodne, a było raz przed ovu i koniec bo zapalenie pęcherza wjechało. Także liczę że wystarczy taka ilość 🙏🏻🤩
Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKejtKa wrote:Jeja, jak dawno nie grałam 🥹 widzę, że mamy identyczny simsowy model rodziny 🤣 dużo siana i dzieci 🤣
W Simsach 4 wkurza mnie to trochę, że tak łatwo można się dorobićteraz z dziećmi już jest trudniej, bo dołożyli różne etapy rozwoju i trzeba się więcej przy nich narobić zanim pójdą do szkoły
Wcześniej też długo nie grałam, bo tak się zacinała gra, że szok - widać, że weszła jakaś optymalizacja, bo teraz nic a nic się nie dzieje, a komputera nie zmieniałamCoffeeDream, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wkurza mnie ten Enel med. Od początku miesiąca próbuje dorwać mojego gina, żeby umówić się na cytologię i nie pojawiają się żadne nowe terminy. Nie wiem o co chodzi... Będę musiała pójść do kogokolwiek w takim razie. 🙄
Jutro w z kolei mam USG transwaginalne. Trochę się stresuję przez to, że ostatnio cytologia wyszła nieczytelna.