Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
CoffeeDream wrote:Super ❤️ A u Ciebie kiedy był PIK?
CoffeeDream lubi tę wiadomość
18. cykl starań o pierwsze maleństwo 🤍🤰🏻 #rodzew2026
• 14.08 – wizyta u lekarza prowadzącego 🧑🏻⚕️
• 22.08 – badanie pod kątem endometriozy 🔍
• 25.08 – klinika 🏥
👩 Ona (29 lat):
• PCOS ⚠️
• AMH: 6,94 🧪
• Jajowody udrożnione podczas HSG 👹 ✅
• MUCH ✅
• Podejrzenie endometriozy❓
👨 On (27 lat):
• mąż najlepszy we wszechświecie 🌏
• Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
• Koncentracja: 11 → 37 mln/ml 💪
• Ruchliwość A+B: 6% → 11,5% 🐢
• Morfologia: 2% 😐
• Żywotność: 74% → 32% 📉
• HBA: 43% 🥲
• Lepkość: (++) 🤷♀️
• HP i stan zapalny żołądka – antybiotykoterapia 💊
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Klavel Aga wrote:https://ibb.co/80qTPQC
https://ibb.co/CWX0ZHM
Cześć dziewczyny, według was który test owulacyjny pokazuje pozytywny wynik ?
Jak wrzucacie zdjęcia ze od razu widać tu na grupie a nie trzeba kopiować linka ?CoffeeDream, Klavel Aga lubią tę wiadomość
-
Chochlik12 wrote:Obstawiam, że właśnie dzisiaj 😁 jeszcze wieczorem i jutro rano zrobię test, żeby obczaić czy kreseczka nie ściemnieje jeszcze
Aaach, to wybacz... umknęło mi to, jeśli pisałaś dziś o tym rano 🙈
Ja też zrobię wieczorem i jutro rano, to porównamy 😄Chochlik12, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Mam tak samo jak ty w tym cyklu. Śluzu mało, a do tego jest bardziej wodnisty niż rozciągliwy, ale ponoć wodnisty to też dobrze. No i tym razem nic nie czuję.
Odkąd się staramy to mnie każdy cykl zaskakuje czymś innym. Jak nie było tematu to wydawało się, że jest zawsze tak samo 😄 -
Prezesoowa wrote:Co do Simsów to połowę weekendu spędziłam grając i mówiłam do męża, ze chociaż w Simsach mam 6-cioro dzieci i jestem milionerką
Objawy wyglądają obiecującotrzymam mocno kciuki :*
CoffeeDream, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Chyba i ja się skuszę na te bułki 🥖. Uwielbiam z samym masłem je jeść 😄
-
nick nieaktualny
-
Fermina wrote:Robiłaś sobie wtedy te przeciwciała? Wyszło Ci aktywne zakażenie?
Wiesz co, mi wyszło, że przechodziłam kiedyś rumień bezobjawowo i miałam sporo przeciwciał, wiec się nie martwiłam. Dowiedziałam się, że jestem w ciąży, po chwili ogłoszono u mnie w pracy, że jest rumień i automatycznie na zwolnienie i badania (dla świetego spokoju). Trzymam kciuki za badania! Koniecznie daj znać, jak będziesz miała wynikiFermina lubi tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:No właśnie ale nie pokrywa mi się to z pikiem itd
Udostępniłam Ci, jak się zapoznasz to czekam na wiadomość na priv 😘 -
Prezesoowa wrote:Żeby nie zwariować to trzeba zjeść coś słodkiego
teraz jak piekę jakieś ciasto to w mini keksówce i musi nam wystarczyć
Prezesoowa, CoffeeDream, notsobadd, elektro96, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj pik a owu dziś może być albo jutro 😊 z rana można powtórzyć 🤪
-
Chochlik12 wrote:Moja historia pików jest identyczna jak Twoja, nawet test ten sam (przez moment pomyślałam, że wrzuciłam tu swoje zdjęcie, haha 😂) trzymam kciuki za nas ♥️♥️
CoffeeDream, Chochlik12 lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dzisiaj pik a owu dziś może być albo jutro 😊 z rana można powtórzyć 🤪
Już nie ma szans na poprawki 🙈😄 Męża nie ma aż do piątku, także musi wystarczyć dzisiejsze ❤️ z rana. Wkurza mnie to, bo właśnie nie mieliśmy jeszcze żadnego cyklu, gdzie przez wszystkie dni płodne udałoby się ❤️.
Ale trudno, pożyjemy zobaczymy 😊Pati2804, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:@Pati2804, w którym dpo wyszedł Ci ten pierwszy cień na teście?
Prezesoowa, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Już nie ma szans na poprawki 🙈😄 Męża nie ma aż do piątku, także musi wystarczyć dzisiejsze ❤️ z rana. Wkurza mnie to, bo właśnie nie mieliśmy jeszcze żadnego cyklu, gdzie przez wszystkie dni płodne udałoby się ❤️.
Ale trudno, pożyjemy zobaczymy 😊
Czuje ze u Was będzie tak samo 😊✊🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2024, 14:13
CoffeeDream, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:8dpo ale ja nie liczyłam od piku tylko od skoku temperatury czyli 2 dni po piku 🙂 a 9dpo już było widać bo wrzuciłam Wam pierwsze zdjęcie, ale u Was może być później zagnieżdżenie niż u mnie także nie sugerujcie się tym aż tak, ja po prostu wiedziałam że będę testować przez tydzień aż do spodziewanego okresu jak nie będzie drugiej kreski 🙂 ale tego 8dpo naprawdę musiałam rozebrać test żeby zobaczyć a 9dpo było dobrze widać cień 🙂
Nie, ja sie niczym nie sugeruje, tylko mi się w głowie utrwaliło, że to było 7 dpoPati2804 lubi tę wiadomość
-
Ja w tym cyklu jakoś na nic się nie nastawiam. O ile miesiąc temu miała "przeczucia" to teraz nic. Co będzie to będzie.
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️