X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
Odpowiedz

Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️

Oceń ten wątek:
  • Zimozielona Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymamy kciuki! Ale jednorazowe może nic nie oznaczać. Ja też w pierwszej ciąży miałam i było nawet brunatno czarne więc okropne myśli ale okazało się nic poważnego!

Pati2804, CoffeeDream lubią tę wiadomość

preg.png
  • KsiążkowaEmilka Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2024, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam🌸🌸

Jak mówiłam wczoraj, zrobilam test. Ale kto mógł mieć takie szczęście zeby trzymać test bog wie ile, a w dniu wykonania CAŁY BIAŁY 🥴😂zero jakichkolwiek kresek, totalnie nieważny. Niby datę miał, ale no cóż, mój pech😂 zaraz jadę po nowa paczkę

Trzymajcie kciuki❤️❤️

Malinowysorbet, Fermina, Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość

👧🏼 29l.
    * wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼‍♀️

🧔🏻‍♂️ 33l.
    *zdrowy 🐎

💒 07.2023r.
    Starania od 09.2023r.

❤️❤️❤️
  • Malinowysorbet Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:
    Witam🌸🌸

Jak mówiłam wczoraj, zrobilam test. Ale kto mógł mieć takie szczęście zeby trzymać test bog wie ile, a w dniu wykonania CAŁY BIAŁY 🥴😂zero jakichkolwiek kresek, totalnie nieważny. Niby datę miał, ale no cóż, mój pech😂 zaraz jadę po nowa paczkę

Trzymajcie kciuki❤️❤️
    Kup kilka 😆 trzymam kciuki 🤞

KsiążkowaEmilka lubi tę wiadomość

03.24 💔 07.24💔👼🏼

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸

Wysłany: 19 marca 2024, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja to chyba nie jestem dobra w obliczanie prawdopodobieństwa i w testy ovu 🤣 kreska wczorajsza i dzisiejsza. Kurde a małż dzisiaj dopiero po 19 będzie...🙈

98eb66cd4b706.jpghttps://zapodaj.net/plik-C8C12UYB4M

Fermina, Prezesoowa lubią tę wiadomość

03.24 💔 07.24💔👼🏼

• notsobadd Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:
    Witam🌸🌸

Trzymajcie kciuki❤️❤️

Dreszczyk emocji z rana 😂 kciuki! 🫶🏻😜

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • Leśneintro Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowysorbet wrote:
    Dziewczyny ja to chyba nie jestem dobra w obliczanie prawdopodobieństwa i w testy ovu 🤣 kreska wczorajsza i dzisiejsza. Kurde a małż dzisiaj dopiero po 19 będzie...🙈

Od najciemniejszej kreski jeszcze doba do owu, więc zdążycie 😉 trzymam kciuki!

Malinowysorbet lubi tę wiadomość

Wysłany: 19 marca 2024, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowysorbet wrote:

Supwr skok biorąc pod uwagę wczorajszy wynik!
    Musisz uprzedzić męża żeby nie wrócił zmęczony z pracy😂

👧🏼 29l.

🧔🏻‍♂️ 33l.
    *zdrowy 🐎

💒 07.2023r.
    Starania od 09.2023r.

❤️❤️❤️

Wysłany: 19 marca 2024, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam gdzies wczoraj na forum o ananasie, mój mąż odkąd zaczęliśmy się starać to przynajmniej raz w miesiącu robi obiad z ananasem😂😂 naczytal się gdzieś o diecie wspierającej zajscie w ciaze i szaleje, postawil na ryby i warzywa (nie zeby mi przeszkadzalo😂). Nawet kwas foliowy sam wybiera 😂
    Takze nie wiem kto u nas jest bardziej sfiksowany...

CoffeeDream, Prezesoowa, KejtKa, Chochlik12, Rachelka23 lubią tę wiadomość

👧🏼 29l.

🧔🏻‍♂️ 33l.
    *zdrowy 🐎

💒 07.2023r.
    Starania od 09.2023r.

❤️❤️❤️
  • Platynova55 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po przerwie, trochę psychicznie mnie ostatni cykl przeorał, więc musiałam odpuścić na jakiś czas, nie odzywałam się tu, ale podczytywałam. Gratuluję nowych ⏸️, bo widziałam że się pojawiły ❤️

@Pati2894 czekamy na informacje i trzymamy mocno kciuki, wszystko będzie dobrze 🤞

Ja po wczorajszej wizycie u gina trochę znowu nastawiłam się pozytywnie, wczoraj też pierwszy raz robiłam zastrzyk z ovitrelle, jestem z siebie dumna 😁Są dwa pęcherzyki więc ginekolog pytała jak się zapatruje na bliźniaki i czy podajemy zastrzyk czy nie 😆
    Nie chce się nastawiać na nic, ale wiadomo nadzieja jest ☺️w poniedziałek idę sprawdzić czy pęcherzyki pękły i zobaczymy co dalej

CoffeeDream, Pati2804, Malinowysorbet, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość

starania od 10.2022
    01.2024- cb 💔
    31.03.2024 ⏸️
    05.2024 💔
    👩🏻29
    IO, PCOS
    🧔🏻‍♂️31
    badanie nasienia ✅️
    19.11.2024 ⏸️
  • CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowysorbet wrote:

To w sam raz 😁 Działajcie jak wróci 😄🤞

Wysłany: 19 marca 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:
    Czytałam gdzies wczoraj na forum o ananasie, mój mąż odkąd zaczęliśmy się starać to przynajmniej raz w miesiącu robi obiad z ananasem😂😂 naczytal się gdzieś o diecie wspierającej zajscie w ciaze i szaleje, postawil na ryby i warzywa (nie zeby mi przeszkadzalo😂). Nawet kwas foliowy sam wybiera 😂
    Oo aż miło poczytać o takim zjawisku 😁 mój żeby tak sam z siebie to nie, ale bardzo chetnie bierze wszystko co mu daje i nie protestuje także tez spoko 😁

CoffeeDream, KsiążkowaEmilka lubią tę wiadomość

03.24 💔 07.24💔👼🏼

• CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:

Super, że się tak zaangażował 👏

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    A co się dzieje? Opowiadaj! Oczywiście jeśli chcesz 😉

Mnie na razie nie kusi, oprócz piersi nic, więc staram się na spokojnie, ale rozumiem Cię doskonale, także, jeśli Cię to uspokoi, to testuj, Kochana ♥️💪✊✊✊

Dziwnie się czuję i mam jakieś dziwne dolegliwości, zaczynam się bać co to jest i że znowu będe musiała szukać co to. Przez chwilę miałam dobre przeczucia co do ciąży, ale już mnie opuściły jak tylko racjonalnie podeszłam do tematu :) w czwartek sikamy i będziemy widzieć :)

CoffeeDream, Malinowysorbet, Pati2804, KejtKa, notsobadd, MummyYummy, Majuna, elektro96, Vienna, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati2804 wrote:
    Czerwono różowe, bardziej różowe

To pewnie to ciałko krwotoczne schodzi - cały czas trzymam mocno kciuki :*

CoffeeDream, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość

• CoffeeDream Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Platynova55 wrote:
    Witam się po przerwie, trochę psychicznie mnie ostatni cykl przeorał, więc musiałam odpuścić na jakiś czas, nie odzywałam się tu, ale podczytywałam. Gratuluję nowych ⏸️, bo widziałam że się pojawiły ❤️

@Pati2894 czekamy na informacje i trzymamy mocno kciuki, wszystko będzie dobrze 🤞

Ja po wczorajszej wizycie u gina trochę znowu nastawiłam się pozytywnie, wczoraj też pierwszy raz robiłam zastrzyk z ovitrelle, jestem z siebie dumna 😁Są dwa pęcherzyki więc ginekolog pytała jak się zapatruje na bliźniaki i czy podajemy zastrzyk czy nie 😆
    Nie chce się nastawiać na nic, ale wiadomo nadzieja jest ☺️w poniedziałek idę sprawdzić czy pęcherzyki pękły i zobaczymy co dalej

Uuu... A jak się zaopatrujesz na bliźniaki? 😄
    Powodzenia 🤞

• CoffeeDream Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Dziwnie się czuję i mam jakieś dziwne dolegliwości, zaczynam się bać co to jest i że znowu będe musiała szukać co to. Przez chwilę miałam dobre przeczucia co do ciąży, ale już mnie opuściły jak tylko racjonalnie podeszłam do tematu :) w czwartek sikamy i będziemy widzieć :)

Czekamy z niecierpliwością 🤞🤞🤞

Prezesoowa lubi tę wiadomość

• CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę na USG. Trzymajcie kciuki, żebym usłyszała tylko same dobre wiadomości 🥹🙏

Pati2804, Prezesoowa, notsobadd, MummyYummy, KsiążkowaEmilka, Majuna, Malinowysorbet, Chochlik12, elektro96, kopytko, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:
    Witam🌸🌸

Trzymajcie kciuki❤️❤️

Trzymam kciuki i czekamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Platynova55 wrote:

Trzymam kciuki 🤞 🤞 🤞

Platynova55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jako że mamy już 19 marca, czas ogłosić konkurs na nową prowadzącą! 🥂

Was wszystkie proszę też o propozycje tytułów na wątek kwietniowy - ja jestem kreatywną melepetą, wiec będę się tylko zachwycać Waszymi propozycjami :D

CoffeeDream, Majuna lubią tę wiadomość

‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ