X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
Odpowiedz

Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️

Oceń ten wątek:
  • Zimozielona Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymamy kciuki! Ale jednorazowe może nic nie oznaczać. Ja też w pierwszej ciąży miałam i było nawet brunatno czarne więc okropne myśli ale okazało się nic poważnego!

Pati2804, CoffeeDream lubią tę wiadomość

preg.png
  • KsiążkowaEmilka Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2024, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam🌸🌸

Jak mówiłam wczoraj, zrobilam test. Ale kto mógł mieć takie szczęście zeby trzymać test bog wie ile, a w dniu wykonania CAŁY BIAŁY 🥴😂zero jakichkolwiek kresek, totalnie nieważny. Niby datę miał, ale no cóż, mój pech😂 zaraz jadę po nowa paczkę

Trzymajcie kciuki❤️❤️

Malinowysorbet, Fermina, Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość

👧🏼 29l.
    * wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼‍♀️

🧔🏻‍♂️ 33l.
    *zdrowy 🐎

💒 07.2023r.
    Starania od 09.2023r.

❤️❤️❤️
  • Malinowysorbet Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:
    Witam🌸🌸

Jak mówiłam wczoraj, zrobilam test. Ale kto mógł mieć takie szczęście zeby trzymać test bog wie ile, a w dniu wykonania CAŁY BIAŁY 🥴😂zero jakichkolwiek kresek, totalnie nieważny. Niby datę miał, ale no cóż, mój pech😂 zaraz jadę po nowa paczkę

Trzymajcie kciuki❤️❤️
    Kup kilka 😆 trzymam kciuki 🤞

KsiążkowaEmilka lubi tę wiadomość

03.24 💔 07.24💔👼🏼

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸

Wysłany: 19 marca 2024, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja to chyba nie jestem dobra w obliczanie prawdopodobieństwa i w testy ovu 🤣 kreska wczorajsza i dzisiejsza. Kurde a małż dzisiaj dopiero po 19 będzie...🙈

98eb66cd4b706.jpghttps://zapodaj.net/plik-C8C12UYB4M

Fermina, Prezesoowa lubią tę wiadomość

03.24 💔 07.24💔👼🏼

• notsobadd Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:
    Witam🌸🌸

Trzymajcie kciuki❤️❤️

Dreszczyk emocji z rana 😂 kciuki! 🫶🏻😜

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻
  • Leśneintro Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowysorbet wrote:
    Dziewczyny ja to chyba nie jestem dobra w obliczanie prawdopodobieństwa i w testy ovu 🤣 kreska wczorajsza i dzisiejsza. Kurde a małż dzisiaj dopiero po 19 będzie...🙈

Od najciemniejszej kreski jeszcze doba do owu, więc zdążycie 😉 trzymam kciuki!

Malinowysorbet lubi tę wiadomość

Wysłany: 19 marca 2024, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowysorbet wrote:

Supwr skok biorąc pod uwagę wczorajszy wynik!
    Musisz uprzedzić męża żeby nie wrócił zmęczony z pracy😂

👧🏼 29l.

🧔🏻‍♂️ 33l.
    *zdrowy 🐎

💒 07.2023r.
    Starania od 09.2023r.

❤️❤️❤️

Wysłany: 19 marca 2024, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam gdzies wczoraj na forum o ananasie, mój mąż odkąd zaczęliśmy się starać to przynajmniej raz w miesiącu robi obiad z ananasem😂😂 naczytal się gdzieś o diecie wspierającej zajscie w ciaze i szaleje, postawil na ryby i warzywa (nie zeby mi przeszkadzalo😂). Nawet kwas foliowy sam wybiera 😂
    Takze nie wiem kto u nas jest bardziej sfiksowany...

CoffeeDream, Prezesoowa, KejtKa, Chochlik12, Rachelka23 lubią tę wiadomość

👧🏼 29l.

🧔🏻‍♂️ 33l.
    *zdrowy 🐎

💒 07.2023r.
    Starania od 09.2023r.

❤️❤️❤️
  • Platynova55 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po przerwie, trochę psychicznie mnie ostatni cykl przeorał, więc musiałam odpuścić na jakiś czas, nie odzywałam się tu, ale podczytywałam. Gratuluję nowych ⏸️, bo widziałam że się pojawiły ❤️

@Pati2894 czekamy na informacje i trzymamy mocno kciuki, wszystko będzie dobrze 🤞

Ja po wczorajszej wizycie u gina trochę znowu nastawiłam się pozytywnie, wczoraj też pierwszy raz robiłam zastrzyk z ovitrelle, jestem z siebie dumna 😁Są dwa pęcherzyki więc ginekolog pytała jak się zapatruje na bliźniaki i czy podajemy zastrzyk czy nie 😆
    Nie chce się nastawiać na nic, ale wiadomo nadzieja jest ☺️w poniedziałek idę sprawdzić czy pęcherzyki pękły i zobaczymy co dalej

CoffeeDream, Pati2804, Malinowysorbet, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość

starania od 10.2022
    01.2024- cb 💔
    31.03.2024 ⏸️
    05.2024 💔
    👩🏻29
    IO, PCOS
    🧔🏻‍♂️31
    badanie nasienia ✅️
    19.11.2024 ⏸️
  • CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowysorbet wrote:

To w sam raz 😁 Działajcie jak wróci 😄🤞

Wysłany: 19 marca 2024, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:
    Czytałam gdzies wczoraj na forum o ananasie, mój mąż odkąd zaczęliśmy się starać to przynajmniej raz w miesiącu robi obiad z ananasem😂😂 naczytal się gdzieś o diecie wspierającej zajscie w ciaze i szaleje, postawil na ryby i warzywa (nie zeby mi przeszkadzalo😂). Nawet kwas foliowy sam wybiera 😂
    Oo aż miło poczytać o takim zjawisku 😁 mój żeby tak sam z siebie to nie, ale bardzo chetnie bierze wszystko co mu daje i nie protestuje także tez spoko 😁

CoffeeDream, KsiążkowaEmilka lubią tę wiadomość

03.24 💔 07.24💔👼🏼

• CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:

Super, że się tak zaangażował 👏

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MummyYummy wrote:
    A co się dzieje? Opowiadaj! Oczywiście jeśli chcesz 😉

Mnie na razie nie kusi, oprócz piersi nic, więc staram się na spokojnie, ale rozumiem Cię doskonale, także, jeśli Cię to uspokoi, to testuj, Kochana ♥️💪✊✊✊

Dziwnie się czuję i mam jakieś dziwne dolegliwości, zaczynam się bać co to jest i że znowu będe musiała szukać co to. Przez chwilę miałam dobre przeczucia co do ciąży, ale już mnie opuściły jak tylko racjonalnie podeszłam do tematu :) w czwartek sikamy i będziemy widzieć :)

CoffeeDream, Malinowysorbet, Pati2804, KejtKa, notsobadd, MummyYummy, Majuna, elektro96, Vienna, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati2804 wrote:
    Czerwono różowe, bardziej różowe

To pewnie to ciałko krwotoczne schodzi - cały czas trzymam mocno kciuki :*

CoffeeDream, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość

• CoffeeDream Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Platynova55 wrote:
    Witam się po przerwie, trochę psychicznie mnie ostatni cykl przeorał, więc musiałam odpuścić na jakiś czas, nie odzywałam się tu, ale podczytywałam. Gratuluję nowych ⏸️, bo widziałam że się pojawiły ❤️

@Pati2894 czekamy na informacje i trzymamy mocno kciuki, wszystko będzie dobrze 🤞

Ja po wczorajszej wizycie u gina trochę znowu nastawiłam się pozytywnie, wczoraj też pierwszy raz robiłam zastrzyk z ovitrelle, jestem z siebie dumna 😁Są dwa pęcherzyki więc ginekolog pytała jak się zapatruje na bliźniaki i czy podajemy zastrzyk czy nie 😆
    Nie chce się nastawiać na nic, ale wiadomo nadzieja jest ☺️w poniedziałek idę sprawdzić czy pęcherzyki pękły i zobaczymy co dalej

Uuu... A jak się zaopatrujesz na bliźniaki? 😄
    Powodzenia 🤞

• CoffeeDream Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Dziwnie się czuję i mam jakieś dziwne dolegliwości, zaczynam się bać co to jest i że znowu będe musiała szukać co to. Przez chwilę miałam dobre przeczucia co do ciąży, ale już mnie opuściły jak tylko racjonalnie podeszłam do tematu :) w czwartek sikamy i będziemy widzieć :)

Czekamy z niecierpliwością 🤞🤞🤞

Prezesoowa lubi tę wiadomość

• CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 19 marca 2024, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę na USG. Trzymajcie kciuki, żebym usłyszała tylko same dobre wiadomości 🥹🙏

Pati2804, Prezesoowa, notsobadd, MummyYummy, KsiążkowaEmilka, Majuna, Malinowysorbet, Chochlik12, elektro96, kopytko, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KsiążkowaEmilka wrote:
    Witam🌸🌸

Trzymajcie kciuki❤️❤️

Trzymam kciuki i czekamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Platynova55 wrote:

Trzymam kciuki 🤞 🤞 🤞

Platynova55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2024, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jako że mamy już 19 marca, czas ogłosić konkurs na nową prowadzącą! 🥂

Was wszystkie proszę też o propozycje tytułów na wątek kwietniowy - ja jestem kreatywną melepetą, wiec będę się tylko zachwycać Waszymi propozycjami :D

CoffeeDream, Majuna lubią tę wiadomość

‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ