Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pati, trzymam kciuki za Ciebie i Kropusia ❤️ cały czas jestem o Was spokojna i mam dobre przeczucia 😘
To plamienie może zupełnie nic nie oznaczać.Prezesoowa, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Pati trzymam za Was kciuki 🤞🏼
Krew na proga oddana, teraz czekamy ☺️Pati2804, Prezesoowa, MummyYummy, Speranza :), Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś zamelduję, że umówiłam nas na konsultację do dietetyka klinicznego- niestety dopiero na początek maja, bo takie są terminy na popołudniowe wizyty, ale i tak nie mogę się już doczekać!
Dodatkowo znalazłam nową panią ginekolog, która specjalizuje się w niepłodności, ma dobre opinie i jest stosunkowo blisko mnie, bo 40 minut jazdy od mojej pięknej wiochy 😁 i tutaj wizyta 18 kwietnia ❤️
Cieszę się i boję jednocześnie, bo nie wiem co usłyszę.Majuna, Pati2804, Prezesoowa, KejtKa, MummyYummy, Speranza :), Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa wrote:Czekamy z Tobą :* a jak sytuacja? Zmieniło się coś?
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVienna wrote:Waham się, chyba się za bardzo nakręciłam i wczoraj to już się poryczałam z tego wszystkiego i naskoczyłam na męża o jakąś pierdołę 🤣 potem mi było smutno, że nie ogarniam mojego organizmu i że robi mnie w konia. Normalnie jak pms, a śluz nie przedokresowy 🤔. Ale pewnie zatestuje, bo nie wytrzymam 🤣
Sikaj sikajVienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Ja dziś zamelduję, że umówiłam nas na konsultację do dietetyka klinicznego- niestety dopiero na początek maja, bo takie są terminy na popołudniowe wizyty, ale i tak nie mogę się już doczekać!
Dodatkowo znalazłam nową panią ginekolog, która specjalizuje się w niepłodności, ma dobre opinie i jest stosunkowo blisko mnie, bo 40 minut jazdy od mojej pięknej wiochy 😁 i tutaj wizyta 18 kwietnia ❤️
Cieszę się i boję jednocześnie, bo nie wiem co usłyszę.
Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że będziecie zadowoleni, a konsultacje doprowadzą Was do spełnienia marzenia o dzieciątkuelektro96 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, odzywam się dopiero teraz, bo gasiłam pożary w pracy. I tak minęło mi już 1,5h.
Kciuki za wszystkie badania! A ty Pati daj znać od razu jak będziesz coś wiedzieć, na pewno będzie dobrze ❤️Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
nick nieaktualnygrazka0022 wrote:Dziewczyny, a jak bierzecie fertistim to bierzecie coś jeszcze? Chciałam kupić na 2cs, ale ja biore osobno kwas foliliowy, wit d, wit c.
Jeżeli masz optymalny poziom kwasu foliowego i witamy D to ich już nie musisz dołączać. Witaminy C w fertisimie nie magrazka0022 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Jeśli chodzi o plamienie to są tylko już brązowe nitki więc nie jest źle, a na wizytę mam przyjechać na 18, przyjmie mnie po pacjentkach, cały dzień w stresie 🙄
Będzie dobrze, zobaczysz swoje maleństwoa patrz, miałaś mieć dziś wizytę i i tak będziesz mieć, widocznie tak miało być
Jak zmieniło się w brązowe to już pewnie przejdzie, ale skontrolować trzeba :*Pati2804, elektro96, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Jeżeli masz optymalny poziom kwasu foliowego i witamy D to ich już nie musisz dołączać. Witaminy C w fertisimie nie ma
Ja mam ogolnie wyniki wszystkie dobre poza TSH, które mam za wysokie.
Biorę eutyrox 25 i w piątek mam pobranie, takze zobaczymy czy coś spadło.Prezesoowa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
15 cykli:
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
04.06 - 🩸
📆
I procedura IVF - Rekovelle 7 jednostek, Orgalutran 0,25 mg 🤞🍀
13.06 - Podgląd pęcherzyków 🔍
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Vienna wrote:Waham się, chyba się za bardzo nakręciłam i wczoraj to już się poryczałam z tego wszystkiego i naskoczyłam na męża o jakąś pierdołę 🤣 potem mi było smutno, że nie ogarniam mojego organizmu i że robi mnie w konia. Normalnie jak pms, a śluz nie przedokresowy 🤔. Ale pewnie zatestuje, bo nie wytrzymam 🤣
To testujemy dzis razem😂❤️👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
Pati2804 - włącz sobie jakiś spokojny serial i odpoczywaj, będzie dobrze zobaczysz Kochana! W miarę możliwości nie stresuj się! Dzień szybko zleci i będziesz zaraz po wizycie, czekam na wiadomość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 09:24
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Będzie dobrze, zobaczysz swoje maleństwo
a patrz, miałaś mieć dziś wizytę i i tak będziesz mieć, widocznie tak miało być
Jak zmieniło się w brązowe to już pewnie przejdzie, ale skontrolować trzeba :*
Ja zawsze mówię że nic się nie dzieje bez przyczyny, oby tak było i tym razem , jeśli dzieje sie coś złego to może to znak żeby zadziałać jak najszybciej.. na razie nie zakładam najgorszego, dzięki za wsparcie dziewczyny ❤ dam znać wieczorem co z 🍀😘 -
Możliwe, że wczoraj owulacja była, poobserwuje siebie jeszcze parę dni i może też się zalapie na testowanie na Wielkanoc. Co prawda będzie to u teściowej, ale się schowam w razie czego 🙈
Prezesoowa, CoffeeDream, Malinowysorbet, Fermina, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
Suzie wrote:Możliwe, że wczoraj owulacja była, poobserwuje siebie jeszcze parę dni i może też się zalapie na testowanie na Wielkanoc. Co prawda będzie to u teściowej, ale się schowam w razie czego 🙈
Prezesoowa, CoffeeDream, Fermina lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia