Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
NiedoszlaWielodzietna wrote:@Fermina ja akurat mieszkam w dużym mieście i mam do szpitala 5 minut samochodem, więc rozumiem obawę przed transferem. Nie wiem czy zdecydowałabym się jakbym była dość daleko.
Porody w domu to dla lekarzy też często emocjonujący temat - mój lekarz akurat w pełni wspiera moje plany, czuję się mega zrozumiana i zaopiekowana…większość lekarzy niestety tylko straszy i nie zna statystyk na temat takich porodów, ani nawet nie wie jak taki poród wygląda. Wiem, że to forum trochę nie w tym temacie ale ja jestem totalnie zakochana w takim rodzeniu, to był taki mój poród, w moim tempie, na moich zasadach i tylko po cichu mam nadzieję, że przyjdzie mi to przeżyć jeszcze raz(i odleciałam z marzeniami…)
NiedoszlaWielodzietna, Prezesoowa, Zbuntowana, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Kurcze, a jak stracisz wszystkie dane? Może poczekaj, ona się czasem zawiesza i jutro albo pojutrze będzie wszystko normalnie. A jak wchodzisz np. w Objawy to one wszystkie są zaznaczone?elektro96 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Kurcze, a jak stracisz wszystkie dane? Może poczekaj, ona się czasem zawiesza i jutro albo pojutrze będzie wszystko normalnie. A jak wchodzisz np. w Objawy to one wszystkie są zaznaczone?
Poczekam faktycznie. Może się odblokuje 😊Prezesoowa lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Co do mieszkania to my wynajmujemy 😒 szukamy coś zeby kupić ale to co się dzieje na rynku to dramat...Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Wstyd mi, ale należy się Wam opowieść jaką macie pieprzniętą prowadzącą
Pojechałam z szefową na tę kontrolę i musiałyśmy też odwiedzić po drodze ubojnię. Szefowa uwielbia przy okazji załatwiania interesów oglądać różne rodzaje zakładów produkcyjnych, więc oczywiście kazała się oprowadzić po całym zakładzie. No i ja na doczepkę też musiałam iść... Raczej nie jestem wrażliwa na zapachy, ale od wejścia do części biurowej śmierdziało mi surowym mięsem, jak weszłyśmy na salę do rozbioru mięsa to dzięki Bogu miałam fartuch i czepek i zasłoniłam twarz, bo bym zwymiotowała. No dramat..
Na powrocie zaczęłam mieć straszne skurcze w podbrzuszu. Nie były bolesne, ale takie super niekomfortowe. Bałam się, że dostanę jakiś przedwczesny okres albo coś mi się tam zrobiło i chce ze mnie wyjść. Na trasie 80 km zatrzymywałam się 4 razy, żeby się kontrolować w toalecie. I jeszcze musiałam wymyślać wymówki, w które moja szefowa na szczęście uwierzyła. No przecież mąż nie potrafi mi dziecka zrobić to jej nie przyszło do głowy nawet zapytać
Potem pojechałam do rodziców i coś się uroiło w mojej głowie, że weszłam do nich do mieszkania z pełnym uśmiechem, a na usta cisnęło mi się "jestem w ciąży". No serio? Biel razi po oczach, a mi się tak sra we łbie.
Wróciłam do domu i wszystko mi śmierdziało. Musiałam jeszcze robić przy surowym mięsie i było mi tak niedobrze, że byłam pewna, że zwymiotuję. Mięso mi śmierdziało starym knurem. A jest na pewno super świeże, bo mam je z zaufanego źródła. Na samo wspomnienie kolacja mi się cofa
A no i jeszcze się rozpłakałam na zapowiedzi Katastrof w przestworzach
No paranoiczka. Stwierdziłam, że nadaję się na leczenie zamknięte, ale najpierw zajrzę do gina, żeby sprawdził co się we mnie takiego dzieje, że mi tak w dekiel wali. Dzwonię do gościa, a on jedzie na wakacje, wróci po świętach. Na szczęście mnie opieprzył i naprostował, już będę grzeczna
Zaczęła mnie boleć głowa i zaczyna też boleć podbrzusze typowo jak na okres, więc już będę spokojnaale możecie się pośmiać z tego jaka jestem mądra
No ładnie😂 ale nie jest powiedziane jeszcze, że to objawy jak to napisałaś "paranoiczki".
Chociaz nie powiem, ja też różne rzeczy czuje po owulacji, wtedy też mam niezły pokaz wyobraźni😂😂Prezesoowa lubi tę wiadomość
👧🏼 29l.
* wszystko w normie a krótka faza lutealna - 10 dni🤷🏼♀️
🧔🏻♂️ 33l.
*zdrowy 🐎
💒 07.2023r.
Starania od 09.2023r.
❤️❤️❤️ -
Prezesowa a może to zwiastuje coś dobrego! 😁
Zbuntowana lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyLiyss🧚🏻 wrote:Prezesowa a może to zwiastuje coś dobrego! 😁
No zapewne tylko tyle, że zawsze mówiłam, że zdecydowana większość ludzi jest chora psychicznie tylko niezdiagnozowana, a ja mam papier na to, że jestem zdrowa. Teraz mi ten papier odbiorą
A miałam pytać - gdzie byliście z mężem na wakajkach?Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://ibb.co/7XK1JDq hej dziewczyny czy może któraś z was używała czegoś takiego?mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Malinowysorbet wrote:Hahaha 😄 zaczęłam oglądać Yellowstone, ale to ma tyle sezonów że stwierdziłam ,że może zostawię to sobie na czas ciazowy 😏
Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
drewkowa94 wrote:Wracam i mam już pełne informacje 🙄
Niestety beta spada i krwawienie jest spowodowane
Poronieniem wczesnym
Tym razem się nie udało 😟 -
Prezesoowa wrote:No zapewne tylko tyle, że zawsze mówiłam, że zdecydowana większość ludzi jest chora psychicznie tylko niezdiagnozowana, a ja mam papier na to, że jestem zdrowa. Teraz mi ten papier odbiorą
A miałam pytać - gdzie byliście z mężem na wakajkach?mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Pati2804 wrote:Czy ja usłyszałam właśnie "serial na czas ciążowy"?! 😶 potrzebny pilnie na brak czasu na myślenie 🙈
oglądałam też jakis czas temu "Atypowy" fajnie pokazuje życie tego chlopca jak i jego bliskich i momentami bardzo śmieszny:D
Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Chyba nic lepszego nie mogłam dzisiaj przeczytać.. dziękuję za to ❤❤❤🥺🍀
elektro96, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Super wyniki !!! Gratulacje 🥰😘🍀
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Dziewczyny, czy też macie problem z apka Ovu? Zaznaczam objawy i zawsze pojawiały mi się one pod wykresem, z zamalowaną krateczką w którym dniu ten objaw wystąpił. Aktualnie wyświetla mi się tylko część z nim, mimo że w zakładce objawy mam ich zaznaczone więcej….
Czy zauważyłyście coś u siebie ?
Ja dziś zaznaczałam śluz płodny i Ovu mi owulację zaznaczyło na dziś. 9 dpo. 🤣 a wcześniej było na wtorek, także coś tam nie gra na pewno.Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Fermina wrote:A w ogóle zrobiłam sobie badania moczu, czyściutko, nie wiem skąd ten dyskomfort? Macie jakiś pomysł?
Z newsów: może wyjdziemy jutro a jak wyjdziemy jutro to jest opcja, że załapię się na "last minut" życia jajeczka.🤣
Cały plan już obmyśliłam co robić z tym rumieniem, ja musze mieć plan, więc jak wyjdę jutro to będziemy działać w weekend ze spokojną głową. 😁Fermina lubi tę wiadomość