Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Super 🤩 tylko pytanie czy chciałabyś być prowadzącą w wątku miesięcznym czy zbiorowym?
Jeśli chodzi o ankiety to pomożemy
A zauważyłam, że jesteś zapisana na testowanie na 25 i 31 marca, zostawić tak? Zaczynasz już jutro? ✊🏻
Szczerze mówiąc mi obojętne w którym.... zdecyduj Ty 😘
Testowanie dopiero w środe czekam na testy z amazona.. a 31 będzie 14dpo 🥰Prezesoowa lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Witam w niedzielę, słonecznego dnia 😅🥰 jak u was pogoda? U nas to jestem mega lipa. Ale za to w następnym weekend, od środy w sumie ma być 22 stopnie ☀️☀️
Dziewczyny, współczuję sytuacji z chłopami 🥹 Życzę szybkiego dojścia do porozumienia i pogodzenia się 🙏
Ja dzisiaj zrobiłam rano bułki, pastę jajeczną, byliśmy z psem na spacerze i zaraz lecimy na targi ślubne 😍
A potem no niestety sprzątanie w domu i pewnie tak dzień zleci
Dropsik, Rachelka23, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Pati2804 wrote:U mnie dziś rano znowu śluz podbarwiony na jasno brązowo I delikatnie różowo, także ja żyje w stresie znowu tym bardziej że wieczorem pobolewał mnie trochę brzuch.. jak nie zwariuje to dam znać wieczorem jak sytuacja 😘🙈
Miałam tak całe ciąże.... zwariować idzie. Nie masz może nadżerki?Pati2804 lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
blob wrote:Uff nadrobiłam, ale przyznam, że tylko od momentu jak tutaj napisałam:) teraz postaram się być na bieżąco:)
Prezesowa mega mocne kciuki za tatę, humor mu dopisuje, więc to bardzo dobry znak:) dużo, dużo zdrówka. Przytulam Cię za biel, ale jeszcze piłka w grze ❤️
Pati przytulam Cię bardzo mocno, daj koniecznie znać jak sytuacja.
Fermina kciuki, żeby owulacja zaczekała:) fajnie, że uda Ci się podejrzeć na wizycie, co tam się dzieje
Notsobadd jak smakowala kiełbaska i piwko? Ognisko się odbyło?
Suzie gdzie Ty znalazłaś tego swojego ? Przypomina mi takiego chłopaka na YT, który uwielbia wszystko robić w domu
Niedoszła Wielodzietna czekamy z Tobą i odliczamy
Kejtka przytulam za biel, ale nie zwalniam kciuków, póki 🐒 nie ma ❤️
rolka355 powodzenia i czekamy z Tobą do testowania:)
Zimozielona tulę za oszukańce, dobrze, że idziesz do kliniki, bo możliwe, że wyłapujesz ciąże biochemiczne.
Dziewczyny jak wizyty gości? Smerfetkaa Majunia wizyty udane?
CoffeDream, Nusia89 widzę, że macie podobnie z
delegacjami mężów, oby udało się wstrzelić w płodne:)
Elektro piękna ozdobą, muszę też wyciągnąć ozdoby świąteczne:)
Miałam coś napisać Lesneintro i zapomnialam co:)
Gdzieś tam znalazłam. Mówi, że tak go wychowano, że cała rodzina ma dbać o swój dom, a nie tylko kobiety.Prezesoowa, blob lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (owulacja potwierdzona)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Wróciliśmy z kościoła i weszliśmy do cukierni, i mąż mi kupił bezę. I jak mam trzymać dietę i linie 😂
Wstawiam rosół i idę korzystać z niedzielnego lenistwa.
I obejrzeliśmy rano ten odcinek z Było sobie życie i się mnie mąż zapytał jak to jest mieć w ciele takich saperów z laserami 😂Leśneintro, Rachelka23, MummyYummy, elektro96, Pati2804, notsobadd, CoffeeDream, Prezesoowa, Zbuntowana, Malinowysorbet, blob lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Suzie wrote:Wróciliśmy z kościoła i weszliśmy do cukierni, i mąż mi kupił bezę. I jak mam trzymać dietę i linie 😂
Wstawiam rosół i idę korzystać z niedzielnego lenistwa.
I obejrzeliśmy rano ten odcinek z Było sobie życie i się mnie mąż zapytał jak to jest mieć w ciele takich saperów z laserami 😂
I też zaraz zmykam chilloutować przy Netflixie.
I mam jakieś dziwne przeczucie, że ten cykl będzie udany. Nie wiem skąd mi się wzięło 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca, 13:15
KejtKa, Suzie, Leśneintro, CoffeeDream, Prezesoowa, Pati2804, Speranza :), PaulaG, blob lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Pati a nie masz plamień w trakcie kiedy miała występować miesiączka? Ja wiem ze to brzmi dziwnie ale tak miała jedna osoba u mnie w rodzinie i nie znaleźli na to wytłumaczenia od połowy ciąży był już spokoj
rolka355 lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Nusia28 wrote:U mnie dalej biało 😔
Niby czuje że to może być to ale już się martwię dlaczego nie ma drugiej kreski, a może to moja głupia nadzieja😔 -
Kuuurde, ja właśnie wracam z raju. W Gdańsku jest Festiwal Roślin - 6 nowych kwiatków do kolekcji 🤪🪴🌱
Fermina, elektro96, Pati2804, MummyYummy, Suzie, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Prezesoowa, Malinowysorbet, KejtKa, rolka355, Gregorka, Speranza :), blob lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
PaulaG wrote:Miałam tak całe ciąże.... zwariować idzie. Nie masz może nadżerki?
-
Anonim1992 wrote:Pati a nie masz plamień w trakcie kiedy miała występować miesiączka? Ja wiem ze to brzmi dziwnie ale tak miała jedna osoba u mnie w rodzinie i nie znaleźli na to wytłumaczenia od połowy ciąży był już spokoj
-
Melduję brak plamień na razie 🙈
Byłam w kościele i strasznie byłam zła na Boga że takie rzeczy mi znowu zsyła, zobaczymy czy rozmowa z nim pomoże 😅😁 jak ktoś z Was jest niewierzący to nie zwracajcie uwagi na to po prostu 😊
Oczywiście znowu modliłam się za nas i za Was ❤
My mamy zaraz obiadek, później jakiś deser niespodzianka i jedziemy do chrześniaka męża w odwiedziny 😘
Pięknej niedzieli Wam życzę! I tulę tę które tego potrzebują 🫂😘🍀✊🌞
Suzie, Leśneintro, elektro96, Anonim1992, Prezesoowa, Majlen, Majuna, Malinowysorbet, KsiążkowaEmilka, KejtKa, Gregorka, Speranza :), PaulaG, Vienna lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Kuuurde, ja właśnie wracam z raju. W Gdańsku jest Festiwal Roślin - 6 nowych kwiatków do kolekcji 🤪🪴🌱
Pochwal się łupaminotsobadd, elektro96, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Rachelka23 wrote:Ja właśnie piekę bezę 😊. Jutro koleżanka na urodziny i postanowiłam zrobić jej niespodziankę. A ona uwielbia tort bezowy Dacquoise 🙂
I mam jakieś dziwne przeczucie, że ten cykl będzie udany. Nie wiem skąd mi się wzięło 🫣
Taka znajoma to skarb, nie chcesz być moja? Jeszcze nie miałam urodzin 😂Rachelka23, Zbuntowana, Majuna, Pati2804, KejtKa lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
3/12 - endokrynolog -
Pati2804 wrote:Melduję brak plamień na razie 🙈
Byłam w kościele i strasznie byłam zła na Boga że takie rzeczy mi znowu zsyła, zobaczymy czy rozmowa z nim pomoże 😅😁 jak ktoś z Was jest niewierzący to nie zwracajcie uwagi na to po prostu 😊
Oczywiście znowu modliłam się za nas i za Was ❤
My mamy zaraz obiadek, później jakiś deser niespodzianka i jedziemy do chrześniaka męża w odwiedziny 😘
Pięknej niedzieli Wam życzę! I tulę tę które tego potrzebują 🫂😘🍀✊🌞
Mam nadzieję, że mu pogroziłaś, żeby to było już ostatni raz takie stresy 🤪😘
A tak poważnie bardzo się cieszę, że plamienia ustały.
Jestem jakoś spokojna o Ciebie, teraz musi być już tylko dobrze 😌Pati2804 lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Suzie wrote:Pochwal się łupami
Jak wrócę do domku to Wam pokaże, pojechaliśmy jeszcze na obiadek, a potem chyba zarządzę Ikea. Przecież teraz potrzebuję doniczek 🤪🤭elektro96, Pati2804, KejtKa, Suzie lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Rachelka23 wrote:Ja właśnie piekę bezę 😊. Jutro koleżanka na urodziny i postanowiłam zrobić jej niespodziankę. A ona uwielbia tort bezowy Dacquoise 🙂
I mam jakieś dziwne przeczucie, że ten cykl będzie udany. Nie wiem skąd mi się wzięło 🫣Rachelka23 lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Jak wrócę do domku to Wam pokaże, pojechaliśmy jeszcze na obiadek, a potem chyba zarządzę Ikea. Przecież teraz potrzebuję doniczek 🤪🤭
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Czytałam o tych roślinkach. Nawet się zastanawiałam czy nie jechać, ale jednak inne sprawy wygrały też jestem ciekawa co kupiłaś.
Powiem tak, połowy pewnie nawet nie widziałam, bo był taki dziki tłum, że masakra… Głównie pojechałam po strelicję, bo sobie umyśliłam do sypialni 😅👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌