Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySperanza :) wrote:Ja biorę na noc probiotyki, jak już wiem że nic innego nie będe jadła, żeby mogły sobie pracować w brzuchu. Tak też słyszałam kiedyś od gastrologa. W ogóle przy antybiotykoterapii odkryłam rewelacyjny probiotyk - Vivomixx, drogi cholera, ale warty swojej ceny. Brałam przy anty Sanprobi i nie dawał rady przy dolegliwościach jelitowych, dopiero jak zmieniłam na Vivo to odczułam ulgę.
też polecam Vivomixx -
Chmurka21 wrote:Hej dziewczyny,
Przepraszam, ze się znów nie odzywałam, ale jestem na wakacjach. Chciałam odetchnąć. Jednocześnie przesyłam wam trochę ☀️ z wysp szczęśliwych 😂
Widzę, ze marzec nie jest obfity w ⏸️⏸️ 🙁 trzymam kciuki, może jeszcze końcówka miesiąca zaowocuje ✊✊✊
Ja już mam taki 🐒🐒🐒 nastroj obecnie. Wiecie, niby głowa swoje, ze ciąża raczej niemożliwa, a serce swoje. Ech te dylematy…
Dobrego dnia 🏝️🏝️🏝️
Chmurka, super że jesteś! 😊
Życzę Ci cudownego wypoczynku 😘Speranza :), Chmurka21, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny 🌼
Dopiero mam dziś chwilę, żeby do Was zajrzeć, ale ostatnio coś nie mogę Was nadrobić w czytaniu 😅
Powiem Wam, że nie wiem co się dzieje, ale mam ostatnio jakiś taki kryzys. Nie wiem nawet dlaczego, z czego to wynika, ale nie mam kompletnie na nic motywacji. Niby wszystko jest w porządku, nic takiego się nie dzieje, a jednak jestem non stop smutna. Nie chcę mi się nawet dziś gadać z ludźmi z pracy, nie chce mi się jechać do rodziny na święta. Najchętniej spędziłabym kilka dnia sama, ale w najbliższym czasie jest to nie wykonalne 😞 teraz tylko myślę o tym, żeby wrócić do domu, zjeść coś dobrego i obejrzeć serial, a miałam w planach iść dziś biegać i mam wyrzuty sumienia, że chcę to olać.... Ehhh no i nasmęciłam. A taka ładna dziś pogoda 🤣
Mam nadzieję, że chociaż Wy będziecie mieć dziś dobry dzień ❤️ -
nick nieaktualnyVienna wrote:Hejka dziewczyny 🌼
Dopiero mam dziś chwilę, żeby do Was zajrzeć, ale ostatnio coś nie mogę Was nadrobić w czytaniu 😅
Powiem Wam, że nie wiem co się dzieje, ale mam ostatnio jakiś taki kryzys. Nie wiem nawet dlaczego, z czego to wynika, ale nie mam kompletnie na nic motywacji. Niby wszystko jest w porządku, nic takiego się nie dzieje, a jednak jestem non stop smutna. Nie chcę mi się nawet dziś gadać z ludźmi z pracy, nie chce mi się jechać do rodziny na święta. Najchętniej spędziłabym kilka dnia sama, ale w najbliższym czasie jest to nie wykonalne 😞 teraz tylko myślę o tym, żeby wrócić do domu, zjeść coś dobrego i obejrzeć serial, a miałam w planach iść dziś biegać i mam wyrzuty sumienia, że chcę to olać.... Ehhh no i nasmęciłam. A taka ładna dziś pogoda 🤣
Mam nadzieję, że chociaż Wy będziecie mieć dziś dobry dzień ❤️ -
Powiem Wam, że chciałabym żeby ten cykl już się skończył… 🙄 Czuje, że i tak nic z tego. A tu dopiero 9dpo…27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Jutro mam wizytę u gina. Zobaczymy co powie. Ogólnie jestem mega spokojna i nawet mam dobry nastrój. PMS jeszcze nie wjechał, chociaż okres powinien się zjawić w niedzielę. W zeszłym miesiącu miałam taki zawód po tym jak kilka dni się małpa spóźniła, że teraz już podchodzę na luzie.
Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySperanza :) wrote:Jutro mam wizytę u gina. Zobaczymy co powie. Ogólnie jestem mega spokojna i nawet mam dobry nastrój. PMS jeszcze nie wjechał, chociaż okres powinien się zjawić w niedzielę. W zeszłym miesiącu miałam taki zawód po tym jak kilka dni się małpa spóźniła, że teraz już podchodzę na luzie.
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@Chmurka21 Ale fajnie 🥰 Udanego wypoczynku! 🌞
@Vienna Mam to samo. W te Święta nie damy rady zresztą zobaczyć się z całą rodzinką, odwiedzimy ich może na majówkę. Teraz nam nie starczy czasu.
Z jednej strony trochę mi to na rękę, bo i tak te dni będą intensywne 🙄 i gdzie tu czas na odpoczynek...
@elektro96 Wytrzymaj do weekendu. Mamy zacną ekipę do testowania 😁Chmurka21 lubi tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
25.11.2024. Beta HCG (6133,0 mlU/ml), prog. (41,9 ng/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
@electro chyba my wszystkie dałybyśmy dużo jakby się dało przyspieszyć czas… ten czas się mega dłuży przy staraniach…
ja dzisiaj wzięłam wolne w pracy i sprzątam w domu. Musze okna umyć też… a jakoś mi już kręci się w głowie po dwóch oknach… Jutro też mam wolne ale może coś popracuję Pracuje w takim zawodzie,‘że kocha się to co się robi, więc może tak na luzie bez presji coś porobię.CoffeeDream lubi tę wiadomość
Start starań: Czerwiec 2023
4 x 💔
W domu 2 zdrowych dzieci -
blob wrote:kremowy i mleczny? może ciążowy ?20.11.2024. ⏸️
09.12.2024. Wizyta 🩺
nick nieaktualny
-
@blob A jak u Ciebie? Który to dc?
Fajnie by było, żeby w stopce takie rzeczy się wyświetlały 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca, 12:00
20.11.2024. ⏸️
09.12.2024. Wizyta 🩺
Speranza :) wrote:Jutro mam wizytę u gina. Zobaczymy co powie. Ogólnie jestem mega spokojna i nawet mam dobry nastrój. PMS jeszcze nie wjechał, chociaż okres powinien się zjawić w niedzielę. W zeszłym miesiącu miałam taki zawód po tym jak kilka dni się małpa spóźniła, że teraz już podchodzę na luzie.
Ja chyba też trochę przemyślałam sobie, odpuściłam bo i tak nie mam na to wpływu co się dzieje. Będzie co ma być. Muszę dać na luz bo przez te moje „jazdy” na prawdę moje małżeństwo myślałam że się rozpadnie w ostatnich dniach. Miałam takiego niesamowitego doła. Chce zaplanować parę rzeczy na wiosnę i lato a co się wydarzy w trakcie to się wydarzy 🌸CoffeeDream, blob, Speranza :), Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Rahia wrote:Dzień dobry, dziś kwiatuszki 🌼
Właśnie wstałam po nocce i wybaczcie ale nie nadrobie 10 stron
Tule wszystkie z was za lepszy i gorszy czas.
I pamiętajcie , to będzie dobry dzień!
Papierosy fujka, ja nie palę , mój tak. Przez pewnien czas robiłam awantury ale kiedyś usiedliśmy i powiedział normalnie wprost. "Proszę , nie czepiaj się to jest jedyna niezdrowa rzecz która mi została, lubię palić" i tak mi się go żal zrobiło za to wynanie że odpóściłam ale i on delikatnie przystopwał.
Rozumiem twojego męża, ja też długo tak mówiłam. Pewnie po ciąży wrócę do nałogu, bo dla mnie to nałóg, który najzwyczajniej w świecie lubiłam.
Aczkolwiek może i nie wroce, bo bym nie chciała nauczyć dzieci palenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca, 12:06
Start starania: Marzec 2024
8 cs - przerwa do lutego
5 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
Luty 2025 - prawdopodobnie IUI
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
blob wrote:rozumiem doskonale, też tak ostatnio mam, nie mam powodów do narzekania, a jakoś tak nic mnie nie cieszy, może to przesilenie wiosenne - bo nie tylko my się tak tutaj ostatnio czujemy. Będzie lepiej, musi być ❤️