Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiedoszlaWielodzietna wrote:@electro chyba my wszystkie dałybyśmy dużo jakby się dało przyspieszyć czas… ten czas się mega dłuży przy staraniach…
ja dzisiaj wzięłam wolne w pracy i sprzątam w domu. Musze okna umyć też… a jakoś mi już kręci się w głowie po dwóch oknach… Jutro też mam wolne ale może coś popracuję Pracuje w takim zawodzie,‘że kocha się to co się robi, więc może tak na luzie bez presji coś porobię.
ja tak sprzątam od tamtego tygodnia - codziennie jedno pomieszczenie, bo po pracy jakoś tak się mało chce, ale z drugiej strony głowę czym zajmuję, jedynie w poniedziałek wzięłam wolne i machnęłam resztę okien, szafki w kuchni itp. Na koniec zostawiłam sobie najgorsze, garderoba - i już się wkurzam na samą myśl, że poukładam ubrania, a mąż za chwilę poprzewraca w piątek planuję jeszcze ogarnąć chatę tak jak przy zwykłych tygodniowych porządkach, starania mi nie wychodzą to chociaż pożytek w postaci czystego domku - choć to pojęcie względne, bo to taka syzyfowa pracaZbuntowana lubi tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:Ja chyba też trochę przemyślałam sobie, odpuściłam bo i tak nie mam na to wpływu co się dzieje. Będzie co ma być. Muszę dać na luz bo przez te moje „jazdy” na prawdę moje małżeństwo myślałam że się rozpadnie w ostatnich dniach. Miałam takiego niesamowitego doła. Chce zaplanować parę rzeczy na wiosnę i lato a co się wydarzy w trakcie to się wydarzy 🌸
Prezesoowa, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
25.11.2024. Beta HCG (6133,0 mlU/ml), prog. (41,9 ng/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
CoffeeDream wrote:@Chmurka21 Ale fajnie 🥰 Udanego wypoczynku! 🌞
@Vienna Mam to samo. W te Święta nie damy rady zresztą zobaczyć się z całą rodzinką, odwiedzimy ich może na majówkę. Teraz nam nie starczy czasu.
Z jednej strony trochę mi to na rękę, bo i tak te dni będą intensywne 🙄 i gdzie tu czas na odpoczynek...
@elektro96 Wytrzymaj do weekendu. Mamy zacną ekipę do testowania 😁Zbuntowana, KejtKa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blob wrote:Coffee u mnie w weekend była owulka, nie nastawiam się szczególnie bo już zaraz rok i nic
Kochana, to, że rok, to nic nie znaczy 😉 Wiele z nas próbowało i w końcu się udało. Życzę Ci jak najlepiej 🍀blob, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
25.11.2024. Beta HCG (6133,0 mlU/ml), prog. (41,9 ng/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
CoffeeDream wrote:@Chmurka21 Ale fajnie 🥰 Udanego wypoczynku! 🌞
@Vienna Mam to samo. W te Święta nie damy rady zresztą zobaczyć się z całą rodzinką, odwiedzimy ich może na majówkę. Teraz nam nie starczy czasu.
Z jednej strony trochę mi to na rękę, bo i tak te dni będą intensywne 🙄 i gdzie tu czas na odpoczynek...
@elektro96 Wytrzymaj do weekendu. Mamy zacną ekipę do testowania 😁
Ja w tym cyklu nawet nie mam ochoty na testowanie… nie czuję kompletnie nic 🤣Zbuntowana lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
@lesneintro
Przepraszam, chyba niechcący polajkowalam 😝
@nome
Trzymam kciuki, żeby było jak dziewczyny mówią ✊✊✊ pamietam Cię z początków moich staran, chyba jakoś podobnie startowalysmy. Byłaś na podróży poślubnej w Kenii? 🫣 Jeśli to nie Ty, to wybacz
Dziekuje dziewczyny za mile powitanie 😍
Wyjazd super, szczególnie widzę, ze maz dobrze wypoczął. Mówi mi, ze pierwszy raz mu przykro, ze to już koniec wakacji. Ze mną gorzej, bo głowa staraczki nawet jak myśli, ze jest wyłączona to nie jest. A jak już mówiłam, PMS wjechał u mnie ze wszystkimi możliwymi objawami. Psychika cierpi najbardziej.
Ale trochę mam w dupie, pije drinki jak mam ochotę; nie wzięłam ze sobą supli. Poprzednie wakacje miałam w czerwcu i były spod znaku staran, jeszcze to był sam początek wiec nie wypiłam ani grama 😂 aaach szkoda gadać 😂
@elektro96, może jak nic nie czujesz to właśnie dobra przepowiednia 😂 choć ostatnia jestem do nakręcania 😝grazka0022, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Taaak chmurka to ja 😁 dobra pamięć!
Wy gdzie teraz odpoczywacie?Chmurka21, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Aaa i jeszcze trochę niefortunnie wybrałam hotel (ale jakoś tego nie przewidziałam). Bardzo dużo bąbelków i to takich małych, niektóre ledwo co siedzą… albo np rodzinka z dzieckiem 3/4 letnim i ona w zaawansowanej ciąży. Ogólnie większość urlopu spędzaliśmy poza hotelem, ale i tak mi to zrylo beret👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Walczymy dalej! -
Nomeolvides wrote:Możesz brać cały czas i raczej normalnie z większością supli. Tylko przy braniu codzienne to ważne żeby co jakiś czas zmieniać produkt, żeby miał inne szczepy bakterii.
Dziękuje mam zamiar co opakowanie zmieniaćWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Speranza :) wrote:Ja biorę na noc probiotyki, jak już wiem że nic innego nie będe jadła, żeby mogły sobie pracować w brzuchu. Tak też słyszałam kiedyś od gastrologa. W ogóle przy antybiotykoterapii odkryłam rewelacyjny probiotyk - Vivomixx, drogi cholera, ale warty swojej ceny. Brałam przy anty Sanprobi i nie dawał rady przy dolegliwościach jelitowych, dopiero jak zmieniłam na Vivo to odczułam ulgę.
Ja nie mam zbytnio dolegliwości żołądkowych ani jelitowych, ale mimo wszystko przy tylu suplach chciałabym wesprzeć układ pokarmowy no i od pracy jelit też dużo zależy, więc pewnie nie zaszkodziWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Nomeolvides wrote:Taaak chmurka to ja 😁 dobra pamięć!
Wy gdzie teraz odpoczywacie?
Teneryfa 🏝️🏝️🏝️grazka0022, CoffeeDream, blob, Dropsik, Prezesoowa, elektro96, Zbuntowana, Pati2804, KejtKa, MummyYummy, Gregorka, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Walczymy dalej! -
Vienna wrote:Hejka dziewczyny 🌼
Dopiero mam dziś chwilę, żeby do Was zajrzeć, ale ostatnio coś nie mogę Was nadrobić w czytaniu 😅
Powiem Wam, że nie wiem co się dzieje, ale mam ostatnio jakiś taki kryzys. Nie wiem nawet dlaczego, z czego to wynika, ale nie mam kompletnie na nic motywacji. Niby wszystko jest w porządku, nic takiego się nie dzieje, a jednak jestem non stop smutna. Nie chcę mi się nawet dziś gadać z ludźmi z pracy, nie chce mi się jechać do rodziny na święta. Najchętniej spędziłabym kilka dnia sama, ale w najbliższym czasie jest to nie wykonalne 😞 teraz tylko myślę o tym, żeby wrócić do domu, zjeść coś dobrego i obejrzeć serial, a miałam w planach iść dziś biegać i mam wyrzuty sumienia, że chcę to olać.... Ehhh no i nasmęciłam. A taka ładna dziś pogoda 🤣
Mam nadzieję, że chociaż Wy będziecie mieć dziś dobry dzień ❤️
Każda z nas czasem potrzebuje odpoczynku i chwili dla siebie. Wyrzuć wyrzuty sumienia za okno i zrób to, na co masz siłę i ochotę :*blob, Chmurka21, Vienna, Pati2804 lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
elektro96 wrote:Powiem Wam, że chciałabym żeby ten cykl już się skończył… 🙄 Czuje, że i tak nic z tego. A tu dopiero 9dpo…
Przytulam Cię mocno :* a coś się stało, że tak czujesz? Czy dlatego, że nie masz jakichś objawów?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Leśneintro wrote:Ale się tu dziś dzieje 🙉
@Suzie byłabym wściekła, mam nadzieję, że reklamacja będzie pozytywnie rozpatrzona
U mnie dziś i wczoraj w końcu pojawił się śluz, szkoda że go nie było jak miałam owulację 😂
A jesteś pewna, że miałaś owu? Śluz taki typowo rozciągliwy pojawia się do dnia owulacji i już później nie, chyba że jest objawem ciążyWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Wizyta ok. Wszystko jest dobrze. Ryzyko chorób 1:8000, więc niskie. Płeć nieznana, ale pani mówiła, że może być dziewczynka 💗 byłoby wspaniale, bo mamy już synka, ale najbardziej to się cieszę z tej przezierności, kość noska ok, że podniebienie było ładnie widać, dał się maluch zmierzyć ze wszystkich stron. Ulga! 5.7cm bąbelka 💚
Chmurka21, Prezesoowa, Suzie, notsobadd, blob, Leśneintro, CoffeeDream, Vienna, Malinowysorbet, ellevv, Zbuntowana, Pati2804, KejtKa, martysiaczki, MummyYummy, Gregorka, Liyss🧚🏻, bonmer, PaulaG, monii00, Klavel Aga lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:No właśnie widzę tą piękną ekipę i myślę, że kreseczki się posypią 😁
Ja w tym cyklu nawet nie mam ochoty na testowanie… nie czuję kompletnie nic 🤣
A zapisywałaś się na testowanie i przegapiłam?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Dropsik wrote:Wizyta ok. Wszystko jest dobrze. Ryzyko chorób 1:8000, więc niskie. Płeć nieznana, ale pani mówiła, że może być dziewczynka 💗 byłoby wspaniale, bo mamy już synka, ale najbardziej to się cieszę z tej przezierności, kość noska ok, że podniebienie było ładnie widać, dał się maluch zmierzyć ze wszystkich stron. Ulga! 5.7cm bąbelka 💚
Super ekstra! To już kawał księżniczki rośnijcie nadal zdrowo i spokojnie :*grazka0022, Chmurka21, Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".