Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElektro dużo zdrówka Ci życzę
Dropsik ja też się prawie nabrałam, bo ten bociek i w ogóle
KarolinaAnastazja i Biedronka100 gratuluję przyrostu bety zdrowej, spokojnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca, 07:35
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Suzie wrote:Dostałam właśnie odpowiedź na reklamacje, babka potwierdziła, że w rejestracji powinna się kobita upewnić o które badanie mi chodzi. Dostane zwrot pieniędzy
Dlatego nie warto od samego początku się nakręcać negatywnie trzeba mieć zawsze nadzieje! i że w każdym aspekcie życia że będzie dobrze i że można się dogadać
cieszę się że w ostateczności sytuacja się wyjaśniłaZbuntowana lubi tę wiadomość
06-08.01.2023 - poronienie zatrzymane
07.10.2023 - operacja przegrody macicy (prywatnie)
29.01.2024 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualny
-
Prezesowa, przytulam Cię 😔
Ja na Wielkanoc jadę do teściow i nic nie robię 😂 Nie sprzątam, nie gotuję 😁 teściowa już dzwonila, że zrobiła tyle jedzenia, że nie mamy nic przywozić 😂 Okna umyłam chwilę temu, na wiosnę, więc to tyle ze świętowania 🌷Prezesoowa, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Od wczoraj Was nadrabialam dziewczyny.
Prezesowa przytulam i jesteś silną babką! A z chłopem ja bym powiedziała co boli i spytała czemu tak się zachowuje
Pati jak Ty się czujesz?
Widziałam piękną Betę wczoraj więc gratuluję!! Oraz czytałam o marchewkach orzechach. Ciekawe:)
U mnie Biało przez duże B. Więc szans nie ma. Ciągnę dupka żeby wydłużyć cykl żeby był w miarę normalny a nie 21dni.
Wpadłam w szał i kupiłam dużo testów. Jakieś miałam przeczucie że dziś zacieniuje pink. No i po przeczuciu. Negatywny jak 150.
No cóż. Kolejny cykl przede mną. Ale zaczęłam ćwiczenia i odchudzanie więc raczej będzie również stracony. Ale trudno. Najwyżej zajdę w ciążę w wakacje jak będę już pod kliniką niepłodności.Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Spokojnie testuje dopiero przed koszyczkiem 🤣 chociaż dziś ten pozytywny owulak zachęcił
Zbuntowana lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Dzień dobry Ja dziś wzięłam sobie dzień wolny, z planem wyspania się i załatwienia kilku rzeczy przed świętami. Pospałam do szalonej 7.15 😂
@Prezesoowa tak mi przykro kochana, że sytuacja taty tak wygląda 🥹 jesteśmy tutaj dla Ciebie ♥️
Ja mam wrażenie, że ten brak ⏸️ w ostatnim czasie to jest cisza przed weekendową burzą 🤭Prezesoowa, Majuna, Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
nick nieaktualny
-
Anonim1992 wrote:Spokojnie testuje dopiero przed koszyczkiem 🤣 chociaż dziś ten pozytywny owulak zachęcił
Silną masz wolę, ja po tym owulaku pozytywnym już bym pewnie sikała na ciążowy od razu 😂
Ile jesteś dpo? Pewnie pisałaś wyżej, ale mogło mi umknąć, sorkiPrezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
notsobadd wrote:Silną masz wolę, ja po tym owulaku pozytywnym już bym pewnie sikała na ciążowy od razu 😂
Ile jesteś dpo? Pewnie pisałaś wyżej, ale mogło mi umknąć, sorkiHashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@Anonim sikaj na test i to już, bo bacik przyniese logiczne wyjaśnienie jest taki, że jak dziś wyjdzie pozytywny ciążowy (a wyjdzie 🤞 🤞) to zdążysz w sobotę jeszcze betę powtórzyć!
blob, Dropsik, elektro96, KejtKa, MummyYummy, Gregorka, Rahia, Zbuntowana lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Dzień dobry!
Dzisiaj znowu przebudziłam się po 5 i byłam gotowa wstawać, ale nauczona wczorajszym doświadczeniem, że czułam się jak flak, zmusilam się i spałam dalej. 🤪
Może lepiej zniosę zmianę czasu dzięki temu.
@Prezesoowa Dziękuję, że odpowiedziałaś 🩷 Już nie dopytuję i nie rozwijam tematu😘 Przesyłam tylko dużo siły ✊
Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
20.11.2024. ⏸️
21.11.2024. Beta HCG (1546,00 mlU/ml), prog. (45,50 ng/ml)
23.11.2024. Beta HCG (3418,0 mlU/ml)
09.12.2024. Wizyta 🩺
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
Prezesoowa wrote:@Anonim sikaj na test i to już, bo bacik przyniese logiczne wyjaśnienie jest taki, że jak dziś wyjdzie pozytywny ciążowy (a wyjdzie 🤞 🤞) to zdążysz w sobotę jeszcze betę powtórzyć!
Właśnie zastanawiam się co ja pocznę, jeśli sikne w sobote.. przecież nigdzie bety już nie zrobię. Dopiero w środę pewnie będę mogła, bo wtedy wracam od rodziny 🙈 Ale co ja w ogóle sobie mysle...20.11.2024. ⏸️
09.12.2024. Wizyta 🩺
Dropsik żyć nie umierać! U mnie też rodzinnie i na „gotowe”. Ale może zrobię jakaś sałatkę i serniczek 😁
Anonim sikaj na test!!!
Miłego dnia dla wszystkich. Już prawie święta 🥹Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
@Anonimku To wygląda obiecująco 🥰 Jak masz ochotę to sikaj na test! U mnie dopiero 9dpo i chyba się wstrzymam jeszcze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca, 07:46
20.11.2024. ⏸️
09.12.2024. Wizyta 🩺
Liyss🧚🏻 wrote:Hej, ja nie śpię od 3:30…
Siknęłam ale totalna biel. Wg moich obliczeń to powinien być już albo 16dpo albo 14dpo więc nic z tego. Ból piersi minął, ból brzucha czasami się pojawia ale ogólnie minął bo od soboty bolało tak, że dosłownie czułam, że za chwile będzie @. Obstawiam, że się spóźni jak to małpa chce zrujnować mój cały plan. W sobotę miałam robić badania 3dc a ona pokrzyżowała moje plany. Już drugi raz jak umawiam się do gin to okres mi się spóźnia i wszystko przesuwa 😂
Plamienia mam ale nie mocne więc się nie rozkręciły więc zakładam, że nawet dziś @ się nie zjawi tylko pewnie na święta 😭
Przytulam Cię mocno :* przykro mi, że tak Cię to przeciąga i męczy a nie chcesz iść do gina mimo wszystko? podczas okresu też Cię zbadaWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch".