Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Brzuch też mąż nosił będzie, a co on sobie myślał?
O sobie pisałam, że wstydzę się kupić testy a z brzuchem chce chodzić 😁 mój małże by zrobił i kupił dla mnie wszystko 😁Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
LaBellePerle wrote:O jeju, u mnie jutro 9 dni po i zamierzam testować także Ty Kochana i tak długo wytrzymałaś 🤣🤣
Po ovitrelle w styczniu miałam jeszcze 11 dpo slad a w 14dpo dostałam wstrętna 🐵 dlatego w tym zbadałam się podobnie żeby wykluczyć już ovi i sprawdzić czy coś ciemnieje ale tu nawet cienia z cienia nie było 😔 ale pojawił się trądzik który dopadl mnie w pierwszej ciąży jak już idę siku to mąż już mówi żebym nie wychodziła z tej toalety bo cały czas biegam dlatego ta nadzieja jeszcze całkiem nie zgasła 😅Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
LaBellePerle wrote:O jeju, u mnie jutro 9 dni po i zamierzam testować także Ty Kochana i tak długo wytrzymałaś 🤣🤣
Ja od wczoraj mam straszne uczucie zimna, takie nachodzace. Dreszcze wręcz. No ale ja w poprzednim cyklu też byłam pewna, że będzie ciąża, bo miałam biały śluz a ja taki miałam tylko w ciąży. Robiłam testy codziennie aż do okresu 🤦🤦
A nie chcesz spróbować już dzisiaj?When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Liyss🧚🏻 wrote:O sobie pisałam, że wstydzę się kupić testy a z brzuchem chce chodzić 😁 mój małże by zrobił i kupił dla mnie wszystko 😁
Aaaa teraz rozumiem no cóż to jest zrozumiałe, bo z tymi testami to co innego niż dumne chodzenie z brzuszkiemLiyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:A nie chcesz spróbować już dzisiaj?
Nie, bo wiem, że jest naprawdę za wcześnie. Nigdy nie wyszedł mi pozytyw wcześniej niż 9dpo nawet jeśli byłam w ciążyAnonim1992, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:O sobie pisałam, że wstydzę się kupić testy a z brzuchem chce chodzić 😁 mój małże by zrobił i kupił dla mnie wszystko 😁
Zamow przez neta testy wtedy ani znajomi nie zobaczą i mąż nie będzie musiał biegać 😁😁Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Hej kochane, ja mówiłam, że tak na luzie podchodzę, a dzisiaj w nocy obudził mnie ból piersi. Pierwszy raz w życiu mnie tak bolą, a brodawki to mam jeszcze raz takie. Temperatura 36,80 takich nigdy nie mam 😳 dziś 8 dpo, miałam czekać do @ a chyba jednak sobie siknę za 2 dni 😅 zaczynam pracę właśnie..
trzymam kciuki za wszystkie testujące dziś! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻Prezesoowa, Fermina, Leśneintro, Malinowysorbet, LaBellePerle, Liyss🧚🏻, ellevv, KejtKa lubią tę wiadomość
-
Przyszła @
😶
12.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam. -
LaBellePerle wrote:A ja Wam powiem, że normalnie nie mogę się doczekać jutra... Wczoraj jakoś tak dziwnie się czułam i narobiłam sobie nadziei a myślałam, że podejdę do tego chłodno 🤡 nawet oglądałam gondole ma vinted do naszego wozka...
Prezesoowa, pp2018 lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Anonim1992 wrote:Po ovitrelle w styczniu miałam jeszcze 11 dpo slad a w 14dpo dostałam wstrętna 🐵 dlatego w tym zbadałam się podobnie żeby wykluczyć już ovi i sprawdzić czy coś ciemnieje ale tu nawet cienia z cienia nie było 😔 ale pojawił się trądzik który dopadl mnie w pierwszej ciąży jak już idę siku to mąż już mówi żebym nie wychodziła z tej toalety bo cały czas biegam dlatego ta nadzieja jeszcze całkiem nie zgasła 😅
Rozumiem. U mnie też było na luzie, ale jak już zaczęło się dziwne pobolewanie w podbrzuszu i te napady zimna to głowa zrobiła swoje. W dodatku dziś rano wstałam, spojrzałam w lustro to zobaczyłam "piękna" pomarańczowa obręcz wokół ust. Kutfa, w każdej ciąży to miałam! Zawsze korektorem to zakrywałam, nie wiedziałam co to. Lekarze sugerowali coś na wzór ostudy. No i jak to dziś zobaczyłam to normalnie głowa mi prawie eksplodowała 🙈🙈🙈Fermina, Prezesoowa, Eniana, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
magdalena321 wrote:Hejka 👋🏼
U mnie dziś kolejny dzień ból lewego jajnika. Wczoraj wieczorem czułam choćby miało mi eksplodować całe podbrzusze. Dziś ciut lepiej ale nadal dyskomfort.
W nocy miałam taki sen że aż sama się przeraziłam, taki choćby realny ale nierealny 😳 wydaje mi się że to przez to że oglądam teraz codziennie Lucyfera na netflixie i za mocno mi fabuła weszła 🤪
Właśnie robię drugą kawusie i znów odpalam netflixa.
Później śniadanko. Dzisiaj chill od obowiązków domowych, wczoraj zrobiłam wszystko i dopiero jutro mam prasowanie 😉
Miłego dzionka 😇☕️
O, wiem czego mi brakuje w tym cyklu z objawów ciążowych! W obu poprzednich ciążach od początku miałam szalone, barwne sny, inne niż zawsze !pp2018 lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:O jeju, u mnie jutro 9 dni po i zamierzam testować także Ty Kochana i tak długo wytrzymałaś 🤣
LaBellePerle lubi tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Eniana wrote:9dpo ? Szaleństwo tak długo czekać 🤣🤣🤣 ja testowałam 7 dpo ( oczywiście wiem że totalnie bezsensu ale moje oczy musiały zobaczyć tą 1 kreche
Haha piona. Ja mam jeden wykres na ovu, gdzie mam zanotowane negatywne testy ciążowe od dwóch dni po owu aż do okresu xdEniana lubi tę wiadomość
-
Eniana wrote:9dpo ? Szaleństwo tak długo czekać 🤣🤣🤣 ja testowałam 7 dpo ( oczywiście wiem że totalnie bezsensu ale moje oczy musiały zobaczyć tą 1 kreche
Szalona, chyba jednak nie jestem masochistkq i nie znacam się aż tak na sobie 🤣🤣🤣Eniana lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Hej!
U mnie niestety biało… Wiem, że 10dpo to jeszcze nie wyrok, ale jakoś tak zwątpiłam i złapałam dołka 😔
Szczególnie, że jakiś taki dziwny ten cykl. Zawsze jak w zegarku bolą mnie cycki już od 2dpo. W tym cyklu nic, oprócz tego że pobolewa mnie podbrzusze, ale to się u mnie często zdarza po owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca, 08:08
-
Fermina wrote:O, wiem czego mi brakuje w tym cyklu z objawów ciążowych! W obu poprzednich ciążach od początku miałam szalone, barwne sny, inne niż zawsze !
Ja właśnie nie pamiętam czy miałam sny czy nie miałam w pierwszej ciąży, przy biochemie też nie wiem a raczej nie pamiętam bo nie przypuszczałam nawet czy to może być jakiś objaw 😅 dopiero jakoś miesiąc temu na forum któraś z dziewczyn mi uświadomiła że może to być efekt podwyższonego progesteronu czy coś 🤪 ale miałam już tak w poprzednich cyklach że śniły mi się prawie codziennie takie bzduryyyy że nie biorę tego w ogóle pod uwagę tym razem 😝 bardziej mnie zastanawia te kłucie lewego jajnika i te nadbrzmienie podbrzusza. Ale na nic się nawet nie nastawiam żebym znowu się nie rozczarowała.. choć pewnie i tak będzie lekki dołek jak 🐒 się pojawi 🥺 -
magdalena321 wrote:Ja właśnie nie pamiętam czy miałam sny czy nie miałam w pierwszej ciąży, przy biochemie też nie wiem a raczej nie pamiętam bo nie przypuszczałam nawet czy to może być jakiś objaw 😅 dopiero jakoś miesiąc temu na forum któraś z dziewczyn mi uświadomiła że może to być efekt podwyższonego progesteronu czy coś 🤪 ale miałam już tak w poprzednich cyklach że śniły mi się prawie codziennie takie bzduryyyy że nie biorę tego w ogóle pod uwagę tym razem 😝 bardziej mnie zastanawia te kłucie lewego jajnika i te nadbrzmienie podbrzusza. Ale na nic się nawet nie nastawiam żebym znowu się nie rozczarowała.. choć pewnie i tak będzie lekki dołek jak 🐒 się pojawi 🥺
To mnie też boli podbrzusze, kłuje jajnik I mam wrażenie, że mi macica u wszystko w okolicy spuchło i wybucha. Jak się sny pojawią, to zacznę wierzyć, że się udało. U mnie jeszcze minimum 4 dni do testowania wiec mają czas.