Najgorsze jest to czekanie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgredek wrote:No niestety do małych nie należą ale dasz radę bo ja tez nie umiem łykać tabletek
Namówiłaś mnie
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredek wrote:noo jest już szansa na bijące żeby zobaczyć tak mówiła lekarka
Zgredek cieszę się ogromnie Twoim szczęściem
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
Milena12 wrote:Cześć dziewczyny jak nastroje ? Zaczynam brać od dzis kwas foliowy cos jeszcze polecacie wspomagającego ?
zgredek gratuluję niech beta dalej tak rośnie Też bym chciała dołączyć na fioletową stronę, większość znajomych dziewczyn już tam jest a ja się nie mogę nawet starać strasznie denerwujące to jest, ja bym chciała być już tą wrześniową mamąZgredek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To tak jak ja. Serio. Staram się odkwasić organizm, bo gdzieś czytałam, że to też może pomóc przy staraniach o dziecko.
Ale na razie jestem na etapie, że owszem, kupię owoce, ale słodycze też... zobaczymy, mam nadzieję, że uda mi się porzucić ten nałóg.
Czego życzę i Tobie, Fatim -
Zgredek kupiłam falvit, otworzyłam opakowanie a tam mega ogromne tabletki i porażka ale pomyślałam,że Tobie pomogły i zaowocowały groszkiem więc się przemogłam i dałam radę
Już za ok 10 h będę testowała. Proszę Was trzymajcie kciuki.Zgredek lubi tę wiadomość