Najgorsze jest to czekanie...
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Bosa i jaki wynik ?
Niestety test negatywny a ja głupia się niepotrzebnie nakręciłam... trudno spróbujemy w grudniu.
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
madeleine.m wrote:Kurczę wcale mi of nie pomaga codziennie zmienia zdanie kiedy byla ovu a ja nie wiem bo nie mialam zadnych objawow ani sluzu ani nie czulam specjalnie wysoko szyjki.. Ale tempka skacze.
Mi również wydaje się, że owulacja mogła być wcześniej (15, 16 dc) -
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Bosa nie łam się tylko zbieraj siły na kolejne starania wiecie tak na prawdę największą przykrość sprawia rozczarowanie przez nakręcanie się a nie sam w sobie negatywny wynik...
Spoko, zjadłam pierogi z jagodami od mojej mamusi i już mi lepiej. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni więc coco jambo i do przodu
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
To by wychodziło, że owulacja była wcześniej niż wyznaczyło na wykresie, ale nigdy nic nie wiadomo organizm ludzki lubi płatać figle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:50
-
Hejka można się dołączyć? Gratuluje autorce tego wątku, czekam na @ tempka mi spadła, znaczne od nowego cyklu z lnem mielonym i nowym termometrem.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, witam wszystkie nowe kobietki
Dziękuję za gratulacje ale póki co jestem sceptyczna... Czekam jeszcze tydzień na wizyte u lekarza i jeśli zobaczę bijące będę mogła zacząć się cieszyć chociaz jak wiadomo, ryzyko zawsze jest niestety...
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle to musze sie pochwalić Moja bratowa jest po ślubie juz dwa lata i jakiś czas sie starali ale ciągle nic.... Zawsze mówiłysmy, że chciałbysmy razem być w ciązy bo byśmy razem jeździły na zakupy, zachcianki itp:) Ja sie dowiedziałam we wtorek, że jestem a ona.... w sobotę teoretycznie różnica między nami jest 2,3 tygodnie Teraz tylko sie modlić aby wszystko było w porządku do samego końca
aisza, Natka88, Lianna, werni, agniesja lubią tę wiadomość