Najgorsze jest to czekanie...
-
WIADOMOŚĆ
-
taaa... jak mam chatę wolną to jest sprzątanie świata, potem jestem strasznie zmęczona więc relaksujemy się oglądając jakiś super nowy extra film jedząc chipsy i popijając somersby a potem w połowie filmu usypiam hehe
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Ovu się zbliża - trzeba to wykorzystać :P
bosa wrote:relaksujemy się oglądając jakiś super nowy extra film jedząc chipsy i popijając somersby a potem w połowie filmu usypiam hehe
Bosa skoro usypiasz to może te filmy nie są takie super
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wlasnie najgorsze jest to czekanie ... my czekamy ponad rok a ja mam juz syna 6 lat no i wyniki wszystkie dobre meza tez mial wyleczone zapalenie prostaty a efektow dalej brak (ja biore juz pol roku albo i ponad clostylbegyt) nie wiadomo co ze soba robic ... 2 mam urodziny i mam nadzieje ze nie dostane prezentu w postaci @
-
A ja czekam na ovu, która już powinna być, ale z pomiaru temperatury wychodzi co innego, jeśli jutro nie będzie skoku, to pewnie będzie cykl bezowulacyjny, czyli trzeba go będzie spisać na straty.