Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Najgorsze jest to czekanie...
Odpowiedz

Najgorsze jest to czekanie...

Oceń ten wątek:
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idz do ginekologa, badalas piersi po miesiaczce ? Moze troche ci sie cos rozlegulowalo

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisza, jasne, ze możesz się tym podzielić :) Może źle sie wyraziłam :)
    Każda z nas ma pewne oczekiwania, obawy i podejrzenia- to zrozumiałe. Ja nie miałam (albo nie pamietam) podobnej sytuacji także trudno mi tu ocenić. Wiem tylko, że zdarza się mieć bóle piersi przed owulacją :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie najgorsze jest jak wchodze do sklepow, a tam dzialy z artykulami niemowlecymi. Omijam je jak ognia. Jesli chodzi o bol piersi, to ja zawsze mam ale po owulce

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia ja zanim zaszłam w ciąże to co wchodziłam z mężem do sklepów i był dział z mlekiem dla dzieci, pampersami to patrzyliśmy na siebie i mówiliśmy- "tego jeszcze nie potrzebujemy" aż tu nagle, po małej chwili okazzało się że możemy juz się wdrażać w temat :) Spokojnie, będziemy jeszcze miały dosyć tego wszystkiego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby Zgredek... wiary nie trace, musimy po prostu uzbroic cie w cierpliwosc i czekac na swoja kolej

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej dziewczyny :) Chwile Mnie nie było bo urwanie głowy w pracy :) Ale za chwilę kończę i jade do domku :) Zjem sobie pyszny obiadek z mężem, który na Mnie czeka :) Mam ochotę na miłe spędzenie popołudnia :) Macie jakiś pomysł?

• Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś dobry film i deser lodowy :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo, Fatim, film na pewno :) Dobry pomysł :) Deser to możed nie, ale loda :) hehe.
    Czekam na Twoją wiadomość wieczorkiem :) i trzymam kciuki :)

• Lianna Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ miałam dużo do poczytania po powrocie!
    Fajnie tu :)
    Kinia - witaj, rówieśniczko ;)
    Zgredek - teraz doczytałam o Visanne - podziwiam, że udało Ci się przebrnąć, ja musiałam odstawić w trakcie drugiego opakowania.
    Fatim - czyli testujesz jakieś dwa/trzy dni przede mną. Tym bardziej trzymam kciuki ;)

Idę dziś z nieMałżem do znajomych. I tym razem nie dam się poczęstować alkoholem, tylko co znowu powiem???? Ile razy można "być na antybiotyku"???

Zgredek lubi tę wiadomość

PWZJp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej Lianna. Powiedz, ze glowa cie boli :) na pewno cos wymyslisz

• Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lianna mam ten sam problem, w koncu antybiotyku nie bedziesz brac co miesiac :P
    Moze piwiedz, ze dzisiaj ty prowadzisz albo ,ze musisz cos jeszcze dzisiaj zalatwic jak wrocisz i tym razem dziekujesz ;)
    Niektore mowia, ze dzisiaj one prowadza, ale w moim przypadku to nie dziala, bo mamy samochod w kiepskim stanie i tylko maz go prowadzi i wszyscy o tym wiedza ;)
    Macie jakies pomysly? Weekend sie zbliza wiecna pewno sie przydadza swieze wymowki :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo, ze zrobilas sobie postanowienie,ze do nowego roku nie pijesz, zeby wyszlo oszczedniej w sylwestra :D

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zawsze mówie, że mam migrene a jak się napije to wtedy boli bardziej i dłużej, to akurat jest prawda, ale nadużywam tej wymówki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, czytam Wasze wpisy i widzę, że miło i przyjemnie u was!:)

także witam czekające na cud , ja również czekam już 26 cykl- tak na marginesie:):)

oby nam sie kiedyś udało!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cześć dziewczyny :) Obiadek z męęęm i mamą zjedzony :)Serial obejrzany :) Teraz uczeę się nowego lapka hehe.

Hipisiątko-a może właśnie zadziałało :) oby, oby :)
    Lianna ja wytrzymałam 3 m-ce, oprócz ciągłego plamienia nic mi nie było także luz :)
    Witamy Cię przyszła mamo :) Same fajne dziewczyny tu są to musi być miło :)
    Ja akurat nie mam problemu z odmawianiem alkoholu bo wśród znajomych (i nie tylko) uchodzę za osobę raczej nie pijącą :)

hipisiątko lubi tę wiadomość

• Lianna Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę :)
    Znajomi mieszkają bardzo blisko, tak więc argument z samochodem odpada ;)
    Może czas się przyznać? Sami się starali o pierwsze dziecko trzy lata i wiele bezmyślnych komentarzy wycierpieli, może będą wyrozumiali. Mam już dość wykrętów.
    A swoją drogą - jakie fajne seriale polecacie?
    (Żeby nie było - to też na temat. Jak czekam na nowy odcinek, to.... jestem bardzo niecierpliwa ;) )

PWZJp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, ja bym się przyznała :)
    Ja oglądam pierwszą miłość, na wspólnej i przyjaciółki :)
    Reszta jakoś mnie nie wciągnęła :)

• vercia Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez ogladam przyjaciolki, ale polecam bardzo serial Resurrection :) bardzo mnie wciągnął i czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością :)

oglądałam też i mogę polecić:
    - true blood
    - the walking dead
    - gra o tron
    - jak poznałem waszą matkę
    - przyjaciele
    - seks w wielkim mieście (prehistoria) :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co nikogo nie ma to znikam cos porobić. Będę pilnować od 21 czekająć na info od Fatim :) Trzymam mocno za nią kciuki :) Niech ogłosi nam dobrą nowinę :)

vercia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Fatima testuje?

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ