Najgorsze jest to czekanie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAisza, jasne, ze możesz się tym podzielić Może źle sie wyraziłam
Każda z nas ma pewne oczekiwania, obawy i podejrzenia- to zrozumiałe. Ja nie miałam (albo nie pamietam) podobnej sytuacji także trudno mi tu ocenić. Wiem tylko, że zdarza się mieć bóle piersi przed owulacją -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinia ja zanim zaszłam w ciąże to co wchodziłam z mężem do sklepów i był dział z mlekiem dla dzieci, pampersami to patrzyliśmy na siebie i mówiliśmy- "tego jeszcze nie potrzebujemy" aż tu nagle, po małej chwili okazzało się że możemy juz się wdrażać w temat Spokojnie, będziemy jeszcze miały dosyć tego wszystkiego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ miałam dużo do poczytania po powrocie!
Fajnie tu
Kinia - witaj, rówieśniczko
Zgredek - teraz doczytałam o Visanne - podziwiam, że udało Ci się przebrnąć, ja musiałam odstawić w trakcie drugiego opakowania.
Fatim - czyli testujesz jakieś dwa/trzy dni przede mną. Tym bardziej trzymam kciuki
Idę dziś z nieMałżem do znajomych. I tym razem nie dam się poczęstować alkoholem, tylko co znowu powiem???? Ile razy można "być na antybiotyku"???Zgredek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lianna mam ten sam problem, w koncu antybiotyku nie bedziesz brac co miesiac
Moze piwiedz, ze dzisiaj ty prowadzisz albo ,ze musisz cos jeszcze dzisiaj zalatwic jak wrocisz i tym razem dziekujesz
Niektore mowia, ze dzisiaj one prowadza, ale w moim przypadku to nie dziala, bo mamy samochod w kiepskim stanie i tylko maz go prowadzi i wszyscy o tym wiedza
Macie jakies pomysly? Weekend sie zbliza wiecna pewno sie przydadza swieze wymowkiZgredek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo cześć dziewczyny Obiadek z męęęm i mamą zjedzony :)Serial obejrzany Teraz uczeę się nowego lapka hehe.
Hipisiątko-a może właśnie zadziałało oby, oby
Lianna ja wytrzymałam 3 m-ce, oprócz ciągłego plamienia nic mi nie było także luz
Witamy Cię przyszła mamo Same fajne dziewczyny tu są to musi być miło
Ja akurat nie mam problemu z odmawianiem alkoholu bo wśród znajomych (i nie tylko) uchodzę za osobę raczej nie pijącąhipisiątko lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę
Znajomi mieszkają bardzo blisko, tak więc argument z samochodem odpada
Może czas się przyznać? Sami się starali o pierwsze dziecko trzy lata i wiele bezmyślnych komentarzy wycierpieli, może będą wyrozumiali. Mam już dość wykrętów.
A swoją drogą - jakie fajne seriale polecacie?
(Żeby nie było - to też na temat. Jak czekam na nowy odcinek, to.... jestem bardzo niecierpliwa )
-
nick nieaktualny
-
tez ogladam przyjaciolki, ale polecam bardzo serial Resurrection bardzo mnie wciągnął i czekam na kolejne odcinki z niecierpliwością
oglądałam też i mogę polecić:
- true blood
- the walking dead
- gra o tron
- jak poznałem waszą matkę
- przyjaciele
- seks w wielkim mieście (prehistoria)
Zgredek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny