Najgorsze jest to czekanie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitaj Natka, tez mam za sobą ciążę obumarłą w 7 tyg
My zcekaliśmy tylko aż dostanę @ i na pierwszą wizyte po miesiącu i do dzieła, ale jak widać bezowocnie...
Całe życia czegoś chcemy, na coś czekamyTak to juz jest
Na nadchodzące Święta tez czekam z utęsknieniem
W aptekach w moim mieście nigdzie nie mieli i zamówic też nie chcieli, za to wciskali mi termometr owulacyjny za 120 zł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredek wrote:Witaj Natka, tez mam za sobą ciążę obumarłą w 7 tyg
My zcekaliśmy tylko aż dostanę @ i na pierwszą wizyte po miesiącu i do dzieła, ale jak widać bezowocnie...
Całe życia czegoś chcemy, na coś czekamyTak to juz jest
Na nadchodzące Święta tez czekam z utęsknieniem
W aptekach w moim mieście nigdzie nie mieli i zamówic też nie chcieli, za to wciskali mi termometr owulacyjny za 120 zł -
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Leczę się oczywiście
jutro wizyta u gin, o ile się do niego dodzwonie i zobaczymy co dalej... ten cykl był z clo także są 2 opcje, albo owulka jest albo nie ma
A co termometru to masakra jakaś
Myślałam, że sie przesłyszałam
Zamówiłam na allegro za 22 zł z przesyłką
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze 9 dc a mnie piersi zaczynają boleć nie wiem co jest grane
tamten cykl był raczej bezowulacyjny bo tempka i brak śluzu na to wstazywały.. ale @ też była marna... mam nadzieje że nic mi się nie poprzestawiało, bo się chyba zalamie
27.03.2014 [*]
udało sięczekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualnyJa juz mojego faceta dokarmiam witaminami, zreszta siebie tez. Staram sie nie myslec, a zajmowac sie czyms. Tylko, ze jak na przekor reklamy w telewizji z niemowlaczkiem, w magazynach dzieci badz kobiety z brzuszkiem, na ulicach ciezarne i co chwile jeszcze slysze, ze ktos zaciazyl. Nie to, ze nie zycze tej osobie jak najlepiej, ale jakis ulamek zazdrosci we mbie siedzi
Zgredek lubi tę wiadomość
-
Moj od tygodnia bierze androvit, nie moge go przekonac cos do zdrowszej diety to chociaz tabletki lyka
kinia to nic ! Ja mam we wszystkich sasiednich mieszkaniach na mojej klatce male dzieci i wszedzie tylko wozki i placz w mieszkaniu slychac, bo sciany sa niczym papierowe
och macam te ich wozki i probuje zlapac od nich troche fluidow
na osiedlu tez same dzieciaki, ale nie patrze tak na to. Gorzej jak sie dowiaduje o kolejnej ciazy znajomych, wtedy to jest rozpacz
-
nick nieaktualnyAiszza, myślę że mogą Cię boleć piersi przed owulacją...
Dziewczyny, jeszcze chwilę i nam będą gratulować i to my będziemy wózkami ujeżdżać po okolicySpokojnie, spokój ducha jest naszym największym przyjacielem
Nie panikować bo same się nakręcamy
-
Zgredek wrote:Aiszza, myślę że mogą Cię boleć piersi przed owulacją...
Dziewczyny, jeszcze chwilę i nam będą gratulować i to my będziemy wózkami ujeżdżać po okolicySpokojnie, spokój ducha jest naszym największym przyjacielem
Nie panikować bo same się nakręcamy
Wiesz co piersi to mnie zawsze bolały raczej po owulce.. a moja owulka była przeważnie 17-19 dc... a tu kurcze 9 dc i już bolą? a gdzie tu do owulki....27.03.2014 [*]
udało sięczekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny