Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarenka2015 wrote:Amelio następne to już tylko tsh i dobrze bo ręce mam skute jak ćpun i siniory. Dziś jadę znowu na ostatni monitoring, ale już raczej pęcherzyk pękł. Czułam oba jajniki na zmianę, a na usg lekarz powiedział ż pęknie lada chwila. Użyłam nawet tego żelu 2 razy. Dobrze że zrobiłam moni, bo mylnie to wcześniej odbierałam i dla mnie owu była kiedy indziej. Mam z głowy i może coś z tego wyjdzie.
-
nick nieaktualnyDzien dobry spioch sie wita Dziewczynki bardzo wam dziekuje za slowa otuchy jestescie KOCHANE :* Moj moz wczoraj mowil to samo co wy:) Staram sie nie przejmowac ale czasami nerwy biora gore:( tez ta moja praca jest fizyczna i bywaja dni zwatpienia:( Teraz to mam przesrane po tym zwolnieniu ale...
Sarenko ja tez mam zawsze siniaki na rece po igle:(
Zel tez wyprobowalam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj pelna energi jestes:) no i dobrz jak sie cos robi to nie mysli sie o ciazy Ja od poniedzialku nie umiem sie odnalesc:(ale kwestia przyzwyczajenia obiadu nie robie bo moz caly dzien w pracy i powiedzial zebymnie gotowala to do pracy sobie cos zamowi
Musze poczekac nie mam wyjscia ale cos czuje ze to jeszcze nie moj czas -
Amelio, nie miałam problemów z nawilżeniem więc nie mam odczuc co do tego żelu. Jest go moim zdaniem nawet za dużo, a "po robocie" musiałam się nawycierać. Więc chyba ok
Natalii, żel Conseive Plus (naśladuje śluz płodny i przytrzymuje dłużej plemniki-podobno)
100krotko, uśmiechaj się jak najczęściej. -
nick nieaktualnySarenko wczoraj w pracy tak myslalam o tej biezni i orbiterku i doszlam do wniosku ze bieznia faktycznie bedzie lepsza :)bo po udanych staraiach chciala bym wrocic do swojej dawnej figury:) wiec pieniazki zbieram na bieznie juz zaczelam sie zastanawiac gdzie ja postawie:)
-
nick nieaktualny
-
Amelio, w sumie nic nie pokazał. Nic nie pękło, tylko dalej troche urósł. Dziwi mnie to, chociaż nigdy tego nie sprawdzałam więc nie wiem jak było. Jutro mam na 8 do pracy, o 8:30 kazał mi być znowu na monitoringu. Kazał dokupić femibion dla kobiet starających się, więc i to biorę. Powiedział że teraz pewnie cykl będzie dłuższy. Dobrze że biorę ten euthyrox, niech to się wszystko unormuje. Mam juz plany na kwiecień, więc teraz chyba na tym sie skupię A nie kosztowało nic. Ten ginekolog to znajomy mojego męża. Wiem tylko że to wszystko drogie jest.
A co do biezni to dlatego ją kupiłam, bo właśnie biegalam codziennie a nie mieszkamy na Hawajach W domu krótkie majtki albo dresior i robie co chce.
100krotko bieżnie mozna złozyć i postawic lub położyć jak nie ma miejsca za dużo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:57
-
nick nieaktualnyA ja witam się wieczorkiem, zmęczona dzisiejszym dniem, nogi mnie bolą.. cały dzień poza domem i w autobusach! No ale teraz tylko relaks
@ nadal nie mam, tylko chwilami tak mokro i jakiś żółtawy śluz, chyba powoli będzie się zaczynać.
Wszędzie widze Kobiety z brzuchami ciążowymi, gdzie głowę nie odwrócę, a koleżanka mi dzisiaj bociana pokazujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki jak mina dzień . Ja już w domku jakoś zlecialo 9 godz. Pierwszy siniak zaliczony;/ na lewym udzie taki wielkości dłoni;( boli jak cholera ;(
Sarenko ja od poniedziałku robię i wszystkie negatywne a co do tej bieżni to miejsca u mnie pod dostatkiem tylko ze albo pientro albo poddasze a u tesciowej badzie slychac wszystko
Amelio fajnie ze maz takie prezenty robi:-) mój maz właśnie mnie do stołu zaprosił na kolacje i to taka porzadna ze na pewno w boczku pójdzie:-)
Jakiś taki dziś miałam dobry humor i jutro tez pewnie bo w pracy na dobra linie IDE i się nie przepracujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 23:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry:)
Od 3 godzin meczylam sie z modemem od internetu i chyba cos zadzialo:)
Amelio siniaka mam bo walnelam w tasme
Pirelka trzymam kciuki za nowy cykl:)
Sarenko znam ten bol kilka razy juz musialam wymieniac dowod a to kradziez a to zniana nazwiska zmiana miejsca zameldowania jedyny plus ze za darmo -
nick nieaktualny