Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Amelio następne to już tylko tsh i dobrze bo ręce mam skute jak ćpun ;) i siniory. Dziś jadę znowu na ostatni monitoring, ale już raczej pęcherzyk pękł. Czułam oba jajniki na zmianę, a na usg lekarz powiedział ż pęknie lada chwila. Użyłam nawet tego żelu 2 razy. Dobrze że zrobiłam moni, bo mylnie to wcześniej odbierałam i dla mnie owu była kiedy indziej. Mam z głowy i może coś z tego wyjdzie.
    a co to za zel?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) spioch sie wita :) Dziewczynki bardzo wam dziekuje za slowa otuchy jestescie KOCHANE :* Moj moz wczoraj mowil to samo co wy:) Staram sie nie przejmowac ale czasami nerwy biora gore:( tez ta moja praca jest fizyczna i bywaja dni zwatpienia:( Teraz to mam przesrane po tym zwolnieniu ale...
    Sarenko ja tez mam zawsze siniaki na rece po igle:(
    Zel tez wyprobowalam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O j nie chcialo mi sie oczu otwierac wcale ale slonko tak pieknie swieci :) jak zel smialam sie do meza ze po przytulanku mialam wrazenia jak by mi tam cos latalo w srodku :) hi naprawde dla dziewczyn ktoe maja malo sluzu warty polecenia :0

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chyba pogadam z moim gin czy nie warto by bylo zrobic monitoring jeszcze nie mialam ale mysl jezdzenia do wawy na usg przerazajaca:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj pelna energi jestes:) no i dobrz jak sie cos robi to nie mysli sie o ciazy Ja od poniedzialku nie umiem sie odnalesc:(ale kwestia przyzwyczajenia :) obiadu nie robie bo moz caly dzien w pracy i powiedzial zebymnie gotowala to do pracy sobie cos zamowi :)
    Musze poczekac nie mam wyjscia ale cos czuje ze to jeszcze nie moj czas :(

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelio, nie miałam problemów z nawilżeniem więc nie mam odczuc co do tego żelu. Jest go moim zdaniem nawet za dużo, a "po robocie" musiałam się nawycierać. Więc chyba ok ;)
    Natalii, żel Conseive Plus (naśladuje śluz płodny i przytrzymuje dłużej plemniki-podobno) :)
    100krotko, uśmiechaj się jak najczęściej.

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenko wczoraj w pracy tak myslalam o tej biezni i orbiterku i doszlam do wniosku ze bieznia faktycznie bedzie lepsza :)bo po udanych staraiach chciala bym wrocic do swojej dawnej figury:) wiec pieniazki zbieram na bieznie juz zaczelam sie zastanawiac gdzie ja postawie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze z wami ale siła wyższa każe się szykować dziś od 13 miłego dnia wam życzę ;*

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile on kosztuje? u mnie tez ciezko z tym sluzem jest tam jakis ale nie za duzo slyszalam tez o siemiu lnianym ze tez dobrze robi na poprawe i sie zastanawiam nad nim czy ktoras z was moze pila?

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wlasnie mysle o siemieniu :D chyba ze juz nie bede musiala hihi

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o mnie moj chlop nie dba heh ;p

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelio, w sumie nic nie pokazał. Nic nie pękło, tylko dalej troche urósł. Dziwi mnie to, chociaż nigdy tego nie sprawdzałam więc nie wiem jak było. Jutro mam na 8 do pracy, o 8:30 kazał mi być znowu na monitoringu. Kazał dokupić femibion dla kobiet starających się, więc i to biorę. Powiedział że teraz pewnie cykl będzie dłuższy. Dobrze że biorę ten euthyrox, niech to się wszystko unormuje. Mam juz plany na kwiecień, więc teraz chyba na tym sie skupię ;) A nie kosztowało nic. Ten ginekolog to znajomy mojego męża. Wiem tylko że to wszystko drogie jest.
    A co do biezni to dlatego ją kupiłam, bo właśnie biegalam codziennie a nie mieszkamy na Hawajach ;) W domu krótkie majtki albo dresior i robie co chce.
    100krotko bieżnie mozna złozyć i postawic lub położyć jak nie ma miejsca za dużo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:57

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam się wieczorkiem, zmęczona dzisiejszym dniem, nogi mnie bolą.. cały dzień poza domem i w autobusach! No ale teraz tylko relaks :D
    @ nadal nie mam, tylko chwilami tak mokro i jakiś żółtawy śluz, chyba powoli będzie się zaczynać.
    Wszędzie widze Kobiety z brzuchami ciążowymi, gdzie głowę nie odwrócę, a koleżanka mi dzisiaj bociana pokazuje :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:12

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam właśnie test owu. Wyszły II grube krechy od razu, więc może pękł j*bany....... :/ Brak mi słów. Jeszsze dowód wczoraj zgubiłam.
    Witaj Pirelko.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka to do dzieła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki jak mina dzień :-). Ja już w domku jakoś zlecialo 9 godz. Pierwszy siniak zaliczony;/ na lewym udzie taki wielkości dłoni;( boli jak cholera ;(
    Sarenko ja od poniedziałku robię i wszystkie negatywne a co do tej bieżni to miejsca u mnie pod dostatkiem :-) tylko ze albo pientro albo poddasze a u tesciowej badzie slychac wszystko :)
    Amelio fajnie ze maz takie prezenty robi:-) mój maz właśnie mnie do stołu zaprosił na kolacje i to taka porzadna ze na pewno w boczku pójdzie:-)
    Jakiś taki dziś miałam dobry humor i jutro tez pewnie bo w pracy na dobra linie IDE i się nie przepracuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 23:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z nowym cyklem !
    @ ruszyła pełną parą, więc i zabiegi odpuściłam na kilka dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 09:25

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na dniach powinnam @ dostac oby nie przyszla hihi :) w ogole taki dziwny brzuch dostal ale to raczej nie mozliwe zeby jak cos tak szybko bylo widac

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)
    Od 3 godzin meczylam sie z modemem od internetu i chyba cos zadzialo:)
    Amelio siniaka mam bo walnelam w tasme :(
    Pirelka trzymam kciuki za nowy cykl:)
    Sarenko znam ten bol kilka razy juz musialam wymieniac dowod a to kradziez a to zniana nazwiska zmiana miejsca zameldowania jedyny plus ze za darmo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj robie kolejny test owu ciekawe czy wkoncu zobacze II kreski

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ