X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś,dawno dawno temu też piłam siemię bez oporów. A teraz....no masakra! A może taki dzień mam...

• Kocia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z miodem i imbirem probowalas ?

3jgxrjjgjcihyty1.png

l22nkrhm8r0lnbnn.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie,Kocia,a Ty piłas z tym wszystkim? Spróbuję,spróbuję,dzięki za radę :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic,pokombinuję coś :) zupełnie nie wiem co ja nagle tak wybrzydzam :)
    Amelio,kupiłas coś extra?

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocia, dajesz mi nadzieję tym swoim wpisem. Strasznie się boje tej niedrożności :(. Nie mogę się juz doczekać tego badania.

Little też czekamy na wieści co lekarz powie.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Marta, niestety nie mam innego pomysłu na przepis ale może ten Sarenki będzie smaczny :)

Już po zakupach, jestem padnięta :)
    Amelio,ten przepis od Sarenki to na ciacho jest :) już uzgodniłam z małą-jutro robimy :)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytę mam w poniedziałek, to już za trzy dni :D i nie mogę się doczekać :P oby lekarz miał dla mnie dobre wieści :)

Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie od kilku dni boli lewy jajnik, kłuje i kłuje, śtycha.. w tamtym miesiącu @ zaskoczyła mnie wcześniej po ciężkim treningu fitness.. i teraz licząc te dni w poniedziałek być powinna .. Piersi bolą..

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, tempki są wyższe, bo mierzę w pochwie, wcześniej mierzyłam w ustach :)

Ja uciekam doglądać mojego choruszka ;)
    papa <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:

Pirelka oby ten jajnik bolał na coś innego niż na @ :) Trzymam kciuki :*

Wolę nie robić sobie nadziei, więc myślę że to @ zaraz się zacznie.
    Miłego wieczorku..mnie coś głowa boli.

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko to chyba na tym samym wózku jedziemy, bo ja tez na poniedziałek mam termin. Ale może się przesunąć dzień, bo moim zdaniem wykres źle wyznaczył termin @. Cycki dopiero dziś zaczęły mnie boleć, a o reszcie nie ma sensu nawet pisac, bo to nie objawy ciąży jeśli już na takim etapie :P

Amelio też dziś poleciałam na zakupy i tez tylko spożywka. Sukienkę już mam :) Ale kupiłam dwa kaktusy i bede sadzić w takiej podłuznej doniczce.

U mnie 2 koleżanki w ciąży. Dziś się dowiedziałam. Od następnego cyklu poprosze o pregnyl...

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zakończyłam i dziś rozpoczynam?

Wsadziłam wczoraj kaktusy, piękne bliźniaki :)
    Kurczę jutro mamy 1 rocznicę ślubu i nie mamy kompletnie pomysłu na NIC, nawet prezenty :( Nad morze nie jedziemy bo pogody nie ma :( Podpowiedzcie mi coś...

100krotko, Ty odzywaj się średnio co 2 dni żebyśmy wiedziały że jest ok :)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Pirelko to chyba na tym samym wózku jedziemy, bo ja tez na poniedziałek mam termin. Ale może się przesunąć dzień, bo moim zdaniem wykres źle wyznaczył termin @. Cycki dopiero dziś zaczęły mnie boleć, a o reszcie nie ma sensu nawet pisac, bo to nie objawy ciąży jeśli już na takim etapie :P
    Ja właśnie spodziewam się w poniedziałek, ale ostatnio dostałam z 5 dni wcześniej więc może mi się spóźnić.
    Mnie piersi bolą już z 3-4 dni i do podbrzusze tak ciągnie i kłuje, ale to pewnie przed @, więc wolę sobie nie wkręcać.

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczęta ;)

Pirelka, Sarenka trzymam za Was kciuki. Oby @ nie przyszła przez kolejne 9 miesięcy <3

U mnie coś tempka się trzyma jednego poziomu. Może niepokalanek coś zdziałał ;) gdyby nie te wysokie tempki na początku cyklu, pomyślałabym, że może owulka była 14 dc ;) a to by znaczyło, że mój cykl potrwa ok. 28 dni. W moim przypadku raczej niemożliwe :P

My raczej prezentów sobie też nie będziemy robić na rocznicę, ale wybierzemy się na jakąś super kolację ;) ważne by ten dzień spędzić we dwoje w cudownym nastroju :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 09:39

pirelka, 100krotka:) lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:

Little to może mierz w ten sposób, być może wykres będzie bardziej czytelny :)

W ustach było wygodniej :P ale będę mierzyć w pochwie ;)

Miłego dnia w pracy <3

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, a mnie zaczęły boleć dopiero wczoraj cyce ale ból ledwo wyczuwalny i w ogóle ten cykl jest zupełnie inny niż poprzednie porównując wykresy, brzuch mnie nie boli a krzyż to codziennie praktycznie od owu. Ale nie wkręcam się w nic, już i tak wystarczająco miałam zimnych pryszniców co miesiąc. Przeszywa mnie w macicy ale bezsens nawet o tym pisać. Wiadomo co będzie.

Amelio, ja mam sporo kwiatów, różne przeróżne :) A pregnyl jest w zastrzykach, pomaga wyhodować więcej tych jaj nieszczęsnych :/

Mąż mi załatwił powrót do pracy od poniedziałku na 20stą. Ale od 10 lipca mamy razem urlop więc przeżyję, a po @ idę do gina po jakies leki by wyhodować więcej pęcherzyków. Koniec z tym bawieniem. Własnie idę zmywać farbę z włosów. Żadna fryzjerka nie miała miejsca by mnie dziś przyjąć a tu wielki powrót do pracy :) W poniedziałek rano ide na żele, a dziś jeszcze na solarium podskoczę.

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dzisiaj mam przypływ energii. To chyba przez to że do roboty idę i chce się wyrobić z tym co zaplanowałam do konca L4. Z samego rana już pobiegałam, zrobiłam ogórkową i wywaliłam wszystko z szafy by już nie mieć pretekstu by tego nie ogarniać :)

img-2014062101101130.png

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pochwie podobno bardziej wiarygodna little. Czytałam, że w ustach może róznie wychodzić. Ja tez tak na początku próbowałam a potem jak sie przestawiłam to już robię to rutynowo. Tylko mój P się boi, że kiedyś się zabiję bo używam rtęciowego termometru ;). kupił mi ostatnio elektroniczny ale z jednym miejscem po przecinku a poza tym jakoś nie ufam elektronicznym i go jeszcze nie używam. Może od nastepnego cyklu...

Ja już z niecierpliwością czekam na @ a ta zołza jak na złość nie przychodzi. Denerwuję się bo mam termin sono na piątek i jak się przesunie to nic z tego nie będzie :(.

Sarenko, u mnie też ciąże dookoła, żeby tylko dwie...eh. Ja też chyba zacznę żebrac u lekarza o stymulację, jesli sono wyjdzie dobrze.
    Dziś wstałam z bólem glowy i takim uczuciem, że moje zycie jest coraz bardziej bez sensu :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka trzymam kciuki ;) ale wiem co znaczy zimny prysznic co miesiac. Ja przez dlugi okres czasu zauwazalam ze kazdy cykl byl inny, inne objawy itd., a zawsze konczylo sie tak samo wiec teraz staram sie nie nakrecac i nie nadsluchiwac objawow.

Ja wlasnie po treningu i jak na zlosc winda z awaria i na 10 te pietro musialam wchodzic :P
    od wczoraj cos szwankuja mi jelita, musze sobie lekka diete zrobic bo chyba za duzo mieszanoa, niestety tak mam co jakis czas :(

100krotka:) lubi tę wiadomość

Wysłany: 20 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka to po treningu miałaś dodatkowy trening ;)
    Ja też miałam co miesiąc inne objawy i ciągle mi się wydawało, że to TERAZ. A po paru miesiącach juz nawet testów ciążowych nie chce mi się robic...

pirelka lubi tę wiadomość

‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ