Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pirelko to chyba na tym samym wózku jedziemy, bo ja tez na poniedziałek mam termin. Ale może się przesunąć dzień, bo moim zdaniem wykres źle wyznaczył termin @. Cycki dopiero dziś zaczęły mnie boleć, a o reszcie nie ma sensu nawet pisac, bo to nie objawy ciąży jeśli już na takim etapie
Amelio też dziś poleciałam na zakupy i tez tylko spożywka. Sukienkę już mam Ale kupiłam dwa kaktusy i bede sadzić w takiej podłuznej doniczce.
U mnie 2 koleżanki w ciąży. Dziś się dowiedziałam. Od następnego cyklu poprosze o pregnyl... -
Wczoraj zakończyłam i dziś rozpoczynam?
Wsadziłam wczoraj kaktusy, piękne bliźniaki
Kurczę jutro mamy 1 rocznicę ślubu i nie mamy kompletnie pomysłu na NIC, nawet prezenty Nad morze nie jedziemy bo pogody nie ma Podpowiedzcie mi coś...
100krotko, Ty odzywaj się średnio co 2 dni żebyśmy wiedziały że jest ok -
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Pirelko to chyba na tym samym wózku jedziemy, bo ja tez na poniedziałek mam termin. Ale może się przesunąć dzień, bo moim zdaniem wykres źle wyznaczył termin @. Cycki dopiero dziś zaczęły mnie boleć, a o reszcie nie ma sensu nawet pisac, bo to nie objawy ciąży jeśli już na takim etapie
Mnie piersi bolą już z 3-4 dni i do podbrzusze tak ciągnie i kłuje, ale to pewnie przed @, więc wolę sobie nie wkręcać.
-
Hej Dziewczęta
Pirelka, Sarenka trzymam za Was kciuki. Oby @ nie przyszła przez kolejne 9 miesięcy
U mnie coś tempka się trzyma jednego poziomu. Może niepokalanek coś zdziałał gdyby nie te wysokie tempki na początku cyklu, pomyślałabym, że może owulka była 14 dc a to by znaczyło, że mój cykl potrwa ok. 28 dni. W moim przypadku raczej niemożliwe
My raczej prezentów sobie też nie będziemy robić na rocznicę, ale wybierzemy się na jakąś super kolację ważne by ten dzień spędzić we dwoje w cudownym nastrojuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 09:39
pirelka, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
Pirelko, a mnie zaczęły boleć dopiero wczoraj cyce ale ból ledwo wyczuwalny i w ogóle ten cykl jest zupełnie inny niż poprzednie porównując wykresy, brzuch mnie nie boli a krzyż to codziennie praktycznie od owu. Ale nie wkręcam się w nic, już i tak wystarczająco miałam zimnych pryszniców co miesiąc. Przeszywa mnie w macicy ale bezsens nawet o tym pisać. Wiadomo co będzie.
Amelio, ja mam sporo kwiatów, różne przeróżne A pregnyl jest w zastrzykach, pomaga wyhodować więcej tych jaj nieszczęsnych
Mąż mi załatwił powrót do pracy od poniedziałku na 20stą. Ale od 10 lipca mamy razem urlop więc przeżyję, a po @ idę do gina po jakies leki by wyhodować więcej pęcherzyków. Koniec z tym bawieniem. Własnie idę zmywać farbę z włosów. Żadna fryzjerka nie miała miejsca by mnie dziś przyjąć a tu wielki powrót do pracy W poniedziałek rano ide na żele, a dziś jeszcze na solarium podskoczę. -
W ogóle dzisiaj mam przypływ energii. To chyba przez to że do roboty idę i chce się wyrobić z tym co zaplanowałam do konca L4. Z samego rana już pobiegałam, zrobiłam ogórkową i wywaliłam wszystko z szafy by już nie mieć pretekstu by tego nie ogarniać
-
W pochwie podobno bardziej wiarygodna little. Czytałam, że w ustach może róznie wychodzić. Ja tez tak na początku próbowałam a potem jak sie przestawiłam to już robię to rutynowo. Tylko mój P się boi, że kiedyś się zabiję bo używam rtęciowego termometru . kupił mi ostatnio elektroniczny ale z jednym miejscem po przecinku a poza tym jakoś nie ufam elektronicznym i go jeszcze nie używam. Może od nastepnego cyklu...
Ja już z niecierpliwością czekam na @ a ta zołza jak na złość nie przychodzi. Denerwuję się bo mam termin sono na piątek i jak się przesunie to nic z tego nie będzie .
Sarenko, u mnie też ciąże dookoła, żeby tylko dwie...eh. Ja też chyba zacznę żebrac u lekarza o stymulację, jesli sono wyjdzie dobrze.
Dziś wstałam z bólem glowy i takim uczuciem, że moje zycie jest coraz bardziej bez sensu -
nick nieaktualnySarenka trzymam kciuki ale wiem co znaczy zimny prysznic co miesiac. Ja przez dlugi okres czasu zauwazalam ze kazdy cykl byl inny, inne objawy itd., a zawsze konczylo sie tak samo wiec teraz staram sie nie nakrecac i nie nadsluchiwac objawow.
Ja wlasnie po treningu i jak na zlosc winda z awaria i na 10 te pietro musialam wchodzic
od wczoraj cos szwankuja mi jelita, musze sobie lekka diete zrobic bo chyba za duzo mieszanoa, niestety tak mam co jakis czas100krotka:) lubi tę wiadomość