X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś,dawno dawno temu też piłam siemię bez oporów. A teraz....no masakra! A może taki dzień mam...

• Kocia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z miodem i imbirem probowalas ?

3jgxrjjgjcihyty1.png

l22nkrhm8r0lnbnn.png
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie,Kocia,a Ty piłas z tym wszystkim? Spróbuję,spróbuję,dzięki za radę :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic,pokombinuję coś :) zupełnie nie wiem co ja nagle tak wybrzydzam :)
    Amelio,kupiłas coś extra?

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocia, dajesz mi nadzieję tym swoim wpisem. Strasznie się boje tej niedrożności :(. Nie mogę się juz doczekać tego badania.

Little też czekamy na wieści co lekarz powie.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Marta, niestety nie mam innego pomysłu na przepis ale może ten Sarenki będzie smaczny :)

Już po zakupach, jestem padnięta :)
    Amelio,ten przepis od Sarenki to na ciacho jest :) już uzgodniłam z małą-jutro robimy :)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytę mam w poniedziałek, to już za trzy dni :D i nie mogę się doczekać :P oby lekarz miał dla mnie dobre wieści :)

Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie od kilku dni boli lewy jajnik, kłuje i kłuje, śtycha.. w tamtym miesiącu @ zaskoczyła mnie wcześniej po ciężkim treningu fitness.. i teraz licząc te dni w poniedziałek być powinna .. Piersi bolą..

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, tempki są wyższe, bo mierzę w pochwie, wcześniej mierzyłam w ustach :)

Ja uciekam doglądać mojego choruszka ;)
    papa <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:

Pirelka oby ten jajnik bolał na coś innego niż na @ :) Trzymam kciuki :*

Wolę nie robić sobie nadziei, więc myślę że to @ zaraz się zacznie.
    Miłego wieczorku..mnie coś głowa boli.

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko to chyba na tym samym wózku jedziemy, bo ja tez na poniedziałek mam termin. Ale może się przesunąć dzień, bo moim zdaniem wykres źle wyznaczył termin @. Cycki dopiero dziś zaczęły mnie boleć, a o reszcie nie ma sensu nawet pisac, bo to nie objawy ciąży jeśli już na takim etapie :P

Amelio też dziś poleciałam na zakupy i tez tylko spożywka. Sukienkę już mam :) Ale kupiłam dwa kaktusy i bede sadzić w takiej podłuznej doniczce.

U mnie 2 koleżanki w ciąży. Dziś się dowiedziałam. Od następnego cyklu poprosze o pregnyl...

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zakończyłam i dziś rozpoczynam?

Wsadziłam wczoraj kaktusy, piękne bliźniaki :)
    Kurczę jutro mamy 1 rocznicę ślubu i nie mamy kompletnie pomysłu na NIC, nawet prezenty :( Nad morze nie jedziemy bo pogody nie ma :( Podpowiedzcie mi coś...

100krotko, Ty odzywaj się średnio co 2 dni żebyśmy wiedziały że jest ok :)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Pirelko to chyba na tym samym wózku jedziemy, bo ja tez na poniedziałek mam termin. Ale może się przesunąć dzień, bo moim zdaniem wykres źle wyznaczył termin @. Cycki dopiero dziś zaczęły mnie boleć, a o reszcie nie ma sensu nawet pisac, bo to nie objawy ciąży jeśli już na takim etapie :P
    Ja właśnie spodziewam się w poniedziałek, ale ostatnio dostałam z 5 dni wcześniej więc może mi się spóźnić.
    Mnie piersi bolą już z 3-4 dni i do podbrzusze tak ciągnie i kłuje, ale to pewnie przed @, więc wolę sobie nie wkręcać.

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczęta ;)

Pirelka, Sarenka trzymam za Was kciuki. Oby @ nie przyszła przez kolejne 9 miesięcy <3

U mnie coś tempka się trzyma jednego poziomu. Może niepokalanek coś zdziałał ;) gdyby nie te wysokie tempki na początku cyklu, pomyślałabym, że może owulka była 14 dc ;) a to by znaczyło, że mój cykl potrwa ok. 28 dni. W moim przypadku raczej niemożliwe :P

My raczej prezentów sobie też nie będziemy robić na rocznicę, ale wybierzemy się na jakąś super kolację ;) ważne by ten dzień spędzić we dwoje w cudownym nastroju :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 09:39

pirelka, 100krotka:) lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:

Little to może mierz w ten sposób, być może wykres będzie bardziej czytelny :)

W ustach było wygodniej :P ale będę mierzyć w pochwie ;)

Miłego dnia w pracy <3

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, a mnie zaczęły boleć dopiero wczoraj cyce ale ból ledwo wyczuwalny i w ogóle ten cykl jest zupełnie inny niż poprzednie porównując wykresy, brzuch mnie nie boli a krzyż to codziennie praktycznie od owu. Ale nie wkręcam się w nic, już i tak wystarczająco miałam zimnych pryszniców co miesiąc. Przeszywa mnie w macicy ale bezsens nawet o tym pisać. Wiadomo co będzie.

Amelio, ja mam sporo kwiatów, różne przeróżne :) A pregnyl jest w zastrzykach, pomaga wyhodować więcej tych jaj nieszczęsnych :/

Mąż mi załatwił powrót do pracy od poniedziałku na 20stą. Ale od 10 lipca mamy razem urlop więc przeżyję, a po @ idę do gina po jakies leki by wyhodować więcej pęcherzyków. Koniec z tym bawieniem. Własnie idę zmywać farbę z włosów. Żadna fryzjerka nie miała miejsca by mnie dziś przyjąć a tu wielki powrót do pracy :) W poniedziałek rano ide na żele, a dziś jeszcze na solarium podskoczę.

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dzisiaj mam przypływ energii. To chyba przez to że do roboty idę i chce się wyrobić z tym co zaplanowałam do konca L4. Z samego rana już pobiegałam, zrobiłam ogórkową i wywaliłam wszystko z szafy by już nie mieć pretekstu by tego nie ogarniać :)

img-2014062101101130.png

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pochwie podobno bardziej wiarygodna little. Czytałam, że w ustach może róznie wychodzić. Ja tez tak na początku próbowałam a potem jak sie przestawiłam to już robię to rutynowo. Tylko mój P się boi, że kiedyś się zabiję bo używam rtęciowego termometru ;). kupił mi ostatnio elektroniczny ale z jednym miejscem po przecinku a poza tym jakoś nie ufam elektronicznym i go jeszcze nie używam. Może od nastepnego cyklu...

Ja już z niecierpliwością czekam na @ a ta zołza jak na złość nie przychodzi. Denerwuję się bo mam termin sono na piątek i jak się przesunie to nic z tego nie będzie :(.

Sarenko, u mnie też ciąże dookoła, żeby tylko dwie...eh. Ja też chyba zacznę żebrac u lekarza o stymulację, jesli sono wyjdzie dobrze.
    Dziś wstałam z bólem glowy i takim uczuciem, że moje zycie jest coraz bardziej bez sensu :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka trzymam kciuki ;) ale wiem co znaczy zimny prysznic co miesiac. Ja przez dlugi okres czasu zauwazalam ze kazdy cykl byl inny, inne objawy itd., a zawsze konczylo sie tak samo wiec teraz staram sie nie nakrecac i nie nadsluchiwac objawow.

Ja wlasnie po treningu i jak na zlosc winda z awaria i na 10 te pietro musialam wchodzic :P
    od wczoraj cos szwankuja mi jelita, musze sobie lekka diete zrobic bo chyba za duzo mieszanoa, niestety tak mam co jakis czas :(

100krotka:) lubi tę wiadomość

Wysłany: 20 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka to po treningu miałaś dodatkowy trening ;)
    Ja też miałam co miesiąc inne objawy i ciągle mi się wydawało, że to TERAZ. A po paru miesiącach juz nawet testów ciążowych nie chce mi się robic...

pirelka lubi tę wiadomość

‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ