Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wczoraj miałam fatalny dzień. Co prawda sprawę w ZUS załatwiłam śpiewająco, ale chyba ta zmiana pogody wpłynęła na moje złe samopoczucie. Tak się nakręciłam na ten ZUS, że jak wróciłam do domu to zrobiłam chłopakom zapiekankę ziemniaczaną, zawinęłam się w koc i spałam do wieczora. Bolała mnie głowa, wszystkie mięśnie i ogólnie taka rozbita byłam. Dziś jest o niebo lepiej. Właśnie sączę kawkę, Młody w przedszkolu, zakupy zrobione a przede mną sprzątanie. Mam w domu psa i kota, które właśnie gubią sierść na potęgę. Chyba ogolę towarzystwo na zero i będzie spokój ;P
Sarenko dzisiaj ja się zabieram za ciasto z truskawkami
Miłego dnia wszystkim -
Hej Destiny. Ja właśnie sprzątam od rana. Ogarnęłam już kuchnię, salon sypialnię. Jeszcze 1 pokój, łazienka i schody i robię obiad. Ja wczoraj kompot truskawkowy zrobiłam. Nic mi się nie chce, zmuszam się nawet do oddychania
Pogoda jest straszna!
Mój pies już zgubił sierść. Tyle że jest na dworku. Kiedy był ten najgorszy okres linienia kudły kręciły się po ziemi jak na Dzikim Zachodzie.
A na zakupy ruszymy potem. Muszę się odpieprzyć żeby sobie humora poprawićDestiny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam beagla. Ona raczej taka kanapowa jest. A kot dachowiec. Obiad mam od wczoraj dla nas a Młody na dzisiaj zażyczył sobie naleśniki z jabłkami. Pogoda brzydka. Zimno i zbiera się na deszcz więc pranie sobie dzisiaj odpuszczam. Musze zadzwonić do przychodni i umówić się na wizytę na środę bo moja pani doktor wraca z urlopu. Porozmawiam z nią na temat badań jakie powinnam zrobić.
-
Marta ciasto nie wyszło. Podali w przepisie zły czas pieczenia a i tak piekłam dłużej bo 55 min i wyszło troche surowe. Przepis mogę dac, ale na pewno dłużej trzeba je piec.
U mnie to dziś nie zapał, tylko konieczność. Ale już jest czysto, jeszcze tylko małe poprawki. Właśnie wychodzi słońce, och jak dobrze. Powinnam jeszcze pobiegać, ale nie mam siły
Destiny, ja mam owczarka niem. długowłosego, to se wyobraź tą sierść. Oo -
nick nieaktualnyMarta polecam posłuchać poduszki
Jak mnie kocyk namawia, żebym się położyła to zawsze dam się namówić
Po odpoczynku sprzątanie pójdzie gładko.
Sarenko kiedyś mieliśmy goldenkę i jak liniała to wszystko i wszyscy byli w sierści. Jak się chodziło w skarpetkach po mieszkaniu to stopy wyglądały jak u hobbitówMarta29 lubi tę wiadomość
-
Marta kiedyś piłam siemię na żołądek i mi ta postać pasowała
Nie miałam wymiotów
Oto przepis:
do miski wbij 4 jajka, dodaj 3/4 szklanki cukru pudru, pół całkowicie roztopionej kostki masła, wymieszaj mikserem na gładko, potem dodaj 2 szklanki mąki i 2 mleka, łyżeczkę proszku do pieczenia i łyżeczkę cukru waniliowego, znowu wszystko wymieszaj i wylej na wcześniej natłuszczona tortownicę, powkładaj truskawki i do piekarnika na 180 stopni a czas wymierz sama, moim zdaniem ponad godzinaJa robiłam jeszcze na to kruszonkę.
No i nie posprzątałam w szafie, miałam i tak sporo roboty i dwa prania. Zrobiłam porządek tylko w koszulkach, leginsach i dżinsach. Jutro na 100% szafa bo już wszystko tak wisi że aż spada... I zmieniam firanki. 1 lipca wracam już do pracy to dobrze by było wszystko garnąc na co zwykle czasu nie miałam.
A jutro wieczorem jedziemy do Arkadii na horrorMarta29 lubi tę wiadomość