Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Faktycznie dziś tu pustki w końcu dodzwoniłam się do endo, ale nie zapisała mnie na wizytę, bo do końca sierpnia ma terminy zajęte, a na wrzesień nie ma jeszcze terminarza i to prywatnie! ciekawe ile na NFZ trzeba by czekać mam dzwonić w połowie lipca dopiero
Sarenko urlop przyjdzie szybciej niż myślisz, czas szybko leci -
100krotka:) wrote:Hej:-) jaką cisza...takiej jeszcze nie było...
Sarenko ją jak wróciła po 4 miesiącach też wszyscy mi gadali o ciąży ale jansie nikomu nie tlumaczylam
Bo nie ma sensu się tłumaczyć co ich to obchodzi niech się każdy zajmie swoim życiemAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też im nie tłumaczę choć ciężko mi już tego słuchać. Wiedza że długo się staramy i ciągle pytają, nawet czy pomóc mężowi... I mówią słyszałaś że epidemia panuje? Moze się zarazisz. A swoją drogą ta koleżanka co teraz zaszła. Słucjacie, spóźniał jej się okres 10 dni, robiła testy i nic, poszła do gina nic nie widział ale po chwili coś tam niby było, ale nie był pewny, dal luteinę i kazał zrobić bete i 117 wynik. Dziwne nie? Jednak "takie cuda" się zdarzają.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotko może ortopeda?
Am, oczywiście że można nosić i użyć. Dobrze zrobił, ja tez kiedys nosiłam w torebce przez długie lata, ale nigdy się nie przydał. To nie ten sam gaz co my mamy, nasz to obezwładniający zupełnie inny niz ten -
nick nieaktualny
-
Wiem jaki ale my takich nie używamy Jest na nim napisane RMP?
A co do działania, to działają one na oczy i nos, sa bardzo silnie drażniące. Wywołują łzawienie, usmarkanie, kaszel, duszności i chwilową ciemność przed oczami jak pryśniesz w oczy -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Am, miałam podobny ten gaz. Też dziś ładnie spałam ale nie aż tyle co Ty. Położyliśmy się jakoś grubo po 1. Dziś mam na 22-6 do pracy a potem znowu na 20. Krzyż od rana mnie boli dość mocno, mam nadzieję że @ już za rogiem.
-
Nie jesteś przyzwyczajona do nie spania po nocach i to dlatego
Taa, w poniedziałek. Pisałam codziennie że testy negatywne wychodzą. Dziś 15dpo, ale jeszcze brałam dufaston w razie W i znowu mnie przyblokował Już dzis kategorycznie na pewno nie biorę,bo jestem pewna że @ przylezie i oby szybko bo chce nowy cykl. Mam planyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:11
-
Cześć dziewczyny chyba sobie też kupię ten gaz Ja ostatnio śpię jak dziecko i nie mogę dospać, ciągle chodzę zmęczona Widocznie mam problem z tarczycą
Sarenko, co to za plany?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:21
-
Nie mam tego kanału. Am ja wczoraj pisałam o swojej koleżance z pracy, ale chyba nikt nie przeczytał mojego wpisu.
Mąż właśnie pojechał po niepokalanka i kwas foliowy. Męczę się jak nie wiem co. Boli mnie krzyż i ciągle chodzę siku by zobaczyć czy już