X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Marta29 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaJaga. Ja tez uwazam ze winko to super pomysl. A moze ksiazka do tego? Ja dostalam kilka I jestem bardzo zadowolona.

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym się cieszyła z książki ale myslę, że jakis wazonik czy figurka to też fajna pamiątka.

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, tak postarał się. Łańcuszek piękny. Dumnie go prezentuję.

Koło 19 była u nas tak świetna pogoda, słonecznie i ciepło że wybraliśmy się na przejażdżkę i powiem wam w tajemnicy oczywiście że gdy byliśmy w lesie z psem było <3 :D

Jaga myslę że to fajny pomysł. Ja tez jestem z tego typu, mam meble w bieli i pokoje w bieli, szarościach i fioletach. Te kolory głównie królują. Żyrandole i lampiony w formie koralików diamencików, vintage dodatki. Tylko opisz dokładniej jak to wygląda jak znicz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:32

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Amelio jak tam w pracy? Rzadko nam tu ostatnio pisałaś. Ja dziś wracam i mam na 20. Muszę się ogarnąć. Od soboty oswajam się z ta myślą :/ Ciesze się tylko że pojadę swoim samochodem :D

img-2014062101101130.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Widzę że Prima nadal się nie odzywa?

PrimaSort lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oficjalnie od dzisiaj zaczynam nowy cykl :/
    Do pracy mam na 14 i do późna, ale jutro wolne to jakoś lżej.. i dobrze bo jutro będzie z @ najgorzej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie, ale cóż :) moje nadzieję powoli słabną, a generalnie wydaje mi się to tak nierealne, że chyba nigdy się nie uda. Najgorsze jest to, że wszystko jest w normie :/ i chyba to wkurza najbardziej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 12:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczynki:-) co tam u was?
    Sarenko już wracasz do pracy?
    Am też bym poszła do zoo muszę namówić męża:-)
    Pirelka trzymam kciuki za nowy cykl:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Hej :) Dopiero Was nadrobiłam ale Jesteście aktywne :)
    Hej Little, Sarenka, Pirelka i Marta :)

Little cieszę się, że dziś lepiej :) Szarlotka na pewno wyszła by Ci dobra, to chyba jedyne ciasto, które zawsze się udaje :)
    Tak apropos, gdyby ktoś chciał pewny przepis na biszkopt to się polecam - nie ma szans go zepsuć i nie wyjdzie płaski jak deska ;) :P

Sarenka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :) <3 Ja też jestem ciekawa co Mąż Ci sprezentował :)

Prima, ja też się bardzo cieszę, że już Jesteś z nami <3 Tak jak Little uwielbiam czytać Twoje optymistyczne wpisy <3 :) Pytałaś gdzie jedziemy na urlop, otóż lecimy na Wyspy Kanaryjskie, na Lanzarote w połowie lipca :) Już kupione, zapłacone tylko czekać :)

Miłego dnia Kochane :)
    Łoooo :) To na bogato te wczasy :P
    Pozazdrościć!!! :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Hej dziewczyny. Widzę że Prima nadal się nie odzywa?
    Cały czas się odzywam :) Tylko nie codziennie :P

Amelia San, kierzynka lubią tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko nie takie już, byłam równo 30 dni na l4 :) Ale od 10 lipca urlop.

Pirelka, ja też dziś do roboty ale na 20 i do 8 haha. Ale bedę zje....

Amelio, lubię zoo. Zawsze odwiedzam w Gdańsku, W-wę omijam szerokim łukiem.

Byłam na solarium i w rosmanie. Robiłam testa tym razem facelle i negatyw, temp. rano zmierzyłam była 37. Teraz chciałam zerknąć i za każdym razem termometr piszczy bo jest stan podgorączkowy, ale raczej przez solarium bo czuję się dobrze a tylko się nagrzałam :P Duphaston jeszcze biorę, ale pewnie jutro @ przylezie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 13:40

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mierzenie temperatury w tym cyklu mi średnio wychodzi :P Nie przywiązuję już do tego takiej wagi. No i testy owulacyjne odkładam w niepamięć. Nie będę ich używała bo zwariuję :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 13:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 oby @ nie przyszła !

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima masz rację nie mierz, bo to jest stresujące. Ja moge odradzać to wszystkim. Dziś zmierzyłam jednorazowo bo na tej podst jestem w stanie przewidziec na 100% że @ bedzie.

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, co tak oficjalnie Sarenka2015? :D Przyjdzie przyjdzie, słyszę już jej kroki ;)

PrimaSort lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 13:51

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :)
    Ja na tygodniu też będę tylko z doskoku tu zaglądać.

Zoo-super sprawa :) takiej ochoty nabrałam że na weekend chyba się się rozejrzę za jakimś blisko :)
    Sarenko-a może jednak to nie przegrzanie??? :) Trzymam kciuki mocno :)

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Cały czas się odzywam :) Tylko nie codziennie :P
    aaa no bo nie zaglądałam teraz na poprzednie strony

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja właśnie wróciłam od gina. I niestety nie dowiedziałam się niczego :/ Pani doktor po obejrzeniu moich wyników dała mi namiary na endokrynologa i to wszystko :(

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • JaJaga Ekspertka

Wysłany: 22 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam się po pracy... w robocie kiepska atmosfera...ostatnio ludzie na łeb dostają i ciągle jakieś intrygi i obgadywania... ale co tam, jeszcze trochę i urlop :)

W sprawie prezentu do znajomej bardzo Wam dziękuję, chyba jednak wybiorę jakieś winko dla Młodej Pary :) chociaż wpadł mi jeszcze pomysł takiej kłódki z grawerem np inicjały i data ślubu, u nas w POznaniu jest taki most na którym można te kłódki przywiesić, a kluczyk do Warty wrzucić. :) Ale muszę zoabczyć na allegro po ile to chodzi. :)

Ladybird, zupełnie nic nie powiedział lekarz? nawet nic nie próbował interpretować??
    Amelko... super wakacje Wam się szykują, przynajmniej odpoczniecie od tych smutnych sparw, o których kiedyś wspominałaś.
    Sarenko, piękny prezent...my mamy w sierpniu 4 rocznicę ślubu... hmmm jeszcze o prezencie nie myślę... :P

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ