Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Little, tak postarał się. Łańcuszek piękny. Dumnie go prezentuję.
Koło 19 była u nas tak świetna pogoda, słonecznie i ciepło że wybraliśmy się na przejażdżkę i powiem wam w tajemnicy oczywiście że gdy byliśmy w lesie z psem było
Jaga myslę że to fajny pomysł. Ja tez jestem z tego typu, mam meble w bieli i pokoje w bieli, szarościach i fioletach. Te kolory głównie królują. Żyrandole i lampiony w formie koralików diamencików, vintage dodatki. Tylko opisz dokładniej jak to wygląda jak znicz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pewno nie, ale cóż moje nadzieję powoli słabną, a generalnie wydaje mi się to tak nierealne, że chyba nigdy się nie uda. Najgorsze jest to, że wszystko jest w normie i chyba to wkurza najbardziej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 12:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Hej Dopiero Was nadrobiłam ale Jesteście aktywne
Hej Little, Sarenka, Pirelka i Marta
Little cieszę się, że dziś lepiej Szarlotka na pewno wyszła by Ci dobra, to chyba jedyne ciasto, które zawsze się udaje
Tak apropos, gdyby ktoś chciał pewny przepis na biszkopt to się polecam - nie ma szans go zepsuć i nie wyjdzie płaski jak deska
Sarenka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu Ja też jestem ciekawa co Mąż Ci sprezentował
Prima, ja też się bardzo cieszę, że już Jesteś z nami Tak jak Little uwielbiam czytać Twoje optymistyczne wpisy Pytałaś gdzie jedziemy na urlop, otóż lecimy na Wyspy Kanaryjskie, na Lanzarote w połowie lipca Już kupione, zapłacone tylko czekać
Miłego dnia Kochane
Pozazdrościć!!!Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100krotko nie takie już, byłam równo 30 dni na l4 Ale od 10 lipca urlop.
Pirelka, ja też dziś do roboty ale na 20 i do 8 haha. Ale bedę zje....
Amelio, lubię zoo. Zawsze odwiedzam w Gdańsku, W-wę omijam szerokim łukiem.
Byłam na solarium i w rosmanie. Robiłam testa tym razem facelle i negatyw, temp. rano zmierzyłam była 37. Teraz chciałam zerknąć i za każdym razem termometr piszczy bo jest stan podgorączkowy, ale raczej przez solarium bo czuję się dobrze a tylko się nagrzałam Duphaston jeszcze biorę, ale pewnie jutro @ przylezie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 13:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, witam się po pracy... w robocie kiepska atmosfera...ostatnio ludzie na łeb dostają i ciągle jakieś intrygi i obgadywania... ale co tam, jeszcze trochę i urlop
W sprawie prezentu do znajomej bardzo Wam dziękuję, chyba jednak wybiorę jakieś winko dla Młodej Pary chociaż wpadł mi jeszcze pomysł takiej kłódki z grawerem np inicjały i data ślubu, u nas w POznaniu jest taki most na którym można te kłódki przywiesić, a kluczyk do Warty wrzucić. Ale muszę zoabczyć na allegro po ile to chodzi.
Ladybird, zupełnie nic nie powiedział lekarz? nawet nic nie próbował interpretować??
Amelko... super wakacje Wam się szykują, przynajmniej odpoczniecie od tych smutnych sparw, o których kiedyś wspominałaś.
Sarenko, piękny prezent...my mamy w sierpniu 4 rocznicę ślubu... hmmm jeszcze o prezencie nie myślę...Starania pod okiem lekarza od lipca 2012