X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę :)

PrimaSort, Marta29 lubią tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam na stronkę,dzięki :) dużo tych przepisów,z którego skorzystałaś?

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam,mam :) znalazłam :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasto już w piekarniku :) Rzucę okiem co tam w telewizji leci :P

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Ci Prima powiem,że na TVP1 jest James Bond :)
    Nie mam wyjścia-oglądam wszystkie odcinki z przymusu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta29 wrote:
    To ja Ci Prima powiem,że na TVP1 jest James Bond :)
    Nie mam wyjścia-oglądam wszystkie odcinki z przymusu :)
    he he :) Nigdy tego nie oglądałam ale może najwyższa pora zacząć :P Włączę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pyszne to ciacho ze zdjęcia, aż ślinka cieknie :) a ja dzisiaj dżemy robiłam truskawkowe do słoików ;)

Truskaweczka83 przykro mi :( nie wiem co napisać, ja czasami sobie myślę, że lepiej dłużej poczekać, niż przeżyć coś takiego :( szkoda, że to nie zawsze idzie w parze.
    Życzę Ci dużo siły :*

Marta29 lubi tę wiadomość

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie. Ale mąż-fan 007 :) Więc oglądam Bonda,mecze,TVN Turbo oraz Top Gear regularnie :)
    Czas na drugi telewizor w domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TVN Turbo to ja od 3 lat odkąd mamy ten program mam od rana do wieczora załączony :P

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha skąd ja to znam? :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spać mi się chce :-/ Ale jak już rozpoczęłam wypieki to muszę skończyć. A koło północy pewnie mąż będzie dzwonił do mnie czy po niego nie wyjadę bo będzie wracał z piwkowania i nie będzie mu się chciało wstawionemu jeździć autobusami :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my oglądamy House of Cards :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my przed północą wróciliśmy z kina. Byliśmy w Warszawie na Naznaczony 3. Fajny był aż podskakiwalam:-) A potem byliśmy w KFC i jeszcze drugi wielki kubeł do domu mąż zachcial. Wykapalam się i zaraz idziemy spać. @ się zbliża. Cały dzień krzyż mi nie odpuszcza i jajnik rwal. No cóż. Znowu następny cykl.

Marta ten przepis jest jakiś felerny. Moje ciasto po paru kawalkach wyladowalo w koszu.

Juz dziś mamy 1 rocznicę ślubu. Mąż siedział na kanapie, chciałam się dosiąść i usiadłam na swój prezent który miał w kieszeni :-) Biżuteria z tego co mi wiadomo ale dopiero rano mi da :-)

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ;) Ja wstałam i zbieram się na fitness, a jakoś dziwnie w tym cyklu bo czuję "skutek uboczny" jak za czasów kiedy brałam duphaston.. :/ ale go nie biorę, a boli mnie "ślinianka" czy coś pod żuchwą. Wiązałam to kiedyś z tabsami, teraz miałam spokój aż do teraz.. sama nie wiem co to, bo byłam u lekarki kiedyś to mówiła, że ok .. może od progesteronu wyższego?
    Poza tym mam spuchnięte dziąsło i gryźć jedną stroną nie mogę :/ coś jakiś chyba mi się przyplątało w jamie ustnej :P
    Nie będę za bardzo roztrząsać.
    Wciąż czuję wilgotno, mokro..woda i latam do wc czy to już @ :P
    Piersi nadal bolą.

Sarenka gratuluję :) pochwal się prezentem później..u Nas 4 rocznica 16 lipca :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 08:29

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenko,tez uwazam ze to wina przepisu.
    Miałaś wspaniały wieczór ;-) koniecznie pochwal się potem prezentem I oczywiście gratulacje z okazji pierwszej rocznicy!!!!!! Wspaniałego dnia :-D

Pirelko. Tobie też życzę udanego dnia mimo tych niedogodności. Oby Cie jakas infekcja nie łapała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta może tak być, często tak miałam gdy przyjmowałam leki przed @, co miesiąc byłam przeziębiona, to było wykańczające. M.in. też dlatego zrezygnowałam z leków.

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam za życzenia :) Tylko że kompletnie nie mamy nadal pomysłu co robic. Myślałam że jakoś hucznie to uczcimy. Kurdę.

Pirelko a nie myślisz zrobić test? Ja wlasnie zrobiłam-negatyw. Tylko że juz chyba nigdy więcej nie kupię Quixa, bo za każdym razem on praktycznie zostawia po stronie testowej taki ala cień, kreski tam nie ma, ale jest cień. Najlepsze były te testy z allegro zwykłe, bezfirmowe. Tam jak nie było ciąży to było biało i już. Więc chyba duphaston już sobie daruje, bo nie ma sensu tego w siebie pchać.

A i ciekawostka. Wczoraj rozkręciłam ten test. Wiecie co jest w środku? Pasek, zwykły najzwyklejszy pasek jak do testów strumieniowych. Nie ma sensu przepłacać, od nowego cyklu kupię paski.

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Prima jak dobrze, że się odezwałaś, miło czytać Twoje optymistyczne wpisy <3
    Sarenko pochwal się koniecznie prezentem :) my mamy pierwszą rocznicę 26 lipca :)
    A po moim wczorajszym lekkim załamaniu nie ma śladu ;)
    Ja miałam wczoraj piec szarlotkę, a skoro takie fatum to może dobrze, że nie piekłam :P jeszcze by mi zakalec z kruchego ciasta wyszedł :P

Miłego dnia kochane :)

Amelia San lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Dziękuję wam za życzenia :) Tylko że kompletnie nie mamy nadal pomysłu co robic. Myślałam że jakoś hucznie to uczcimy. Kurdę.

Pirelko a nie myślisz zrobić test? Ja wlasnie zrobiłam-negatyw. Tylko że juz chyba nigdy więcej nie kupię Quixa, bo za każdym razem on praktycznie zostawia po stronie testowej taki ala cień, kreski tam nie ma, ale jest cień. Najlepsze były te testy z allegro zwykłe, bezfirmowe. Tam jak nie było ciąży to było biało i już. Więc chyba duphaston już sobie daruje, bo nie ma sensu tego w siebie pchać.

A i ciekawostka. Wczoraj rozkręciłam ten test. Wiecie co jest w środku? Pasek, zwykły najzwyklejszy pasek jak do testów strumieniowych. Nie ma sensu przepłacać, od nowego cyklu kupię paski.
    O nie nie ;) nigdy wiecej testu jesli nie musze go robic. Ponad 1.5 roku zawsze mnie zawodzily i rozczarowywaly. Termin jutro o ile sie nie przesunie, bo w tamtym mies.dostalam 5 dni wczesniej. Na razie czekam do wtorku..ale pewnie @ bedzie jak zawsze wiec nie chce robic sobie nadziei.

Nawiasem mowiac znowu po sniadaniu kuja mnie jelita pod zebrami i teraz czuje jajniki.

Wracam z zajec fitness i wlasnie lunal deszcz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 10:49

‹‹ 181 182 183 184 185 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ