Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Maleficent, z doświadczenia już wiem że stały partner na lata to błąd. Pierwszy (tez gdy stawiałam pierwsze kroki) zakochał się, wyszły z tego straszne głupoty i dziecinada, a to mi nie było potrzebne. Debilna sytuacja totalnie haha. Teraz żyjemy w strasznej złości, ale to dlatego bo zaczął mnie podpier.... Teraz jeżdże na zmianę, choc nie powiem bo od półtora miecha miałam stały patrol z jednym i też już mamy się dość. Ale od sierpnia już zmiana A co do duphastonu, tez miałam po nim mdłości. Miłej imprezki!
Ja po zakupach, uwielbiam ten relaks. Jem też orzechy brazylijskie. Dobre są, mam ochotę na więcej ale jem 2-3 dziennie. Ogólnie to mam baaardzo zły dzień, wczoraj miałam taką noc i dziś dzień. Wiec spadam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Płatek szkarłatny wrote:little, to teraz czekamy, czy będzie wzrost. nie wiem, czy ciało może az tak reagować na temperaturę otoczenia. Jak były upały, to prze owulka miałam ok. 36,6 i nie rosła mi temperatura od tego, że śpie w ciepłym.
A umnie masakra. rozchorowałam się, dostałam gorączki, a jest przed owulacją, więc boję się, że to zaburzy i owulację i temperaturę! Nie wiem już co robić. nie mam też na nic sił, więc nie wiem jak będą wyglądały staranka, chyba na śpiocha . A przecież to cykl stymulowany i nie mogę go stracić
little i jak temperatura?
My przed owu, ale właśnie przy tych przeziębieniu to mi się nic nie chce...
U Was też tak brzydko? Gdzie to słońce?
Miłego dnia wszystkim życzę -
littleladybird wrote:Hej ewelinka u mnie temp poszła w górę i niech teraz rośnie
W Wielkopolsce słońce walczy z chmurami i deszczem ale chyba zaczyna wygrywać jest dość chłodno, ale nie zimno
Miłego dnia -
ewelinka2210 wrote:No to super No u nas teraz najprzyjemniejszy okres, bo przed owu Może taka ładna okrągła liczba cykli staran szczęście przyniesie
Trzymam kciuki za owocną owulkęewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa siedzę w pracy i postanowiłam Was odwiedzić wirtualnie. Już tak aktywnie nie udzielam się ponieważ starania odkładam tzn. nie zabezpieczamy się ale nie zależy nam na dniach płodnych tylko na przyjemności. Nie mierzę temperatury, nie robię testów. Kilka dni temu dopiero połączyłam kiedy powinna do mnie przyjść @. Jak się uda i zajdę w ciążę to super ale mam do tego duży dystans jak nie ja normalnie
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej niedawno wstałam zabrałam pieseła na specer, zaraz wypije kawkę i biorę się za ogarnięcie chaty. U mnie pogoda fajna. Jest pogodnie tylko wietrznie, po wczorajszym oberwaniu chmury i ciągłym deszczu, dziś akby luksusowo. Za kilka dni do pracy, kończy się zwolnienie. W pracy może lać i lać, a najlepiej jak jest jakies gradobicie U mnie 5 dpo, ciekawe co tam przyniesie ten cykl, szczerze mówiąc nie liczę, że uda mi się zaciążyć zaraz po poronieniu.. choć też jestem z sierpnia i może bocian będzie tak łaskawy
Amelia też Cię nie poznałam no i oczywiście polecam brazylijki, tak mi weszły w krew, że sięgam po nie zaraz po przebudzeniu.
Owocnych owulek dziewczyny, OV jest fajne, ale ja np. nie pogardziłabym fioletową BBFlittleladybird, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Cieszę się Prima, że masz takie pozytywne podejście ja na razie jestem na etapie pomiarów i wszelkich obserwacji. Jedyne co, to nie zwracam uwagi na dzień cyklu podczas , bo tego mamy zawsze mało i wykorzystujemy każdy dzień kiedy jesteśmy razem bardziej liczę na sam fakt wystąpienia owulki i potwierdzenie tego na wykresie gdyby w tym cyklu znów się pojawiła owulka, to wiedziałabym dokładnie co mi szkodzi a za miesiąc wizyta u specjalisty od PCOS
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Maleficent wrote:U mnie 5 dpo, ciekawe co tam przyniesie ten cykl, szczerze mówiąc nie liczę, że uda mi się zaciążyć zaraz po poronieniu.. choć też jestem z sierpnia i może bocian będzie tak łaskawy
Owocnych owulek dziewczyny, OV jest fajne, ale ja np. nie pogardziłabym fioletową BBF
Ja też liczę, że bociek przyniesie mi sierpniowy prezent urodzinowy chociażby w postaci ładnej zdrowej owulki Jeśli nie masz problemu z zajściem i organizm dobrze się oczyścił to szansa jest i trzymam kciuki za Twój prezent urodzinowy Życzę wszystkim staraczkom szybkiego przejścia na BBF
Maleficent, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Truskaweczko jak problem leży w głowie, to żadne preparaty nic nie dadzą.
Little, rozumiem Cię bo przecież sama jeszcze nie dawno się tak czułam. Oszukiwanie siebie tez nie jest dobre, tylko całkowite odpuszczenie coś pomoże-może Zrymowałam. I myślę ze w moim przypadku gdyby nie długa rozmowa z ginem i jego opieprz to też bym sie teraz dręczyła.
100krota to ładne zakupy Ja też sie i wczoraj jeszcze obkupiłam, takie promocje że musiałam skorzystać. Też szukałam sukienki a kupiłam śliczną różowiutką spódniczkę, rozkloszowana jest. A i pare stron temu odpisałam Ci na temat gazu.
W ogóle znacie jakieś fajne strony internetowe gdzie są sukienki? Chciałabym malinową albo neon pomarańcz
My to wczoraj wieczorem juz byliśmy w domu. Wyjazd miał być przedłużony a został skrócony. Pogoda już masakra, wiało strasznie i padało. Nie było co robić. Zwiedziliśmy tylko dwa razy park, zakupy, obiad i 12 minut szalonego dzikiego pływania motorówką 300koni Ale było EKSTRA!