X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Prima :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Co to full lips?

Jakiś "zasysacz" ust :) powiększanie ust bez chirurgii :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniGb wrote:
    Dziewczyny a jakie witaminy bierzecie?
    Oczywiście Folik i Wit.C,ale czy któraś z Was wbierze kompleksy witaminowe. Swojemu kupiłam AndroVit Plus i Folik :) a ja zastanawiam sie nad kupnem: Femibio lub Prenatale lub FertilCare lub FemiFertil
    Macie swoje zdanie, preferencje... chętnie "posłucham"

Ja brałam femibion natal 1, ale odkąd mi się skończył biorę kwas foliowy, magnez, niepokalanek, w tym cyklu zaczęłam brać wiesiołek. Wit C nie biorę, bo jem dużo cytrusów, a wit C w nadmiarze zakwasza śluz, który jest potem zabójczy dla plemników ;)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, super podejście. Cieszę się że tak myślisz. Jest lepiej nie? I zgadza się, testuję po terminie @. A i ja też z sierpnia, z samego początku. A czy bede tak płodna to się okaze haha.
    Full lips, to taki korek/zasysacz który powiększa usta pod wpływem wytworzonego ciśnienia. Jest do dupy. Znaczy do ust ;) ale recenzje są mocno na wyrost. Nie kupuj.

A ja z samego rańca biegałam, potem prysznic, włosy i wysprzątałam całą chatę. Jeszcze schody mi zostały. Teraz się maluje i potem lecę odkurzać moją furę, robię włosy termolokami i spadam do rossmana i do mamy. Mąż właśnie pojechał do pracy to mam czas na WSZYSTKO.

Ktoś tam o tych orzechach pisał. Właśnie nie można ich dużo jeść, tylko 2-3 dziennie i wystarczy. Ja jem 2, w 100g jest aż 650 kalorii! oO Poza tym selen można przedawkować dlatego wszędzie piszą by uważać z porcjami, a w tych 2 sztukach jest dzienne zapotrzebowanie na selen.

Amelia San lubi tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kalorii nie liczę, ale z nadmiaru selenu nie chcę oślepnąć i wyłysieć :P

• MoniGb Debiutantka

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Little :)

Znalazłam w necie Centrum z Luteina od A do Z. Ma relatywnie dobre parametry składników do ceny, ale tak sie zastanawiam, czy luteinę można brać cały miesiąc bądź 3 miesiące . ten kompleks witaminowy ma bardzo wysoki pozion luteriny,bo az 500 mcg i teraz nie wiem czy można sobie zaszkodzić. Help me :D

starania od 2014
    3 cykle z CLO
    problem nieokreślony - niepłodność pierwotna
    Hashimoto
    01.02.2016 HSG - oba jajowody drożne
    03.03.2016 1 IUI :(
    30.04.2016 2 IUI :(
    05.2016 zdiagnozowane Hashimoto - Letrox 50
    27.07.2016 3 IUI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie doczekasz swojego :) <3

ale to juz stare zdjecie ostatnio nie dostalismy nowych:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:16

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bog napweno da :) <3

Moj maly terrorysta domagalsie dzis jedzenia o 6 rano :) wytrzymalamdo 6.30 lyknelam proszki i pobieglam zrobic sobie kanapki a pozniej z zegarkiem w reku czekalam az minie 20 minut :)

littleladybird, Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniGb wrote:
    Dzięki Little :)

Znalazłam w necie Centrum z Luteina od A do Z. Ma relatywnie dobre parametry składników do ceny, ale tak sie zastanawiam, czy luteinę można brać cały miesiąc bądź 3 miesiące . ten kompleks witaminowy ma bardzo wysoki pozion luteriny,bo az 500 mcg i teraz nie wiem czy można sobie zaszkodzić. Help me :D

Tu chyba chodzi o luteinę, te która wspomaga oczy :)
    Luteina to naturalny żółty barwnik, znajdujący się w roślinach. Preparaty zawierające luteinę polecane są osobom nadmiernie eksploatującym wzrok, np. długą pracą przy komputerze czy oglądaniem telewizji. Ale nie tylko one skorzystają z tego suplementu. Luteina chroni oczy, wyostrza pamięć i upiększa skórę.

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/oczy/luteina-dla-zmeczonych-oczu-siegnij-po-luteine-chronic-wzrok_39956.html

To jest zupełnie co innego od luteiny (progesteronu) :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko a nie wymiotujesz? Moja kolezanka z pracy jest teraz jakoś w 14t i mówi że codziennie rano po wstaniu musi sobie rzygnąć ;) Brzuszek ma juz spory i biust jej mooocno urósł.

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, wczoraj czytałam o tym ślepnięciu i łysieniu, dlatego mówię żeby uważać. Swoją drogą te orzechy sa super w smaku. Szkoda tylko że taka mała paczuszka kosztuje 10 zł. Mężowi tez daje do pochrupania, czytałam też że chroni przed nowotworami. To bardzo istotne.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    100krotko a nie wymiotujesz? Moja kolezanka z pracy jest teraz jakoś w 14t i mówi że codziennie rano po wstaniu musi sobie rzygnąć ;) Brzuszek ma juz spory i biust jej mooocno urósł.

Sarenko juz nie, meczylo mnie tak mniej wiecej od 6 do 10 12 tygodnia ale w sumie bardziej to mdlosci moze kilka razy wymiotowalam. U mnie brzuchal tez juz widac nawet jak zaloze cos luzniejszego to ciut odstaje a cycole nie mieszcza sie w staniku:) trzeba juz zakupic wieksze :)

e0fss2.jpg

a tak w luznej

11lmvsj.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 15:55

littleladybird, ewelinka2210, Amelia San, MoniGb, PrimaSort lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny brzuchol :D i dobrze, że Cię mdłości już tak nie męczą ;) <3 <3 <3

100krotka:), Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 dziekuje :) czekamna wasze :)

littleladybird, Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dziś mam postanowienie: na koniec cyklu zamiast @ będzie zielony kropek :D nie może być inaczej, skoro mam tyle pozytywnej energii. Mam jej bardzo dużo, więc nie krepujcie się: bierzcie ile chcecie :D starczy dla każdej ;)

Truskaweczka83, Maleficent, 100krotka:), ewelinka2210, Amelia San, Płatek szkarłatny, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki - śliczne nowe avataki :)

Ja wczoraj miałam termin porodu...
    Gdyby nie poronienie to może dzidzia była by już ze mną.
    Trudno, nie lamentuje jakoś ogromnie, ale jednak szkoda.

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczko, tulę mocno <3

Truskaweczka83, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikGp - a biorę magnez i Vitamin plus mam Olimp Labs - jak dla mnie mają wszystko co powinny przede wszystkim kwas folioy i jod tak dla mnie istotny.

PrimaSort - przykro mi z powodu twojej straty, chyba każda to czuje po ujrzeniu pozytynego testu i becie a potem cóż.. w którym byłaś tygodniu i co się stało? jeśli chcesz o tym wspominać.

Sarenko mi by się przydały takie full lipsy bo moje wargi są małe, ogólnie nie podobają mi się, ale hmm bałabym się, że coś tam sobie w nich uszkodzę ;) miałam Cię o to podpytać, ale skoro nie polecasz to nie ma tematu ;P

Little rozdaaawaj energię! Pewnie, przyjmiemy każdą ilość i zielony kropek musi być a co ! :)

Truskaweczko jak widzę poroniłaś 14 tygodni, to okropne kiedy słyszysz już bicie serca swojego dziecka :( już nic nie mówię.. głowa do góry, trzymamy kciukole!

Tak nawiasem mówiąc pożyczyłam 3 tomy książki Wayward Pines, wkręciła mnie na maxa, leże na kanapie i chłonę :) pozatym jakoś dziwnie rozpalona jestem, żeby tylko się nie zaziębić, bo ledwo z l4 wrócę a tu znowu trzeba będzie wziąć :P Miłego wieczoru wszystkim!

Truskaweczka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde niektóre litery mi nie wchodzą na klawiaturze i je zjadam, ale widzę jest czytelnie ;P

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero wróciłam od mamy, była i babcia, wzięłam prysznic i przed tv. Mąż zaraz bedzie, a jutro na 8 :/
    Maleficent odradzam full lips. Próbowałam tez balsamu który miał powiększać delikatnie, super pachniał kokosowo, ale nic nie dawał raczej. Były takie przypuchnięte. Ogólnie mam duże usta, ale podobają mi się te robione i zrobię :P A co. Nie dużo, ale chce je przypulchnić. Tez uwielbiam czytać książki.

img-2014062101101130.png
‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ