Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc moje Kochane Staraczki :*
Ja kwas foliowi lykalam 3 lata:) kiedys gdzies slyszalam ze mozna go przedawkowac ale kazdy lekarz u ktorego bylam kazal brac to bralam
Staraczkom z warszawy i okolic moge polecic bardzo dobrego lekarza:) Specjalista do robienia dzieieci u nas wystarczyly 4 wizyty a na piata pojechalamzwynikami bety:)
Jak ktoras chce namiary niech piszeAmelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Czesc moje Kochane Staraczki :*
Ja kwas foliowi lykalam 3 lata:) kiedys gdzies slyszalam ze mozna go przedawkowac ale kazdy lekarz u ktorego bylam kazal brac to bralam
Staraczkom z warszawy i okolic moge polecic bardzo dobrego lekarza:) Specjalista do robienia dzieieci u nas wystarczyly 4 wizyty a na piata pojechalamzwynikami bety:)
Jak ktoras chce namiary niech pisze
Cześć . Ja też z Wawy i też chce namiarySynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Ja kwas foliowy biorę już ponad rok, więc mam nadzieję, że nie można go jednak przedawkować.
Little, czekam na pozytywny test, ja tez już wierzę, że jesteś w ciąży.
100krotko czy ty zaszłaś przy pierwszym stymulowanym cyklu? Nie pamiętam już co ten lekarz ci przepisał.
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Płatek szkarłatny wrote:Ja kwas foliowy biorę już ponad rok, więc mam nadzieję, że nie można go jednak przedawkować.
Little, czekam na pozytywny test, ja tez już wierzę, że jesteś w ciąży.
100krotko czy ty zaszłaś przy pierwszym stymulowanym cyklu? Nie pamiętam już co ten lekarz ci przepisał.
Przedawkować można, pewnie jak wszystko. Jednak dawka dla staraczek nie powinna szkodzić
"Przedawkowanie (hiperwitaminoza):
Nadmiar kwasu foliowego wydalany jest z moczem, nadając mu jasnożółte zabarwienie. Długotrwałe stosowanie dużych dawek powoduje tworzenie się kryształów folacyny w moczu, uszkadzających nerki. Dawki powyżej 1500μg na dobę wywołują nudności, wzdęcia, utratę apetytu, osłabiają także działanie leków przeciwdrgawkowych."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lubię beże, a te kropki naprawdę muszą być równo? Zrób artystyczny bałagan na ścianie ja szukam szablonu, w którym przenikają się kolory. Chcę połączyć żółtą i szarą ścianę, ale jakimś wzorem, gdzie szary będzie nachodził na żółty i odwrotnie. Był w obi na rysunku taki, ale szablonu brak więc chyba faktycznie będę musiała zrobić sama. Nawet w necie nie ma nic
Miłego dniaAmelia San lubi tę wiadomość
-
Ale napisałyście stron. Ja wczoraj walczyłam ze złem Ale teraz bedę miała duzo wolnego, a w przyszłym tygodniu same imprezy I właśnie od 2 tygodni codziennie namiętnie poszukuje idealnej kiecki. Już prawie jestem blisko by coś znaleźć.