Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:Hej dziewczyny, trochę mnie nie było i nie jestem w stanie przeczytać szalonej ilości wpisów.
Little, milo, że o mnie pamietasz . Trochę mnie to zmotywowalo, żeby wrócic na forum, bo ostatnio wypadłam z życia.
U mnie jak widać nowy cykl. Nie pisałam bo kompletnie się załamałam w tym cyklu. nie wiem co się ze mna stało. To jak jakieś załamanie nerwowe. piątek i sobotę to praktycznie przepłakałam. W niedzielę dowiedziałam się o kolejnej ciąży w moim bliskim otoczeniu i po raz kolejny pękło moje serce. Bardzo, bardzo się cieszę z tej ciąży ale dlaczego ja też nie mogę się cieszyć ciążą .
Widze, że pojawiły się tu nowe dziewczyny, które tez nie mają określonej przyczyny a ciąży nie ma.
Mi ostatnio lekarz powiedział, że nieplodność idiopatyczna to dobra wiadomość bo mozna doprowadzić do uzyskania ciąży. Oby miał rację..
Jutro zaczynam stymulację. Boję się okropnie.Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaJaga wrote:A co do tego księdza...to nie chcę sama, nie chcę niczego robić wbrew mężowi ani za jego plecami-- nie czułabym się z tym dobrze, znając jego zdanie. Z nami jest tak, że kiedy w I etapie starań ja się nakręcałam, to mąż mnie studził i przyprowadzał na "ziemię". Teraz ja już się powoli godzę z tym, że być może nie jest nam dane mieć dzieci, ale z kolei mąż zmienił podejście i widzę, ze bardzo go to boli i przeżywa czekanie na @. Można powiedzieć, że zamieniliśmy się miejscami przykro mi czasami, że nie usłyszymy nigdy wołania w naszym domu "tato", ale za to wiem, że po tych przejściach i ciężkich chwilach zawsze mogę liczyć na męża
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Brak słów
Abonamentu też nie mam zamiaru kupować nie jest mi potrzebny, te śmieszne detektory nic nie dają. Wystarczy mi to, co dają bez niego;)werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Ja też miałam 1dniowe spadki gdy mierzyłam temp. Nie wiem czy to mit czy nie, ale wykresy ciążowe i nie ciążowe sa b.podobne. Na koniec cyklu spadek oznacza @, to jest prawda najprawdziwsza z prawdziwych.
Moni mam radę, nie kupuj testów przed @, ale gdy się spóźni. Wtedy jest sens, a tak... dalej leci kupa kasy na testy jak kiedyś u mnie.werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaReh wrote:Prima założę się że teraz jak już odpuściłaś to się uda i to bardzo szybko:))
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Sarenka2015 wrote:Przy regularnym cyklu w 21d progesteron.
Pod warunkiem, że owu była w 14dc to jest taki książkowy model cyklu. Przy późnej owulacji np. ok. 18-20dc to badanie progesteronu w 21dc mija się z celem. Największe stężenie obserwuje się właśnie w 7-8dpo
Hej Prima zdążyłyśmy już znowu trochę nabazgraćPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej to sobie poczekacie trochę na zdjęcie kropek . Ja znalazłam zdjęcie w goglach i tak mi się ubzduralo a mąż się że mnie śmieje:-D ale jak już będę robiła pokój dla dziecka to napewno będę kropki albo gwiazdki:-) wiem wiem wariatka że mnie:-D
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Sarenko juz nie, meczylo mnie tak mniej wiecej od 6 do 10 12 tygodnia ale w sumie bardziej to mdlosci moze kilka razy wymiotowalam. U mnie brzuchal tez juz widac nawet jak zaloze cos luzniejszego to ciut odstaje a cycole nie mieszcza sie w staniku:) trzeba juz zakupic wieksze
a tak w luznej
100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:MonikGp - a biorę magnez i Vitamin plus mam Olimp Labs - jak dla mnie mają wszystko co powinny przede wszystkim kwas folioy i jod tak dla mnie istotny.
PrimaSort - przykro mi z powodu twojej straty, chyba każda to czuje po ujrzeniu pozytynego testu i becie a potem cóż.. w którym byłaś tygodniu i co się stało? jeśli chcesz o tym wspominać.
Sarenko mi by się przydały takie full lipsy bo moje wargi są małe, ogólnie nie podobają mi się, ale hmm bałabym się, że coś tam sobie w nich uszkodzę miałam Cię o to podpytać, ale skoro nie polecasz to nie ma tematu ;P
Little rozdaaawaj energię! Pewnie, przyjmiemy każdą ilość i zielony kropek musi być a co !
Truskaweczko jak widzę poroniłaś 14 tygodni, to okropne kiedy słyszysz już bicie serca swojego dziecka już nic nie mówię.. głowa do góry, trzymamy kciukole!
Tak nawiasem mówiąc pożyczyłam 3 tomy książki Wayward Pines, wkręciła mnie na maxa, leże na kanapie i chłonę pozatym jakoś dziwnie rozpalona jestem, żeby tylko się nie zaziębić, bo ledwo z l4 wrócę a tu znowu trzeba będzie wziąć Miłego wieczoru wszystkim! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam w sobotę
Ja już po wizycie u ortodonty z córką
Dziś wieczorem kino - Magic Mike XXL
Wczoraj lekko zaszalałam z córką na wyprzedażach w sklepach internetowych
Miłego weekendu -
nick nieaktualnyHej ja też Was trochę poczytałam, bo nie było mnie na kompie, mój klekot się zepsuł, całkiem padł a mąż swojego lapka zabierał do pracy. Ja mam kropki a raczej kropy w salonie, bo jak urządzaliśmy chatę, to miałam założenie, żeby ją tak po nowoczesnemu i tak mam kolorowe kropy, które najchętniej bym teraz zmieniła, pokój dziecięcy inna baja, wtedy to wygląda fajnie. Pokoje dziecięce czasami przeglądam w grafice niektóre są tak piękne, że nie można się napatrzeć
Prima baardzo współczuję, nie wyobrażam sobie jakie to cierpienie dobrze, że masz teraz takie myślenie, robota Cię pochłonię a niewiadomo kiedy będą dwie krechy ;
Little weszłam tutaj i sie dowiaduje, że jesteś w ciąży Oby się się sprawdził dla nas ten sierpień ja mam 8 dpo i schizuję żeby test zrobić, ale staram się o tym nie myśleć.
Sarenko pogoda ostatnio kiepska, ale szykują się znowu upały, właśnie kiedy mam iść do roboty, odzywa się te bulgotanie w żołądku. Stres. Ja pier*ole
Miłego dnia!
PrimaSort lubi tę wiadomość