X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka83 wrote:
    Witam w sobotę :)

Ja już po wizycie u ortodonty z córką :)

Dziś wieczorem kino - Magic Mike XXL :)

Wczoraj lekko zaszalałam z córką na wyprzedażach w sklepach internetowych :)

Miłego weekendu :)

Ooo Channing Tatum mmm ;) miłego seansu, daj znać jak wrażenia po filmie ;) też bym się wybrała.

Truskaweczka83 lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Little weszłam tutaj i sie dowiaduje, że jesteś w ciąży :D Oby się się sprawdził dla

Hej ;)

No właśnie chyba jednak nie jestem w ciąży ;) tempka nie rośnie, tylko spada. Pewnie owu nie było.

Miłego dnia :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy zakupy i zakupy, ja wczoraj też :)
    Na wesele kupiłam 2 sukienki. Nie mogłam się zdecydować, wiec mąż mówi: to kup dwie, ja zapłacę pyniu. Oo OKEY :D I takim sposobem moge się jeszcze namyślać co do stroju.

Malefient,od poniedziałku 30 stopni. Ja uwielbiam upały, ale tak jak mówisz nie w robocie, bo idzie zejść. Ale damy radę kochana.

A ja dziś dostałam ogromny bukiet róż od męża.... :)
    Jest pierwszym facetem, który dał mi taki bukiet. Wiem że nigdy nie obdarowywał kwiatami kobiet, więc jeszcze bardziej to doceniam.

Spadam bo tyż wieczorem lecimy do kina.

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja aż tak nie przepadam za bukietami, ale taki piękny gest doceniam jak pisałam że nigdy żadnej nie kupił kwiatów :) Poczułam się wyjątkowo i bardzo zaskoczona. A kwiaty piękne :)
    Lecimy na Taśmy Watykanu (horror oczywiście). A my już odpoczęliśmy i zaraz gdzieś lecimy.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Wszyscy zakupy i zakupy, ja wczoraj też :)
    Na wesele kupiłam 2 sukienki. Nie mogłam się zdecydować, wiec mąż mówi: to kup dwie, ja zapłacę pyniu. Oo OKEY :D I takim sposobem moge się jeszcze namyślać co do stroju.

Malefient,od poniedziałku 30 stopni. Ja uwielbiam upały, ale tak jak mówisz nie w robocie, bo idzie zejść. Ale damy radę kochana.

A ja dziś dostałam ogromny bukiet róż od męża.... :)
    Jest pierwszym facetem, który dał mi taki bukiet. Wiem że nigdy nie obdarowywał kwiatami kobiet, więc jeszcze bardziej to doceniam.

Spadam bo tyż wieczorem lecimy do kina.

Ohohoh super :)Widzisz pyniu co ta miłość z ludźmi wyprawia ;D mój też mnie rozpieszcza, kwiaty oj rzadko, ale za to czekoladkę kupi a to batoniczka, lody jak wraca z pracy a ja mu mówię nie kupuj chłopie, bo mi tyłek rośnie - aj tam aj tam więcej ciałka do kochania - mówi. I jak tu schudnąć :P Ale kochani są Ci nasi mężczyźni.

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Little ja i tak trzymam kciuki za zielony finał!
    Amelia też orzeszkowa się zrobiła widzę ;)
    Ja muszę kupić, bo zostały mi na jutrzejszy dzień tylko. Jestem wypompowana. Cały dzień zalatany. Zakupy, potem wzięłam się za ciasta no i przygotowałam na jutro schab. Szwagierka z mężem jutro przyjeżdżają, musiałam coś zrobić pysznego, bo mimo tego, że ją lubię i się w miarę dogadujemy, to jakoś mam wrażenie, że cokolowiek bym nie zrobiła to widzi jakieś ale, chyba jest tak po babsku zazdrosna :/ A na wieczór jedziemy do brata na piwko, sami jesteśmy w tym mieście bez innej rodziny to musimy dbać o relacje, dlatego teraz częściej się widujemy. Miłego dnia! ;)

• Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAM W NIEDZIELĘ :)

Jak się nazywają te orzechy z cerfura?

Chyba też je kupie :)

Film nawet ok, ale du*y nie urywa :) Magic Mike XXL
    Spodziewałam się lepszej akcji, a tam akcji poprostu zero, ale oprócz tego spoko :)

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a ja nawet zapomniałam że to niedziela.

Maleficent, tak jak u Ciebie. Nie dba o mnie czy ja o niego tylko od święta, ale gesty te drobne i większe są codziennie. Na tym to polega-by miłość okazywać codziennie. I tak samo mu mówię-nie pchaj tego we mnie bo ja nie po to dbam i biegam by mi w tyłek szło :D

A my wczoraj zmieniliśmy plany i pojechaliśmy do mojej mamy, była babcia, kuzynka z chłopakiem, 3 psy :D Póżnym Wieczorem pojechaliśmy na zakupy a potem z godzine bawiliśmy się z psem. Kolacja, sex i spać haha.

Dziś mamy robić większego grila, ale nie wiem czy bedzie mogło przyjść tyle osób. A jak nie to Arkadia i kino.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 09:06

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, u mnie też i mąż wcina te orzechy.

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie z innej beki, bo już gdybam parę dni :/
    Czy do czarnej sukienki będą lepsze szpilki różowe fuksjowe czy pomarańcz neon?? Oo Po głowie mi ta fuksja chodzi, super się to kontrastuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 09:23

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim!
    Zaglądam i poczytam co tam u Was od piątku się zmieniło :-)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie niepotrzebnie się zastanawiałam, bo też mi w głowie fuksja siedziała :) Dzięki.

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Hej Prima! :) Chyba nic sie nie zmienilo ;-)
    No właśnie widzę ;-)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nawet nie wiedziałam że jest taki problem z kupnem samochodu. Co dzwonię czy aktualne to już nieaktualne. I to ogłoszenia dodane kilka godzin temu... Masakra... Spodobał mi się jeden z salonu samochodów nowych i używanych taki jeden ale od wczoraj wyłączony jest telefon na których podany jest numer więc pewnie weekendy nie pracują. Mam nadzieję że jutro rano jak zadzwonię to bedzie jeszcze aktualne i ze mi przytrzymaja to auto do 17 bo o tej dopiero bym mogla oglądać wcześniej jestem w pracy i mąż też. Bo są tacy co dzwonią i biorą od ręki i jak taki przyjedzie z rana to ja nie mam szans... Ciekawe jak wtedy się zachowują w takich salonach jak ja bym się umówiła na 17 a ktoś inny przyjechały i chciał kupić od razu...

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Little ja i tak trzymam kciuki za zielony finał!

Dzięki ;) Zobaczymy co z tego będzie, bo jak na razie mój plan nie pokrywa się z wykresem :P ja chcę co innego i co innego się dzieje z tempką :P
    Sarenka2015 wrote:
    Dziewczyny pytanie z innej beki, bo już gdybam parę dni :/
    Czy do czarnej sukienki będą lepsze szpilki różowe fuksjowe czy pomarańcz neon?? Oo Po głowie mi ta fuksja chodzi, super się to kontrastuje.

Jak dla mnie fuksja, róż jest przereklamowany a pomarańczowego za bardzo nie lubię :P
    PrimaSort wrote:
    Kurde nawet nie wiedziałam że jest taki problem z kupnem samochodu. Co dzwonię czy aktualne to już nieaktualne. I to ogłoszenia dodane kilka godzin temu... Masakra... Spodobał mi się jeden z salonu samochodów nowych i używanych taki jeden ale od wczoraj wyłączony jest telefon na których podany jest numer więc pewnie weekendy nie pracują. Mam nadzieję że jutro rano jak zadzwonię to bedzie jeszcze aktualne i ze mi przytrzymaja to auto do 17 bo o tej dopiero bym mogla oglądać wcześniej jestem w pracy i mąż też. Bo są tacy co dzwonią i biorą od ręki i jak taki przyjedzie z rana to ja nie mam szans... Ciekawe jak wtedy się zachowują w takich salonach jak ja bym się umówiła na 17 a ktoś inny przyjechały i chciał kupić od razu...

Każdy patrzy na swój zysk, więc jeśli trafi się klient zdecydowany, to pewnie mu sprzedadzą zamiast czekać na kogoś, kto chce dopiero obejrzeć ;/ takimi prawami rządzi się rynek.
    Spokojnie, na pewno coś znajdziecie ;)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, ale to właśnie różowa fuksja. Mi też się róż nie podoba, ale ten jest fajny-taki fuksjowy. I wziełam te. A kiecka czarna koronka, fanie wycięty dekolt, ramiączka zwężane ku dołowi, większe na ramionach też koronka a pod koronką jasny ecru materiał.

img-2014062101101130.png

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenka2015 wrote:
    Little, ale to właśnie różowa fuksja. Mi też się róż nie podoba, ale ten jest fajny-taki fuksjowy. I wziełam te. A kiecka czarna koronka, fanie wycięty dekolt, ramiączka zwężane ku dołowi, większe na ramionach też koronka a pod koronką jasny ecru materiał.

Fuksja to dla mnie taki róż fioletowy :D a fiolet bardzo lubię, więc może być :D

Am, u mnie to taka równia pochyła niestety ze spadkiem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Prima napewno coś znajdziecie :) Może akurat trafi się jakieś cacko w sam raz dla Ciebie :D
    A co do salonu to faktycznie może być tak jak Little pisze, sprzedadzą pierwszej osobie która otworzy portfel. Ale nie martw się, nie ten to lepszy :)
    Kurcze tylko my już tydzień szukamy a ja mam jeszcze kilka dni na kupienie bo nie będę miała czy do pracy dojechać. Firma mnie przenosi ja nowy oddział który mieści się przy trasie. Autobusy tam nie dojeżdżają a ja będę miała ponad 20 km w jedną stronę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Tydzień na szukanie auta to i tak nie długo Prima :) Znajdziecie coś a jak nie to Mężowi podbierzesz :)
    Ja caly czas jeżdżę jego autem tylko on na 7 do pracy jeździ a jana 8:30 i zawsze najpierw jego wioze potem sama do pracy i jestem prawie godzine wczesniej w pracy i siedze codziennie godz przez to za darmo. A zs tydzień bede pracowala 10 km dalej i to w zupelnie innym kierunku niz mąż... Samochód musi być. Ja szukam małego za 7-8 tysięcy tak żebym tylko do pracy miała

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    little wcale nie jest pewne, że owulki nie było. Ważne że był skok a potem może trochę spadać.
    Prima, powodzenia w poszukiwaniach :)

littleladybird, PrimaSort lubią tę wiadomość

‹‹ 227 228 229 230 231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ