Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:Witam w sobotę
Ja już po wizycie u ortodonty z córką
Dziś wieczorem kino - Magic Mike XXL
Wczoraj lekko zaszalałam z córką na wyprzedażach w sklepach internetowych
Miłego weekendu
Ooo Channing Tatum mmm miłego seansu, daj znać jak wrażenia po filmie też bym się wybrała.Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Little weszłam tutaj i sie dowiaduje, że jesteś w ciąży Oby się się sprawdził dla
Hej
No właśnie chyba jednak nie jestem w ciąży tempka nie rośnie, tylko spada. Pewnie owu nie było.
Miłego dnia -
Wszyscy zakupy i zakupy, ja wczoraj też
Na wesele kupiłam 2 sukienki. Nie mogłam się zdecydować, wiec mąż mówi: to kup dwie, ja zapłacę pyniu. Oo OKEY I takim sposobem moge się jeszcze namyślać co do stroju.
Malefient,od poniedziałku 30 stopni. Ja uwielbiam upały, ale tak jak mówisz nie w robocie, bo idzie zejść. Ale damy radę kochana.
A ja dziś dostałam ogromny bukiet róż od męża....
Jest pierwszym facetem, który dał mi taki bukiet. Wiem że nigdy nie obdarowywał kwiatami kobiet, więc jeszcze bardziej to doceniam.
Spadam bo tyż wieczorem lecimy do kina. -
Ja aż tak nie przepadam za bukietami, ale taki piękny gest doceniam jak pisałam że nigdy żadnej nie kupił kwiatów Poczułam się wyjątkowo i bardzo zaskoczona. A kwiaty piękne
Lecimy na Taśmy Watykanu (horror oczywiście). A my już odpoczęliśmy i zaraz gdzieś lecimy. -
nick nieaktualnySarenka2015 wrote:Wszyscy zakupy i zakupy, ja wczoraj też
Na wesele kupiłam 2 sukienki. Nie mogłam się zdecydować, wiec mąż mówi: to kup dwie, ja zapłacę pyniu. Oo OKEY I takim sposobem moge się jeszcze namyślać co do stroju.
Malefient,od poniedziałku 30 stopni. Ja uwielbiam upały, ale tak jak mówisz nie w robocie, bo idzie zejść. Ale damy radę kochana.
A ja dziś dostałam ogromny bukiet róż od męża....
Jest pierwszym facetem, który dał mi taki bukiet. Wiem że nigdy nie obdarowywał kwiatami kobiet, więc jeszcze bardziej to doceniam.
Spadam bo tyż wieczorem lecimy do kina.
Ohohoh super :)Widzisz pyniu co ta miłość z ludźmi wyprawia mój też mnie rozpieszcza, kwiaty oj rzadko, ale za to czekoladkę kupi a to batoniczka, lody jak wraca z pracy a ja mu mówię nie kupuj chłopie, bo mi tyłek rośnie - aj tam aj tam więcej ciałka do kochania - mówi. I jak tu schudnąć Ale kochani są Ci nasi mężczyźni.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Little ja i tak trzymam kciuki za zielony finał!
Amelia też orzeszkowa się zrobiła widzę
Ja muszę kupić, bo zostały mi na jutrzejszy dzień tylko. Jestem wypompowana. Cały dzień zalatany. Zakupy, potem wzięłam się za ciasta no i przygotowałam na jutro schab. Szwagierka z mężem jutro przyjeżdżają, musiałam coś zrobić pysznego, bo mimo tego, że ją lubię i się w miarę dogadujemy, to jakoś mam wrażenie, że cokolowiek bym nie zrobiła to widzi jakieś ale, chyba jest tak po babsku zazdrosna A na wieczór jedziemy do brata na piwko, sami jesteśmy w tym mieście bez innej rodziny to musimy dbać o relacje, dlatego teraz częściej się widujemy. Miłego dnia! -
WITAM W NIEDZIELĘ
Jak się nazywają te orzechy z cerfura?
Chyba też je kupie
Film nawet ok, ale du*y nie urywa Magic Mike XXL
Spodziewałam się lepszej akcji, a tam akcji poprostu zero, ale oprócz tego spoko
-
O a ja nawet zapomniałam że to niedziela.
Maleficent, tak jak u Ciebie. Nie dba o mnie czy ja o niego tylko od święta, ale gesty te drobne i większe są codziennie. Na tym to polega-by miłość okazywać codziennie. I tak samo mu mówię-nie pchaj tego we mnie bo ja nie po to dbam i biegam by mi w tyłek szło
A my wczoraj zmieniliśmy plany i pojechaliśmy do mojej mamy, była babcia, kuzynka z chłopakiem, 3 psy Póżnym Wieczorem pojechaliśmy na zakupy a potem z godzine bawiliśmy się z psem. Kolacja, sex i spać haha.
Dziś mamy robić większego grila, ale nie wiem czy bedzie mogło przyjść tyle osób. A jak nie to Arkadia i kino.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 09:06
-
Dziewczyny pytanie z innej beki, bo już gdybam parę dni
Czy do czarnej sukienki będą lepsze szpilki różowe fuksjowe czy pomarańcz neon?? Oo Po głowie mi ta fuksja chodzi, super się to kontrastuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 09:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde nawet nie wiedziałam że jest taki problem z kupnem samochodu. Co dzwonię czy aktualne to już nieaktualne. I to ogłoszenia dodane kilka godzin temu... Masakra... Spodobał mi się jeden z salonu samochodów nowych i używanych taki jeden ale od wczoraj wyłączony jest telefon na których podany jest numer więc pewnie weekendy nie pracują. Mam nadzieję że jutro rano jak zadzwonię to bedzie jeszcze aktualne i ze mi przytrzymaja to auto do 17 bo o tej dopiero bym mogla oglądać wcześniej jestem w pracy i mąż też. Bo są tacy co dzwonią i biorą od ręki i jak taki przyjedzie z rana to ja nie mam szans... Ciekawe jak wtedy się zachowują w takich salonach jak ja bym się umówiła na 17 a ktoś inny przyjechały i chciał kupić od razu...
-
Maleficent wrote:Little ja i tak trzymam kciuki za zielony finał!
Dzięki Zobaczymy co z tego będzie, bo jak na razie mój plan nie pokrywa się z wykresem ja chcę co innego i co innego się dzieje z tempką
Sarenka2015 wrote:Dziewczyny pytanie z innej beki, bo już gdybam parę dni
Czy do czarnej sukienki będą lepsze szpilki różowe fuksjowe czy pomarańcz neon?? Oo Po głowie mi ta fuksja chodzi, super się to kontrastuje.
Jak dla mnie fuksja, róż jest przereklamowany a pomarańczowego za bardzo nie lubię
PrimaSort wrote:Kurde nawet nie wiedziałam że jest taki problem z kupnem samochodu. Co dzwonię czy aktualne to już nieaktualne. I to ogłoszenia dodane kilka godzin temu... Masakra... Spodobał mi się jeden z salonu samochodów nowych i używanych taki jeden ale od wczoraj wyłączony jest telefon na których podany jest numer więc pewnie weekendy nie pracują. Mam nadzieję że jutro rano jak zadzwonię to bedzie jeszcze aktualne i ze mi przytrzymaja to auto do 17 bo o tej dopiero bym mogla oglądać wcześniej jestem w pracy i mąż też. Bo są tacy co dzwonią i biorą od ręki i jak taki przyjedzie z rana to ja nie mam szans... Ciekawe jak wtedy się zachowują w takich salonach jak ja bym się umówiła na 17 a ktoś inny przyjechały i chciał kupić od razu...
Każdy patrzy na swój zysk, więc jeśli trafi się klient zdecydowany, to pewnie mu sprzedadzą zamiast czekać na kogoś, kto chce dopiero obejrzeć ;/ takimi prawami rządzi się rynek.
Spokojnie, na pewno coś znajdzieciePrimaSort lubi tę wiadomość
-
Little, ale to właśnie różowa fuksja. Mi też się róż nie podoba, ale ten jest fajny-taki fuksjowy. I wziełam te. A kiecka czarna koronka, fanie wycięty dekolt, ramiączka zwężane ku dołowi, większe na ramionach też koronka a pod koronką jasny ecru materiał.
-
Sarenka2015 wrote:Little, ale to właśnie różowa fuksja. Mi też się róż nie podoba, ale ten jest fajny-taki fuksjowy. I wziełam te. A kiecka czarna koronka, fanie wycięty dekolt, ramiączka zwężane ku dołowi, większe na ramionach też koronka a pod koronką jasny ecru materiał.
Fuksja to dla mnie taki róż fioletowy a fiolet bardzo lubię, więc może być
Am, u mnie to taka równia pochyła niestety ze spadkiem -
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Prima napewno coś znajdziecie Może akurat trafi się jakieś cacko w sam raz dla Ciebie
A co do salonu to faktycznie może być tak jak Little pisze, sprzedadzą pierwszej osobie która otworzy portfel. Ale nie martw się, nie ten to lepszy -
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Tydzień na szukanie auta to i tak nie długo Prima Znajdziecie coś a jak nie to Mężowi podbierzesz