Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Super storczyki, ja mam jednego. Miniaturkę i niestety nie chce kwitnąć, raz wyrósł mu pęd kwiatowy z pąkami, ale wszystkie uschły zanim zdążyły się rozwinąć.
Am, myślisz, że trzy kielichy wina nie zaburzyły tempki? -
nick nieaktualnyHej nie dużo dziś napisałyście więc udało mi się Was szybko nadrobić. Muszę się pochwalić bo kupiłam samochód. Renault Megane II. W salonie Renault używany u nich serwisowany po pierwszym właścicielu z pełną historią pojazdu. Fajny i nie ma kluczyka tylko karta i odpala się go z guzika a nir z kluczyka bo kluczy nie ma! Super sprawa
Jestem bardzo zadowolona tylko jest bardzo czułyAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW pracu dziś dużo roboty i przez to, że jechaliśmy obejrzeć samochód musiałam wyjść chwilę wcześniej i nie zdążyłam wszystkiego zrobić. Jutro od rana czeka mnie ostry zajeb więc teraz relaksuje się leżąc w wannie i pisząc do Was popijając 4move niebiesliego
-
nick nieaktualny
-
Prima, gratuluję zakupu poszło szybciej niż myślałyśmy
Am, dajesz mi nadzieje, ale na Ciebie może nie działa, a u mnie kto wie? Może w moim przypadku jednak podnosi temp? Zobaczymy jutro
DobranocPrimaSort lubi tę wiadomość
-
Am, nie dołuj. Jednym idzie szybko, innym wolniej. Mnie się wydaje że to wszystko jest gdzieś w gwiazdach zapisane-co kto ma mieć i kiedy
Zawsze widuję koleżankę w pracy w ciąży, jest jakoś w podobnym tygodniu co 100krotka. Witam się z nią, z brzuszkiem, mówię heeej mały i heja przed siebie.
Prima, nasza znajoma ma taki-jeździłam. Mój tez jest odpalany z guzika, też nie ma typowego kluczyka, tylko coś podobnego do karty, tez po I właścicielu i serwisowany. Ile dałaś za swój? Gratuluje kupna.
Jutro lecę na pazury nóżki i łapki i malowanie włosów. Mam stresa przed tym weselem Dzis powinna przyjść kieca i buty, żeby tylko było ok, bo bedzie problem... Zamierzam się spićewelinka2210, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Kupiłam też kępki rzęs. Wkleję sobie w kąciki oczu. Kiedyś byłam na przedłużaniu, ale babka była tak fachowa że jak je "montowała" to o mało mi oczu nie wypaliła tymi specyfikami, a po 3 dniach odpadły!!! A miały się trzymać miesiąc...
-
Prima gratki za autko - widzisz - zdążylicie
Amelia Sarenka ma rację - jednym dłuzej drugim szybciej, w końcu i my się doczekamy
Sarenka ale się wybawicie Ja bym też chętnie poszła na jakieś wesele
Miłego dnia wam życzę KochanePrimaSort lubi tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Dzisiaj mam jakiś słaby humor. Wiecie co? Już mnie to zaczyna denerwować, że nie mogę zajść w ciążę. Znowu się okazało, że moja koleżanka jest w ciąży, zaledwie 3 miesiące po ślubie. Mam wrażenie, ze wszystkim się dookoła udaje, a nam nie. To frustrujące.
Lecę do pracy, tam przynajmniej zajmę się czymś innym i nie będę myśleć o tym.
Pewnie ten nastrój mi niedługo przejdzie ale musiałam to z siebie wyrzucić.
Am, czasem mam to samo ale spokojnie, doczekamy się i my a moja temp nadal leci na dół. Więc u mnie wino jednak podnosi temperaturę i to ostro
Sarenko udanej imprezy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:24
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ależ goraco.. po kilku dniach jesieni prawdziwe lato Ja się dowiedziałam wczoraj, że moja koleżanka poroniła w 16 tyg. - ciąża obumarła zaszli w pierwszym cyklu starań a tu takie nieszczęście
Prima niech się dobrze jeździ
Amelia głowa do góry noo!
Sarenka miłej zabawy, wyglądaj jak milion dolców i zaprocentuj solidnie
Ja jutro śmigam na betę. Jutro będzie 12 dpo. Chyba będzie wiarygodna nie?
Wracam za chwilę do pracy, muszę zrobić kilka badań do roboty przed powrotem w tym prawdopodobnie rentgen, chciałabym wiedzieć zatem czy zaciążyłam czy nie, bo z tym rentgenem chyba nie zabardzo w ciąży - gdzieś mi się to obiło o uszy. Dziś test negatywny, zrobiłam, bo liczyłam, że może coś tam będzie. Cóż zrobię tą betę i będzie spokojna głowa. Zaraz mam urlop, tyleeee planów i umówionych spotkań, że chyba nie będę płakać jak wyjdzie negatywna. Miłego dnia! -
Maleficent, trzymam kciuki za betę. A z rentgenem dobrze słyszałaś. Nie można w ciązy go robić. U nas też upały niemiłosierne. Siedzę i ledwo dycham. Niedługo lecimy po garnitur dla męża. A tak w ogóle będzie to impreza ogromna bo na 180 osób i cały wydział z pracy, bo to koleżanka z roboty. Szpalery i inne bajery Maleficent tez miałaś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dolaczam sie do forum dziewczyny! U mnie aktualnie 13cs a przed poronieniem gdzie ze dwa lata! hormony badane kilka razy, wszystko w normie maz tez super mialam robiona laparoskopie oraz przedmuchiwanie i przeplukiwanie jajowodow oba drozne, a ciazy dalej nie ma!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:58
Sylwinek 26 -
Hej! nie było mnie sporo czasu- przykre sprawy rodzinne (śmierć teścia). Ten cykl i tak miał być zupełnie na luzie, bez myślenia o powiększeniu rodziny... Sytuacja rodzinna "pomogła" (chyba wiecie, że to niewłaściwe słowo...) mi nie myśleć o poszczególnych dniach cyklu i owu. Staram się stanąć na wysokości zadania i wspieram męża jak tylko potrafię. Kochamy się i spędzamy teraz wspólnie duuużo czasu- wiem, że on teraz tego potrzebuje
Starania pod okiem lekarza od lipca 2012 -
JaJaga przykro mi jesteś najbliższą osobą dla męża i dobrze, że go wspierasz. Tak jak piszesz, on na pewno tego potrzebuje. Potrzebuje Ciebie. Takie wydarzenia "pomagają" skutecznie w oderwaniu myśli od innych spraw. Tulę
JaJaga, PrimaSort lubią tę wiadomość