Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super storczyki, ja mam jednego. Miniaturkę i niestety nie chce kwitnąć, raz wyrósł mu pęd kwiatowy z pąkami, ale wszystkie uschły zanim zdążyły się rozwinąć.

Am, myślisz, że trzy kielichy wina nie zaburzyły tempki?

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) nie dużo dziś napisałyście więc udało mi się Was szybko nadrobić. :-) Muszę się pochwalić bo kupiłam samochód. Renault Megane II. W salonie Renault używany u nich serwisowany po pierwszym właścicielu z pełną historią pojazdu. Fajny i nie ma kluczyka tylko karta i odpala się go z guzika a nir z kluczyka bo kluczy nie ma! Super sprawa :-)
    Jestem bardzo zadowolona tylko jest bardzo czuły

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracu dziś dużo roboty i przez to, że jechaliśmy obejrzeć samochód musiałam wyjść chwilę wcześniej i nie zdążyłam wszystkiego zrobić. Jutro od rana czeka mnie ostry zajeb więc teraz relaksuje się leżąc w wannie i pisząc do Was popijając 4move niebiesliego :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :-)
    Uciekam już spać po dniu pełnym wrażeń. Dobranoc :-*

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, gratuluję zakupu :D poszło szybciej niż myślałyśmy :D

Am, dajesz mi nadzieje, ale na Ciebie może nie działa, a u mnie kto wie? Może w moim przypadku jednak podnosi temp? Zobaczymy jutro ;)

Dobranoc <3

PrimaSort lubi tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, nie dołuj. Jednym idzie szybko, innym wolniej. Mnie się wydaje że to wszystko jest gdzieś w gwiazdach zapisane-co kto ma mieć i kiedy ;)
    Zawsze widuję koleżankę w pracy w ciąży, jest jakoś w podobnym tygodniu co 100krotka. Witam się z nią, z brzuszkiem, mówię heeej mały i heja przed siebie.

Prima, nasza znajoma ma taki-jeździłam. Mój tez jest odpalany z guzika, też nie ma typowego kluczyka, tylko coś podobnego do karty, tez po I właścicielu i serwisowany. Ile dałaś za swój? Gratuluje kupna.

Jutro lecę na pazury nóżki i łapki i malowanie włosów. Mam stresa przed tym weselem :D Dzis powinna przyjść kieca i buty, żeby tylko było ok, bo bedzie problem... Zamierzam się spić :)

ewelinka2210, PrimaSort lubią tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam też kępki rzęs. Wkleję sobie w kąciki oczu. Kiedyś byłam na przedłużaniu, ale babka była tak fachowa że jak je "montowała" to o mało mi oczu nie wypaliła tymi specyfikami, a po 3 dniach odpadły!!! A miały się trzymać miesiąc...

img-2014062101101130.png
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima gratki za autko - widzisz - zdążylicie :)
    Amelia Sarenka ma rację - jednym dłuzej drugim szybciej, w końcu i my się doczekamy :)
    Sarenka ale się wybawicie :) Ja bym też chętnie poszła na jakieś wesele :)
    Miłego dnia wam życzę Kochane :)

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Dzisiaj mam jakiś słaby humor. Wiecie co? Już mnie to zaczyna denerwować, że nie mogę zajść w ciążę. Znowu się okazało, że moja koleżanka jest w ciąży, zaledwie 3 miesiące po ślubie. Mam wrażenie, ze wszystkim się dookoła udaje, a nam nie. To frustrujące.
    Lecę do pracy, tam przynajmniej zajmę się czymś innym i nie będę myśleć o tym.
    Pewnie ten nastrój mi niedługo przejdzie ale musiałam to z siebie wyrzucić.

Am, czasem mam to samo <3 ale spokojnie, doczekamy się i my :D a moja temp nadal leci na dół. Więc u mnie wino jednak podnosi temperaturę i to ostro :P

Sarenko udanej imprezy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:24

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ależ goraco.. po kilku dniach jesieni prawdziwe lato :) Ja się dowiedziałam wczoraj, że moja koleżanka poroniła w 16 tyg. - ciąża obumarła :( zaszli w pierwszym cyklu starań a tu takie nieszczęście :/
    Prima niech się dobrze jeździ ;)
    Amelia głowa do góry noo!
    Sarenka miłej zabawy, wyglądaj jak milion dolców i zaprocentuj solidnie ;)
    Ja jutro śmigam na betę. Jutro będzie 12 dpo. Chyba będzie wiarygodna nie?
    Wracam za chwilę do pracy, muszę zrobić kilka badań do roboty przed powrotem w tym prawdopodobnie rentgen, chciałabym wiedzieć zatem czy zaciążyłam czy nie, bo z tym rentgenem chyba nie zabardzo w ciąży - gdzieś mi się to obiło o uszy. Dziś test negatywny, zrobiłam, bo liczyłam, że może coś tam będzie. Cóż zrobię tą betę i będzie spokojna głowa. Zaraz mam urlop, tyleeee planów i umówionych spotkań, że chyba nie będę płakać jak wyjdzie negatywna. Miłego dnia!

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent, trzymam kciuki za betę. A z rentgenem dobrze słyszałaś. Nie można w ciązy go robić. U nas też upały niemiłosierne. Siedzę i ledwo dycham. Niedługo lecimy po garnitur dla męża. A tak w ogóle będzie to impreza ogromna bo na 180 osób i cały wydział z pracy, bo to koleżanka z roboty. Szpalery i inne bajery :) Maleficent tez miałaś? :)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak 180 osób i w dodatkuv też policemany to będzie grubo ;)
    Ale co miałam Sarenko? nie zajarzyłam pytania :D

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpaler :)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze przed, jesteśmy po cywilnym. W planach kościelny z chrzcinami, ale zobaczymy co życie pokaże ;)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaha :) My mieliśmy tylko cywilny (bo oboje już po kościelnych) i szpalerek był. Cudowne, niezapomniane chwile... :)

img-2014062101101130.png
  • Sylwinek 26 Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dolaczam sie do forum dziewczyny! U mnie aktualnie 13cs a przed poronieniem gdzie ze dwa lata! hormony badane kilka razy, wszystko w normie maz tez super mialam robiona laparoskopie oraz przedmuchiwanie i przeplukiwanie jajowodow oba drozne, a ciazy dalej nie ma!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:58

Sylwinek 26

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpij dobrze ;)

Amelia San lubi tę wiadomość

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! nie było mnie sporo czasu- przykre sprawy rodzinne (śmierć teścia). Ten cykl i tak miał być zupełnie na luzie, bez myślenia o powiększeniu rodziny... Sytuacja rodzinna "pomogła" (chyba wiecie, że to niewłaściwe słowo...) mi nie myśleć o poszczególnych dniach cyklu i owu. Staram się stanąć na wysokości zadania i wspieram męża jak tylko potrafię. Kochamy się i spędzamy teraz wspólnie duuużo czasu- wiem, że on teraz tego potrzebuje :)

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaJaga przykro mi <3 jesteś najbliższą osobą dla męża i dobrze, że go wspierasz. Tak jak piszesz, on na pewno tego potrzebuje. Potrzebuje Ciebie. Takie wydarzenia "pomagają" skutecznie w oderwaniu myśli od innych spraw. Tulę <3

JaJaga, PrimaSort lubią tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaJaga mocno przytulam :* napewno jest Wam ciezko teraz, ale najważniejsze, ze jestescie razem

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ