X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super storczyki, ja mam jednego. Miniaturkę i niestety nie chce kwitnąć, raz wyrósł mu pęd kwiatowy z pąkami, ale wszystkie uschły zanim zdążyły się rozwinąć.

Am, myślisz, że trzy kielichy wina nie zaburzyły tempki?

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) nie dużo dziś napisałyście więc udało mi się Was szybko nadrobić. :-) Muszę się pochwalić bo kupiłam samochód. Renault Megane II. W salonie Renault używany u nich serwisowany po pierwszym właścicielu z pełną historią pojazdu. Fajny i nie ma kluczyka tylko karta i odpala się go z guzika a nir z kluczyka bo kluczy nie ma! Super sprawa :-)
    Jestem bardzo zadowolona tylko jest bardzo czuły

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracu dziś dużo roboty i przez to, że jechaliśmy obejrzeć samochód musiałam wyjść chwilę wcześniej i nie zdążyłam wszystkiego zrobić. Jutro od rana czeka mnie ostry zajeb więc teraz relaksuje się leżąc w wannie i pisząc do Was popijając 4move niebiesliego :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :-)
    Uciekam już spać po dniu pełnym wrażeń. Dobranoc :-*

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, gratuluję zakupu :D poszło szybciej niż myślałyśmy :D

Am, dajesz mi nadzieje, ale na Ciebie może nie działa, a u mnie kto wie? Może w moim przypadku jednak podnosi temp? Zobaczymy jutro ;)

Dobranoc <3

PrimaSort lubi tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, nie dołuj. Jednym idzie szybko, innym wolniej. Mnie się wydaje że to wszystko jest gdzieś w gwiazdach zapisane-co kto ma mieć i kiedy ;)
    Zawsze widuję koleżankę w pracy w ciąży, jest jakoś w podobnym tygodniu co 100krotka. Witam się z nią, z brzuszkiem, mówię heeej mały i heja przed siebie.

Prima, nasza znajoma ma taki-jeździłam. Mój tez jest odpalany z guzika, też nie ma typowego kluczyka, tylko coś podobnego do karty, tez po I właścicielu i serwisowany. Ile dałaś za swój? Gratuluje kupna.

Jutro lecę na pazury nóżki i łapki i malowanie włosów. Mam stresa przed tym weselem :D Dzis powinna przyjść kieca i buty, żeby tylko było ok, bo bedzie problem... Zamierzam się spić :)

ewelinka2210, PrimaSort lubią tę wiadomość

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam też kępki rzęs. Wkleję sobie w kąciki oczu. Kiedyś byłam na przedłużaniu, ale babka była tak fachowa że jak je "montowała" to o mało mi oczu nie wypaliła tymi specyfikami, a po 3 dniach odpadły!!! A miały się trzymać miesiąc...

img-2014062101101130.png
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima gratki za autko - widzisz - zdążylicie :)
    Amelia Sarenka ma rację - jednym dłuzej drugim szybciej, w końcu i my się doczekamy :)
    Sarenka ale się wybawicie :) Ja bym też chętnie poszła na jakieś wesele :)
    Miłego dnia wam życzę Kochane :)

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Dzisiaj mam jakiś słaby humor. Wiecie co? Już mnie to zaczyna denerwować, że nie mogę zajść w ciążę. Znowu się okazało, że moja koleżanka jest w ciąży, zaledwie 3 miesiące po ślubie. Mam wrażenie, ze wszystkim się dookoła udaje, a nam nie. To frustrujące.
    Lecę do pracy, tam przynajmniej zajmę się czymś innym i nie będę myśleć o tym.
    Pewnie ten nastrój mi niedługo przejdzie ale musiałam to z siebie wyrzucić.

Am, czasem mam to samo <3 ale spokojnie, doczekamy się i my :D a moja temp nadal leci na dół. Więc u mnie wino jednak podnosi temperaturę i to ostro :P

Sarenko udanej imprezy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:24

Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ależ goraco.. po kilku dniach jesieni prawdziwe lato :) Ja się dowiedziałam wczoraj, że moja koleżanka poroniła w 16 tyg. - ciąża obumarła :( zaszli w pierwszym cyklu starań a tu takie nieszczęście :/
    Prima niech się dobrze jeździ ;)
    Amelia głowa do góry noo!
    Sarenka miłej zabawy, wyglądaj jak milion dolców i zaprocentuj solidnie ;)
    Ja jutro śmigam na betę. Jutro będzie 12 dpo. Chyba będzie wiarygodna nie?
    Wracam za chwilę do pracy, muszę zrobić kilka badań do roboty przed powrotem w tym prawdopodobnie rentgen, chciałabym wiedzieć zatem czy zaciążyłam czy nie, bo z tym rentgenem chyba nie zabardzo w ciąży - gdzieś mi się to obiło o uszy. Dziś test negatywny, zrobiłam, bo liczyłam, że może coś tam będzie. Cóż zrobię tą betę i będzie spokojna głowa. Zaraz mam urlop, tyleeee planów i umówionych spotkań, że chyba nie będę płakać jak wyjdzie negatywna. Miłego dnia!

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent, trzymam kciuki za betę. A z rentgenem dobrze słyszałaś. Nie można w ciązy go robić. U nas też upały niemiłosierne. Siedzę i ledwo dycham. Niedługo lecimy po garnitur dla męża. A tak w ogóle będzie to impreza ogromna bo na 180 osób i cały wydział z pracy, bo to koleżanka z roboty. Szpalery i inne bajery :) Maleficent tez miałaś? :)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak 180 osób i w dodatkuv też policemany to będzie grubo ;)
    Ale co miałam Sarenko? nie zajarzyłam pytania :D

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpaler :)

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze przed, jesteśmy po cywilnym. W planach kościelny z chrzcinami, ale zobaczymy co życie pokaże ;)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaha :) My mieliśmy tylko cywilny (bo oboje już po kościelnych) i szpalerek był. Cudowne, niezapomniane chwile... :)

img-2014062101101130.png
  • Sylwinek 26 Nowa

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dolaczam sie do forum dziewczyny! U mnie aktualnie 13cs a przed poronieniem gdzie ze dwa lata! hormony badane kilka razy, wszystko w normie maz tez super mialam robiona laparoskopie oraz przedmuchiwanie i przeplukiwanie jajowodow oba drozne, a ciazy dalej nie ma!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:58

Sylwinek 26

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpij dobrze ;)

Amelia San lubi tę wiadomość

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! nie było mnie sporo czasu- przykre sprawy rodzinne (śmierć teścia). Ten cykl i tak miał być zupełnie na luzie, bez myślenia o powiększeniu rodziny... Sytuacja rodzinna "pomogła" (chyba wiecie, że to niewłaściwe słowo...) mi nie myśleć o poszczególnych dniach cyklu i owu. Staram się stanąć na wysokości zadania i wspieram męża jak tylko potrafię. Kochamy się i spędzamy teraz wspólnie duuużo czasu- wiem, że on teraz tego potrzebuje :)

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaJaga przykro mi <3 jesteś najbliższą osobą dla męża i dobrze, że go wspierasz. Tak jak piszesz, on na pewno tego potrzebuje. Potrzebuje Ciebie. Takie wydarzenia "pomagają" skutecznie w oderwaniu myśli od innych spraw. Tulę <3

JaJaga, PrimaSort lubią tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaJaga mocno przytulam :* napewno jest Wam ciezko teraz, ale najważniejsze, ze jestescie razem

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ