X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w pracy :*, życzę miłego piątku. Piątek tygodnia koniec i początek :)

Amelia San lubi tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś leniuchuje w domku:) pozdrawiam :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten ładny poranek :) miłych wolnych weekendów, podobno ma byc obiecująco jeśli chodzi o pogodę. Mój mnie chyba zaraził :/ leci z nosa, głowa boli, chyba nici z jakichkolwiek wycieczek. Little, jeśli chodzi o doktura, to delikatnie łzy poleciały, bo zawsze jak opowiadam o swoich stratach to mi w oczach stają, to naturalne. Zdarzają mi się mega chwiejne nastroje, których nie pokazuję tutaj, ale w domu bywa różnie, myslę tylko, że trochę na wyrost z tą depresją. Opowiadaj jak pobyt, jak będziesz miała czas ;)

Piję kawę i muszę jechać do szpitala po wynik badania histo. Pozatym po drodze muszę zahaczyć osiedlowy lumpek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, widzę, że od rana nie ma nudy na forum :)

Trzymam dziś kciuki za wszystkie badania, starania i wizyty, a później miłego wieczoru oraz weekendu! :)

Maleficent, Ginka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Hej Maleficentka :)
    Dużo zdrówka Ci życzę kochana :) Oby Ci jak najszybciej przeszło :*
    I trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki :)
    Co do tej mniemanej depresji, ja uważam, że Jesteś po prostu bardzo wrażliwą osóbką. I to normalne, że wracając wspomnieniami do tych traumatycznych przeżyć zbierają Ci się łzy w oczach.
    Ja widzę w Tobie naprawdę silną kobietę :)

Udanych zakupów ;)

Jestem wrażliwa Am, jestem, tak w głebi duszy. Na zewnątrz staram się tego nie pokazywać, jakoś tak zostałam wychowana, pozatym zawód, który wykonuje na to nie pozwala, ale kiedy mogę we własnych pieleszach sobie pochlipie. Wiadomo jak każdy, ale załamań na dłuższą metę nie odnotowałam w swoich prawie 30-letnim życiu.
    Ksosia wrote:
    Cześć dziewczyny, widzę, że od rana nie ma nudy na forum :)

Nie ma, nie ma ;) Wątek ostatnio zyskał na mocy, zwłaszcza, że co jakiś czas jakieś nowe kobietki przybywają podyskutować na Ameliowym wątku ;)

Gdzie jest 100krocia? Leniuchuje jeszcze w wyrku chyba :)

Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am dobrze i niedobrze:) dobrze, bo zjadłam wspólne śniadanko z mym Mżą, a niedobrze bo zamiast lepiej to mi gorzej. No ale wzięłam aspirynke i siedzę pod kocem. Może wygrzeje to dziadostwo :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia wrote:
    Am dobrze i niedobrze:) dobrze, bo zjadłam wspólne śniadanko z mym Mżą, a niedobrze bo zamiast lepiej to mi gorzej. No ale wzięłam aspirynke i siedzę pod kocem. Może wygrzeje to dziadostwo :)

Nie dość, że immieniczki, do tego z tego samego rocznika w dodaktu obydwie smarkają pod kocem hehe zdrówka :*
    Amelia San wrote:
    Ameliowy wątek :) Podoba mi się, może warto zmienić nazwę bo aktualny nie pasuje do naszych przypadków

Amelko Ty założyłaś wątek, więc tylko Ty masz pełnię praw do zmiany nazwy wątku ;) Tylko bardziej liczy się treść, nazwa to zaproszenie a w treści samo życie ;)

Krycie pod usmiechem, traf w samo sedno ;)

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, tak przed 12stą nie wypada ;)

Maleficent, Ty też 88? Zdrowiej Kochana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:25

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy piątku też?:)
    Ożesz wyleje dziadostwo! :D

Jade po odbiór sukni ślubnej! <3

elmalia, Amelia San, 100krotka:), littleladybird lubią tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, super! I zazdroszczę :) Pamiętam jakie to było przyjemne odbierać suknię :) Ogólnie ślubne przygotowania były dla mnie super. Mogłabym się tym zająć zawodowo :D hihi
    Ślub jutro? Gratuluję :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Jak będziecie chciały to zmienię nazwę, nie mam tylko pomysłu :) Jak ktoś coś kiedyś to uwzględnię :) Ogłaszam konkurs ;D

Szczerze mówiąc to się przyzwyczaiłam do tej nazwy :) W sumie to ona mnie przyciągnęła do Was. Może lepiej żeby została? :)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)
    Little trzymaj się tam i pisz jak tylko bedziesz mogła :)

Maleficent ja po pierwszej stracie jeszcze po roku płakałam, z drugą też cierpiałam, ale miałam już wtedy synka - nie mogłam sobie jakby pozwolić na to, żeby ciągle te smutne uczucia okazywać, ale powiem Ci, że takie wypłakanie się jest bardzo ważne - musisz do grudnia przeżyć te straty, przepracować, żeby z nową siłą rozpocząć starania. Twoje aniołki będą czuwać <3

Am znalazłaś tego lekarza? Mi się nazwa wątku podoba, choć w sumie można dodać, że to Ameliowy wątek :)

Ksosia jeszcze raz wszystkiego dobrego z okazji dnia ślubu :)

Amelia San, Maleficent, littleladybird lubią tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I super! Im szybciej tym lepiej :) ja jestem takiego zdania.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze :) Im szybciej tym lepiej :)

• Ginka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też przyciągnęła nazwa wątku, To "Niby" na początku było takie moje :)

Kurde dziewczyny wypłakanie jest potrzebne, wiem bo często to robię i trochę mi zawsze lepiej, ale ja strasznie nie lubie płakać:)

Ksosia, powodzenia na slubie :) Ja swój fajnie wspominam, ale to był dla mnie duży stres, wszystkim się przejmowałam jak to będzie

Ewelinka, temperatura mi nie wzrosła... masakra, a jutro 16 dc, także jeszcze wstrzymuję się z Luteinką. Najgorzej jak nie wzrośnie

Zamówiłam w aptece ten żel conceive... Wiem, że stokrotka używała, a któraśz Was jeszcze próbowała?

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja nie używałam więc nie mam zdania na jego temat.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hej Jestem jestem:) rano nie bylo u mnie swiatla a jak nie ma swiatla to nie ma internetu;/

Zaraz nadrobie co mnie ominelo zauwazylam ze mowa byla o zmianie nazwy watku....mi sie podoba ta co jest i ja bym nie zmieniala ale to moje zdanie :)

Ginka uzywalam tego zelu ale czy to on pomogl nie wiem:)

Od wczoraj mam jakiegos dola ;/ nie wiem czemu chyba humorki. Jeszcze dzis siostra poprawila i juz wogole wszystko jest na nie eh...

A dzis BBF pokazalo mi ze zostalo rowne 100 dni aaaaaaaaaaaaaa B)

Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Hej Hej Jestem jestem:) rano nie bylo u mnie swiatla a jak nie ma swiatla to nie ma internetu;/

Zaraz nadrobie co mnie ominelo zauwazylam ze mowa byla o zmianie nazwy watku....mi sie podoba ta co jest i ja bym nie zmieniala ale to moje zdanie :)

Ginka uzywalam tego zelu ale czy to on pomogl nie wiem:)

Od wczoraj mam jakiegos dola ;/ nie wiem czemu chyba humorki. Jeszcze dzis siostra poprawila i juz wogole wszystko jest na nie eh...

A dzis BBF pokazalo mi ze zostalo rowne 100 dni aaaaaaaaaaaaaa B)

No wiem, że nie wiadomo ale chyba spróbuje, jak to mówią tonący brzytwy się chwyta :)

100krotka:) lubi tę wiadomość

Ginka

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littel trzymam kciuki za badania niech wszystko wyjdzie dobrze :)

Ksosia ja juz chyba zyczylam wszystkiego co najlepsze na nowej drodze :) nie stresoj sie to bedzie najpiekniejszy dzien :) bedziesz go wspominac i pamietac:)

Ach i wzielo mnie na wspomnienia:)

Ginka pewnie ze warto sprobowac :)

Maleficent ja jestem straszna beksa zawsze bylam a teraz w ciazy tojuz wogole masakra;/ potrafie sie rozplakac w sklepie pelnym ludzi;/ i wpasc w taka histerie ze az powietrza zlapac nie moge... normalnie az wstyd;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:54

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka wrote:
    Mnie też przyciągnęła nazwa wątku, To "Niby" na początku było takie moje :)

Kurde dziewczyny wypłakanie jest potrzebne, wiem bo często to robię i trochę mi zawsze lepiej, ale ja strasznie nie lubie płakać:)

Ksosia, powodzenia na slubie :) Ja swój fajnie wspominam, ale to był dla mnie duży stres, wszystkim się przejmowałam jak to będzie

Ewelinka, temperatura mi nie wzrosła... masakra, a jutro 16 dc, także jeszcze wstrzymuję się z Luteinką. Najgorzej jak nie wzrośnie

Zamówiłam w aptece ten żel conceive... Wiem, że stokrotka używała, a któraśz Was jeszcze próbowała?
    Ginka no patrzę na Twój wykres i rzeczywiście - nie widać wzrostu. Poczekaj jeszcze. Taki równiótki masz ten wykresik :)
    Ja tego żelu nie próbowałam, ale zioła ojca sroki piję :) Na śluz, to jem olej z wiesiołka - super działa i len mielony. Bo ten żel to strasznie drogi... Może na śluz lepiej najpierw coś tańszego spróbować? Jak Kochana uważasz, ale ja bym chyba w ten żel nie wierzyła... Choć kto wie, że sama go kupię kiedyś, jak to dalej będzie trwało :) Stokrotka Ty go w szczęśliwym cyklu stosowałaś?

‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ