X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam 3 apilkatory za 50 zł... drogo

Zastosuje raz w każdym cyklu.

Kurcze no wiem, właśnie, że taki równy on jest. dziwnie nie? Mierzę codziennie między 05:45 a 06:00

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie, muszę tego całego wiesiolka spróbować ;)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    witam :)

Maleficent ja po pierwszej stracie jeszcze po roku płakałam, z drugą też cierpiałam, ale miałam już wtedy synka - nie mogłam sobie jakby pozwolić na to, żeby ciągle te smutne uczucia okazywać, ale powiem Ci, że takie wypłakanie się jest bardzo ważne - musisz do grudnia przeżyć te straty, przepracować, żeby z nową siłą rozpocząć starania. Twoje aniołki będą czuwać <3

Masz rację Ewelka, trzeba to przetrwać i jak będzie w pełni zielone światełko to wierzyć, że TYM RAZEM już będzie dobrze ;) A cierpienie po stracie to nasze święte prawo.
    Ginka wrote:
    Zamówiłam w aptece ten żel conceive... Wiem, że stokrotka używała, a któraśz Was jeszcze próbowała?

Ja używałam i polecam. staraliśmy się cztery cykle, zaskoczyło w piątym. Pięty był z żelem - ciąża, szósty był z żelem - ciąża. Tylko zaznaczę, że wcześniej zbijałam prolaktyne będąc na dotinexie, więc niewiem jaka to zasługa żelu a jaka poprzez zbicie hormonu. Co prawda szczęśliwie się nie skończyło, ale zaszłam. Miałam mało śluzu, podobał nam się ten poślizg po żelu, napewno gdy wznowie starania będę go jeszcze używać.

100krotka wrote:
    Od wczoraj mam jakiegos dola ;/ nie wiem czemu chyba humorki. Jeszcze dzis siostra poprawila i juz wogole wszystko jest na nie eh...

A dzis BBF pokazalo mi ze zostalo rowne 100 dni aaaaaaaaaaaaaa
    Maleficent ja jestem straszna beksa zawsze bylam a teraz w ciazy tojuz wogole masakra;/ potrafie sie rozplakac w sklepie pelnym ludzi;/ i wpasc w taka histerie ze az powietrza zlapac nie moge... normalnie az wstyd;/

100-dniówka, super ;-) Hormony kochana, hormony. Swoją drogą puść sobie muzyczkę, którą lubisz, potuptaj nogą, pośpiewaj. Daj sobie i małej dawkę endorfin, muzyka łagodzi smutki. Kłótnia z siostrą? co się stało?

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Em no wiesiołek jest super :)
    Ginka no widocznie tak masz, że nic za bardzo Ci temperatur nie zaburza. A jaki masz termometr? Zobaczymy jak ten cykl będzie wyglądał, może coś nie tak z termometrem? A czułaś ból owulacyjny?
    A powiedź mi czy Ty masz problem ze śluzem płodnym? Bo możesz z tym żelem spróbować, jak już zamówiłaś, a poza tym wiesiołka i len stosować dodatkowo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka uzywalam :) wogole stosowalam go 2 albo 3 cykle nie panietam dokladnie

Ginka to fakt jest drogi ja kupilam 5 czy 8 aplikatorow i tez kupe kasy zaplacilam...zostal mi jeden:D

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent no to prawda, że to nasze święte prawo to tego, żeby móc przetrawić straty.
    Wierzę, że będzie dobrze juz teraz w Twoim wypadku <3
    No widzisz - to Ty też żel stosowałaś? Ale to kilka aplikacji w danym cyklu? Ja chyba z tym poczekam, bo to chyba pomaga, przy braku śluzu, a oni sami piszą w opisie, że jak ktoś chce innych lubrykantów używać, to lepiej ten żel stosować, bo nie wykończy plemników. Choć ktow ie, czy nie mamy problemów ze śulzem i temu nie zaskakuje? Ale już nie wiem czy ma siłę na następne środki :)

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, jak w tym cyklu się nie uda to chyba kupię ten Magiczny żel :)
    Jakoś ze sluzem nie miałam nigdy problemu. Ten poprzedni cykl co prawda był jakiś w niego ubogi, ale mam nadzieję, że to się nie powtórzy w tym cyklu.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia wrote:
    Kurczę, jak w tym cyklu się nie uda to chyba kupię ten Magiczny żel :)
    Jakoś ze sluzem nie miałam nigdy problemu. Ten poprzedni cykl co prawda był jakiś w niego ubogi, ale mam nadzieję, że to się nie powtórzy w tym cyklu.
    To jak nie masz problemów, to nie kupuj :) Choć nie wiem - za niedługo będziemy wszystkie różne dziwne rzeczy stosować :)

Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent my uzywajac ten zel tez bylismy zadowoleni :)

Ja to sie chyba zaraz ubiore i pojde na dwor... Bo juz sama nie wiem co chce;/
    Nie to nie klotnia z siostra...po prostu od tygodnia trabi ze przyjedzie w odwiedziny i dzis mowi ze nie przyjedzie...troche mi przykro ale co zrobic moj maz ma racje mowiac ze tylko my jezdzimy do nich ale jak przestaniemy to juz wogole nie bedziemy sie widywac;/ I zawsze po takich akcjach jest mi smutno i coraz bardziej upewniam sie w przekonaniu ze od stycznia juz nikogo nie bade widywac;/

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko, nie smuć się <3 daleko z siostrą od siebie mieszkacie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:36

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela my używaliśmy zawsze przed stosunkiem w dni płodne. I niepłodne też troszkę jak był seksik, ze względu na wilgoć. Kochaliśmy się raczej wieczorami, ze względu na męża pracę, ale też tak lubimy na szyściutko, pachnąco ;) Aplikacja, seksik i do spanka ;) Dziewczyny, rozmarzyłam się. Za tydzień kończy się mój 4-tygodniowy celibat, wizyta u gina czy czysto i jak się dorwę do małżego, to nawet na brudasa się podstawie ;D

100krotko nie ładnie z jej strony. Ja lubię konkretnie się umawiać, albo przyjadę albo nie przyjadę, tego samego oczekuję od znajomych, choć niepowiem też lubię spontaniczne wizyty w stylu - co robisz? aha, to jadę na kawę ;)
    W styczniu to być może nie będziesz nawet myśleć o wizytach, cały dzień z małą, chwilę drzemki i znowu mała ;) bo rodzisz w styczniu tak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:43

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko mam to samo z bratem.
    A ze przyniosl nowine i ciazy dziewczyny to nawet moj slub poszedl w odstawke bo sa wazniejsze rzeczy :(
    Dzis jeszcze poklocilam sie z mama :(
    Tak mi smutno...:(

• Ginka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    100krotko mam to samo z bratem.
    A ze przyniosl nowine i ciazy dziewczyny to nawet moj slub poszedl w odstawke bo sa wazniejsze rzeczy :(
    Dzis jeszcze poklocilam sie z mama :(
    Tak mi smutno...:(

Przed ślubem jest takie napięcie, że ja też miałam sprzeczki, Nie stresuj się to jest twój dzień i nikt nie ma prawa CI tego zepsuć!!!!!

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia bedzie dobrze, tak jak Ginka pisze, wtedy duże napięcie jest, ja też się sprzeczałam ze mamą - jutro bedzie dobrze :)
    A jaką masz suknię?

• elmalia Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, nie pozwól by ktoś Ci ten dzień zepsuł. Teraz to Ty jesteś najważniejsza i już. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale się nie przejmuj. Glowa do góry <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:10

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczynki :) juz mi lepiej :) paczek zawsze poprawia humor:)

Ksosia na pocieszeni moge Ci powidziec ze ja w dniu slubu poklucilam sie z siostra ktora byla moja swiadkowa a jej chlopak malo co mnie nie zabil odbierajac od fryziera;/ Pamietaj najwazniejsz jestes Ty reszte olej :)

Elmalia az wstyd mowic ile mamy do siebie dla mnie to tylko 40 km dla niej i reszty mojej rodziny to az 40;/

Maleficent tak w styczniu mam termin :) i wlasnie ja nie mysle o tym zeby do kogos jezdzic ale milo by bylo jak by ktos nas odwiedzil:)

No to zabieram sie za tego paczka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widac zw weekend sie zbliza :) cisza

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc <3
    Melduje sie po badaniach. Na usg wyszlo, ze mialam owulacje :D ale nie wiem czy sie cieszyc czy nie :P okaze sie za dwa tygodnie ;)
    Niestety nie mam dostepu do neta (teraz korzystam z uprzejmosci meza). Nadrobie Was jak wroce. I dopiero tez odezwe sie we wtorek. Buziaki <3

elmalia, Płatek szkarłatny, Maleficent, Amelia San lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cisza, cisza ☺☺ my zaraz robimy Pizze i oglądamy film. Świętujemy piątek. Buziaki dla wszystkich!!!!

100krotka:) lubi tę wiadomość

Ginka

• Ginka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Czesc <3
    Melduje sie po badaniach. Na usg wyszlo, ze mialam owulacje :D ale nie wiem czy sie cieszyc czy nie :P okaze sie za dwa tygodnie ;)
    Niestety nie mam dostepu do neta (teraz korzystam z uprzejmosci meza). Nadrobie Was jak wroce. I dopiero tez odezwe sie we wtorek. Buziaki <3
    Czekamy kochana na wieści! !!

Ginka

‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ