Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie ale odbije sobie po świętach :-) wiesz sama się zastanawiał bo zaczęło mnie mdlic zanim dostalam nowe proszki po ich graniu tylko się nasiliło:\ mam nadzieje ze mi przejdzie:-)
    @ jak nie było tak nie ma

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie ale mam ops USG jajnik lewy o wymiarach 65x39 mm,obj. Budowa zawiera ciałko żółte krwotoczne czyli wydaje mi się ze na jajniku lewym

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedział ze jest torbel i ze owulacja była niepełna :/ jestem taka zła na siebie ze się nic nie dopytalam ale jak uslyszalam torbiel to mnie zatkalo i juz o niczym innym nie myślała:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz pozostało mi czekać na rozwój wydarzeń:-)

Am a jak Tobie mija dzień?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sobie odpoczwyamy:-) jutro do teściowej później do moich rodziców i pewnie wrocimy w pon wieczorem :-) dobrze ze wtorek jeszcze wolny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz wykompana włosy zrobione :-) szkoda tylko ze brzuch boli;/

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A mi 3 zaczął się w końcu okres, co prawda tylko plamką, ale za to wczoraj dał czadu a dziś już mniej. Ale brzuch boli. Rano sie obudziłam i mi siknęło krwią z nosa. Zawaliłam 3 chusteczki i czuję że to jeszcze nie koniec ;) Gin powiedział że zaczynamy nowy cykl i znowu monitoring. Już o tym nie myślę i mi z tym zdecydowanie lepiej.
    Wesołych Świąt dziewczyny! :)

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jak wam mina pierwszy dzień świat? Ja dostalam@ brzuch boli oj AZ brak slow ;( ale z drugiej strony cieszę się ze juz jest:-)

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    Ja właściwie dopiero dotarłam do domu. Wczoraj objadałam się u mamy a dzis u rodziców mojego faceta.
    Poza tym mamy dni płodne, więc cały czas jestem tak podekscytowana, że ledwie sobie z tym radzę. I ciągle tylko myślę, kiedy trzeba się poprzytulać, żeby przerwa za długa nie była ;). Znów będę żyć nadzieją do końca cyklu.
    100krotko nie martw się, będzie dobrze.
    U mnie kilka miesięcy temu ginekolog wykrył guzek w piersi. Były badania i stres okropny. potem okazało się, że łagodny ale te przeżycia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ledwo żyje pojesc nie mogę bo zaraz powiem brzydki zygam ;( brzuch trochę odpuscil :( napatrzylam się na dziewczyny z brzuchami i jakoś tak hmmm...
    Płatki co będzie to będzie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-) ja juz po kościółku teraz siadam do stołu jeść:-) :-) hihi

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka a u mnie jakos leci nudno chociaz heheh ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie jest nudno cala rodzinka siostry z mężami wesoło jest :-) :-)

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to masz fajnie hihih ;p

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już też trochę znudziło to siedzenie przy stole. ale jutro do pracy więc wcale nie lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tak samo dobrze ze we wtorek jeszcze wolne:-) samopoczucie od śmiechu po łzy i odwrotnie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przez te śmiechu nerwobol złapał w boku i teraz AZ ciężko mi się oddycha;/ ja jak ogladam zdjęcia mojego to tez wesoło bo wyglądał jak mała bladyneczka:-)

Am to bardzo mi Milo :-) będziemy pisać :-) :-)

Amelia San lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj sie obruszył bo jego mama oznajmiła przy świątecznym stole, że jak był mały to miał różowe śpiochy :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ma teraz czarne jak węgiel no gdzie nie gdzie widać juz siwe a raczej białe hihi:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :-). Ja zaraz wyruszam w poszukiwaniu stołu do kuchni wiec odezwę się później ;* miłego dnia :-).

Am u mnie tez juz się pojawiają;/

‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ