Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z czego ta surówka? Mój czasem kręci nosem na surówki i ciągle by jadł tą samą.
A dziś wybieramy się do kina:), mimo, że pogoda nadal nie najlepsza. Macie juz jakieś doświadczenie z tymi wykresami? Kiedy program wyznacza owulację? Jak jest kilka dni wzrostu temperatury? pierwszy raz mierzę i jeszcze nie wyznaczył a jest dziś 18 dc. Zaczynam się bać, że do tej pory myślałam, że owu jest wcześniej i przez to nam tak nie wychodzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj przestan moj maz czesto przy mnie wcina batoniki a ja jak sie zawezme to nie zjem i koniec hihi
A ja sie napatrzylam na siostre matko jaka ona wielka i mowila ze juz by chciala urodzic... tak opowiadala o zdjeciach usg i wogole o ruchach malej a mi tak dziwnie bylo...Am zawirusujey napewno mam nadzieje ze szybko ja mam za miesiac urodziny to moze dostane prezent -
nick nieaktualnyMusi być nasz hihi;) ja miałam iż w tym cyklu na monitoring ale poslucham lekarza i dam mu szanse może akurat się poszczesci juz tyle prochów lykam ze musi się udać . A pod koniec miesiąca mój idzie powtórzyć badania mam nadzieje ze jego zolniezyki SA oki:-)
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Płatek szkarłatny wrote:Mnie najbardziej właśnie martwi to, że trzeba odpuścić. Boję się, że nie potrafię.
Ale fajnie widzieć, że dziewczynom się udaje. to daje nadzieję też dla nas.Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez nie mialam zlozyc w piatek ale samocgod mi sie popsol i nie pojechalam maz mial mnie wczoraj zawiesc ale tez oczywiscie nie bylo mu po drodze a i cv wydrukowane u jego siostry lezy:( jestem taka zla na to ze jak sobie pomysle to mnie szlak trafia moj maz boi sie ze w nowej nie dostane umowy....i takie ooo czuje ze chce abym siedziala tam az sie uda:/
-
nick nieaktualnyNo wlasnie ja bym chciala zmienic na lzejsza na spokojniejsza i przede wszystkim 1zmianowa a nie 3 w tej i tak mamumowe do konca 2016 roku i nie wiadomo co dalej
Do lekarza...hmm za poltora miesiaca musze odczekac 2 @ bo na tyle mam clo a jak @ nie przyjdzie to wtedy z wynikami bety :)wczesniej