Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z czego ta surówka? Mój czasem kręci nosem na surówki i ciągle by jadł tą samą.
A dziś wybieramy się do kina:), mimo, że pogoda nadal nie najlepsza. Macie juz jakieś doświadczenie z tymi wykresami? Kiedy program wyznacza owulację? Jak jest kilka dni wzrostu temperatury? pierwszy raz mierzę i jeszcze nie wyznaczył a jest dziś 18 dc. Zaczynam się bać, że do tej pory myślałam, że owu jest wcześniej i przez to nam tak nie wychodzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj przestan moj maz czesto przy mnie wcina batoniki
a ja jak sie zawezme to nie zjem i koniec
hihi
A ja sie napatrzylam na siostre matko jaka ona wielka i mowila ze juz by chciala urodzic... tak opowiadala o zdjeciach usg i wogole o ruchach malej a mi tak dziwnie bylo...Am zawirusujey napewno mam nadzieje ze szybkoja mam za miesiac urodziny to moze dostane prezent
-
nick nieaktualnyMusi być nasz hihi;) ja miałam iż w tym cyklu na monitoring ale poslucham lekarza i dam mu szanse może akurat się poszczesci
juz tyle prochów lykam ze musi się udać
. A pod koniec miesiąca mój idzie powtórzyć badania mam nadzieje ze jego zolniezyki SA oki:-)
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Płatek szkarłatny wrote:Mnie najbardziej właśnie martwi to, że trzeba odpuścić. Boję się, że nie potrafię.
Ale fajnie widzieć, że dziewczynom się udaje. to daje nadzieję też dla nas.///
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez nie mialam zlozyc w piatek ale samocgod mi sie popsol
i nie pojechalam maz mial mnie wczoraj zawiesc ale tez oczywiscie nie bylo mu po drodze a i cv wydrukowane u jego siostry lezy:( jestem taka zla na to ze jak sobie pomysle to mnie szlak trafia moj maz boi sie ze w nowej nie dostane umowy....i takie ooo czuje ze chce abym siedziala tam az sie uda:/
-
nick nieaktualnyNo wlasnie ja bym chciala zmienic na lzejsza na spokojniejsza i przede wszystkim 1zmianowa a nie 3
w tej i tak mamumowe do konca 2016 roku i nie wiadomo co dalej
Do lekarza...hmm za poltora miesiaca musze odczekac 2 @ bo na tyle mam clo a jak @ nie przyjdzie to wtedy z wynikami bety :)wczesniej