Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej panie
100krotko współczuję widoków. Ja w swojej pracy przyzwyczaiłam się do scen z horrorów i krwi, ale nigdy nie przyzwyczaję się do wycia z bólu... Az nie chce sobie wyobrażać. Ale trzymaj się :**
Amelio, cieżko nie było bo spodziewałam się, ale ile można? Więc teraz mały odpoczynek Nie wiem nawet czy bede mogła jednak chodzic na monitoring w tym cyklu, bo mój grafik pozostawia wiele do zyczenia. Chyba że po nocce bede latała ale chyba mi sie odechce tego maratonu.
U mnie pogoda piękna Wczoraj pierwszy raz wodowaliśmy psa -
nick nieaktualny
-
karola387 wrote:Cześc dziewczyny! Dawno mnie nie było przez świeta, teraz zaczynam czytać zaleglosci
Mam nadzieje na ten cykl aktualny ale nie chce sie nakrecac.
Nie moglam zlapac momentu owu i juz myslalam ze go nie mam a tu niespodzianka tydzien temu we wtorek rano sluz plodny zauwazylam kiedy bylam w toalecie.
Serduszkowalismy w niedziele wieczorem i w srode wieczorem. Ten sluz byl krotko wieczorem juz go za bardzo nie widzialam. I teraz sie nakrecam ze moglismy serduszkowac w poniedzialek a tak to nie wiem ;/
Dzis jest tydzien po ale test nie wyszedl, za to bola mnie piersi na maksa i pobolewa krzyz. Moze na okres ale moze nie...
Zbadalam w czwartek tamten progesteron zeby zobaczyc czy byl skok i by tylko niecale 8 mysle salbooo.... zbadalam we wtorek a tu taki piekny skok 21. No i czekammmmmm ale nie mam cierpliwosci Dzisiejszy test mnie trochę podłamał ;/
tydzien to za wczesnie aby robic test,poczekaj do 12 -14 dnia najlepiej..
100krotka...takie sytuacje zdazaja sie w kazdym zakladzie...slyszalam o paru.. dobrze ze przezyła bo moglo być gorzej, jednak dla kobiety to tragedia,mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze,
Amelia pięknie Ci wykres układa:) musi sie udac:) trzymam kciuki!!Amelia San lubi tę wiadomość
-
Oj ciężko tak odpuścić jak się bardzo chce. Mnie cos brzuch pobolewa na dole :/wiem że to za wcześnie ale wyjeżdżam za granice w przyszłym tygodniu i chciałabym wiedziec przed żeby w razie czego skonsultować przed wylotem z lekarzem, jestem na małej dawce bromka więc może powinnam brac luteine przed wylotem..,,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia spokojnie zobacz moja tez byla blisko 36,64 wiec trzeba być dobrej mysli:P
Wiem ze inaczej ja sie patrzy a innaczej sie słyszy, aby zaklad zglosil tylko wypadek aby odszkodowanie.
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz Am tak naprawde to ta moja kolezanka nie powinna brac sie za mycie tych urzadzen dopuki one chodza i w kazdym zakladzie na szkoleniach bhp jest o tym mowa wiec jak by nie bylo zaklad jest kryty bo ona szkolenie podpisal...
Czasami nocki sa lzejsze niz I zmiana ale ja ich nie lubie a sobote jade zlozyc cv wiec zobaczymy moze akurat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie swoja drogą tez było zimno jakos od 6 dpo, trzymam mocno kciuki!!
1OOkrotka to tak naprawde lipa z odszkodowania... jak maszyny chodzily, dlaczego ona myla je jak chodizły?
Ja również wlasnie z powodu pracy ciesze sie ze sie udalo zajść !!bo kiepsko u mnie z nią...
Nie mam juz siły...swoja droga szybko bede chciala isc na zwolnienie bo ja i dźwigam troche i stresu duzo przez telefon mam od klientów wiec nie bede sie denerwowac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:46
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Tak jak pisałam wczesniej ja bym robiła jakiekolwiek testy po 12 dni sama czekałam do 14 chyba.
Nie nakręcam, o nieproszę być spokojną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:32
-
2-4 dni patrzac na ostatnie dwa cykle na bromku do @.mojej koleżance zupełnie zdrowej wyszło dopiero po dacie @ wcześniej nie. A wylatuje w czwartek dlatego jestem niecierpliwa. Owu miałam późno myślę wt-sr więc dając chociaż 10dni mną fazę lutealna bliżej 4-5dni do @
Objawy mam Ale nie wiem czy prawdziwe czy sobie wkrecam:) ból krzyza brak apetytu zmeczenie bardzo bolesne piersi biały gęsty śluz skórę dziś zaczął mnie boleć brzuch jak na @.