X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zamykalam oczy widzialam ja krzyczaca i ta reke grrr:/ a cala noc snilo mi sie ze zos sie dzieje z moja reka :(

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej panie :)
    100krotko współczuję widoków. Ja w swojej pracy przyzwyczaiłam się do scen z horrorów i krwi, ale nigdy nie przyzwyczaję się do wycia z bólu... Az nie chce sobie wyobrażać. Ale trzymaj się :**
    Amelio, cieżko nie było bo spodziewałam się, ale ile można? Więc teraz mały odpoczynek ;) Nie wiem nawet czy bede mogła jednak chodzic na monitoring w tym cyklu, bo mój grafik pozostawia wiele do zyczenia. Chyba że po nocce bede latała ale chyba mi sie odechce tego maratonu.
    U mnie pogoda piękna :) Wczoraj pierwszy raz wodowaliśmy psa :D

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az sie boje dzisiaj jechac:(no ale wyjscia nie mam trzeba uwazac...

Jak Ci mija dzien bo ja pojechalam tylko po zakupy na sjadanie i spowrotem wskoczylam na lozko :)

• dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola387 wrote:
    Cześc dziewczyny! Dawno mnie nie było przez świeta, teraz zaczynam czytać zaleglosci :)

Mam nadzieje na ten cykl aktualny ale nie chce sie nakrecac.
    Nie moglam zlapac momentu owu i juz myslalam ze go nie mam a tu niespodzianka tydzien temu we wtorek rano sluz plodny zauwazylam kiedy bylam w toalecie.
    Serduszkowalismy w niedziele wieczorem i w srode wieczorem. Ten sluz byl krotko wieczorem juz go za bardzo nie widzialam. I teraz sie nakrecam ze moglismy serduszkowac w poniedzialek a tak to nie wiem ;/
    Dzis jest tydzien po ale test nie wyszedl, za to bola mnie piersi na maksa i pobolewa krzyz. Moze na okres ale moze nie...
    Zbadalam w czwartek tamten progesteron zeby zobaczyc czy byl skok i by tylko niecale 8 mysle salbooo.... zbadalam we wtorek a tu taki piekny skok 21. No i czekammmmmm ale nie mam cierpliwosci :P Dzisiejszy test mnie trochę podłamał ;/

tydzien to za wczesnie aby robic test,poczekaj do 12 -14 dnia najlepiej..
    100krotka...takie sytuacje zdazaja sie w kazdym zakladzie...slyszalam o paru.. dobrze ze przezyła bo moglo być gorzej, jednak dla kobiety to tragedia,mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze,
    Amelia pięknie Ci wykres układa:) musi sie udac:) trzymam kciuki!!

Amelia San lubi tę wiadomość

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • karola387 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ciężko tak odpuścić jak się bardzo chce. Mnie cos brzuch pobolewa na dole :/wiem że to za wcześnie ale wyjeżdżam za granice w przyszłym tygodniu i chciałabym wiedziec przed żeby w razie czego skonsultować przed wylotem z lekarzem, jestem na małej dawce bromka więc może powinnam brac luteine przed wylotem..,,

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dmuchawiec wiem ze sa ale inaczej jest jak sie o nich slyszy a inaczej jak sie widzi na wlasne oczy i niemozna pomoc;/

Am a Ty sie wygrzewaj :)

Umnie dziwnej @ koniec zobaczymy co ztego wyniknie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytalam czytakam :) ale dopiero w pon moge isc na usg a clo mam brac od dzis

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy to kochane jestescie :-* Jutro bade dzwonic do przychodni i sie umowie :)

• dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia spokojnie zobacz moja tez byla blisko 36,64 wiec trzeba być dobrej mysli:P

Wiem ze inaczej ja sie patrzy a innaczej sie słyszy, aby zaklad zglosil tylko wypadek aby odszkodowanie.

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i tu wlasni moj zaklad pracy daje duuu...yyy bo zawsze sie tlumacza ze to wina pracownika ze nikt mu nie kazal tam rak wkladac i nici z odszkodowania...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    I to rozumiem! :D Będę trzymać kciuki żeby wszystko było ok :) :* A dziś na którą lecisz do pracy?

na 14 i jutro tez :) a od pon do pt nocki beda :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Am tak naprawde to ta moja kolezanka nie powinna brac sie za mycie tych urzadzen dopuki one chodza i w kazdym zakladzie na szkoleniach bhp jest o tym mowa wiec jak by nie bylo zaklad jest kryty bo ona szkolenie podpisal...
    Czasami nocki sa lzejsze niz I zmiana :) ale ja ich nie lubie :) a sobote jade zlozyc cv wiec zobaczymy moze akurat :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziekuje :) :* sa dwa wyjscia albo znajde nowa fajna prace :) albo uda sie i nie bede szukala :)

Oj zaraz musze sie zbierac:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam jeszcze chwilke moze maz zadzwoni bo ma przerwe w pracy i zaraz trzeba zmykac
    dziekuje :)
    Ja rowniez zycze milego dnia :*

• dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie swoja drogą tez było zimno jakos od 6 dpo, trzymam mocno kciuki!!:)
    1OOkrotka to tak naprawde lipa z odszkodowania... jak maszyny chodzily, dlaczego ona myla je jak chodizły?

Ja również wlasnie z powodu pracy ciesze sie ze sie udalo zajść !!bo kiepsko u mnie z nią...
    Nie mam juz siły...swoja droga szybko bede chciala isc na zwolnienie bo ja i dźwigam troche i stresu duzo przez telefon mam od klientów wiec nie bede sie denerwowac..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:46

17u9i09kie6sdzrt.png
  • karola387 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym chciała też po części że względu na pracę. A powiedzcie kiedy zrobić bete najwcześniej?

• dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak pisałam wczesniej ja bym robiła jakiekolwiek testy po 12 dni sama czekałam do 14 chyba.
    Nie nakręcam, o nieproszę być spokojną:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:32

17u9i09kie6sdzrt.png
  • karola387 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grrrr Ja nie mam cierpliwości ttakiej :)

• JaJaga Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia, ile zostało Ci dni to @? Ja mam jakis tydz. i niestety coraz częściej o tym myślę...
    Próbuję z tym walczyć, tzn odganiać myśli, ale ciężko :(

Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
  • karola387 Koleżanka

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2-4 dni patrzac na ostatnie dwa cykle na bromku do @.mojej koleżance zupełnie zdrowej wyszło dopiero po dacie @ wcześniej nie. A wylatuje w czwartek dlatego jestem niecierpliwa. Owu miałam późno myślę wt-sr więc dając chociaż 10dni mną fazę lutealna bliżej 4-5dni do @
    Objawy mam Ale nie wiem czy prawdziwe czy sobie wkrecam:) ból krzyza brak apetytu zmeczenie bardzo bolesne piersi biały gęsty śluz skórę dziś zaczął mnie boleć brzuch jak na @.

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ