Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    torbiel miala poplynac z @ tak powiedzial lekarz a czy tak byko to nie wiem bo @ u mnie bardzo dziwna byla 3dni bardzo skapa ale za to bardzo bolesna :(

no wlasnie Sarenko gdzie jestes???

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby oby :) ojeciu jak mi sie nie chce...taka pieknie swieci slonlo za oknem a ja musze do pracy...;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaraz musze sie szykowac do pracy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am milego dnia Ci zycze :0 papa :)

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem :)
    Nie zdazyłam was jeszcze dokładnie poczytać. Wpadam rzadko, bo nie chce się nakręcac. Tamten miesiąc był cięzki, głowa od rana do nocy zawalona CIĄĄĄĄZĄ. Nie chce juz tak ;) Nie mierze temperatury, nie czytam czegos non stop i nie spędzam całych dni na forum. Juz mam troche dość, trzeba odsapnąc od tych myśli. Jestem juz po @, w tym cyklu nowu zrobie sobie monitoring.
    Teraz czas na relaks :)

Mam nadzieje że świeta udane :)

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko mi teraz czas w pracy się też bardziej dłuży niż kiedys. Przez to ciągłe czekanie na owu, na @. Dni sa dluższe przez to a skupić mysli na robocie nie można.
    Współczuję ci, ja w miarę fajna pracę, a jak ty masz niefajną to juz w ogóle sobie nie wyobrażam. Trzymam kciuki za jak najszybsza ciążę i wtedy rzucisz im zwolnienie na stół :).

Amelia San lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie był teraz dość duzy skok temperatury więc chyba owu była. Może poczekam jeszcze z tym monitoringiem...Nie wiem czy wytrzymam bo ciągle chcialabym jakoś działać, żeby w kocu sie udało. Czekanie mnie zamęcza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    torbiel miala poplynac z @ tak powiedzial lekarz a czy tak byko to nie wiem bo @ u mnie bardzo dziwna byla 3dni bardzo skapa ale za to bardzo bolesna :(

no wlasnie Sarenko gdzie jestes???
    sprawdz na usg czy jest torbiel, jak nie popłyneła to jak wezmiesz clo to dopiero Ci urosnie i wtedy moze trzeba bedzie w szpitalu usuwac.

• karola387 Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny! Dawno mnie nie było przez świeta, teraz zaczynam czytać zaleglosci :)

Mam nadzieje na ten cykl aktualny ale nie chce sie nakrecac.
    Nie moglam zlapac momentu owu i juz myslalam ze go nie mam a tu niespodzianka tydzien temu we wtorek rano sluz plodny zauwazylam kiedy bylam w toalecie.
    Serduszkowalismy w niedziele wieczorem i w srode wieczorem. Ten sluz byl krotko wieczorem juz go za bardzo nie widzialam. I teraz sie nakrecam ze moglismy serduszkowac w poniedzialek a tak to nie wiem ;/
    Dzis jest tydzien po ale test nie wyszedl, za to bola mnie piersi na maksa i pobolewa krzyz. Moze na okres ale moze nie...
    Zbadalam w czwartek tamten progesteron zeby zobaczyc czy byl skok i by tylko niecale 8 mysle salbooo.... zbadalam we wtorek a tu taki piekny skok 21. No i czekammmmmm ale nie mam cierpliwosci :P Dzisiejszy test mnie trochę podłamał ;/

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia, dopiero wymyślilam jak ten wykres udostępnic:). Udało się i jest.

karola 387 piszesz o teście ciążowym? A kiedy masz termin @? Pisza na testach że można je robić tydzień od owulacji ale to podobno ściema i tylko naciagają na kupowanie kolejnych. Najlepiej zrobić jak @ się spóźnia. A dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Mnie co miesiąc ta nadzieja trzyma przy życiu.

• karola387 Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Amelia, dopiero wymyślilam jak ten wykres udostępnic:). Udało się i jest.

karola 387 piszesz o teście ciążowym? A kiedy masz termin @? Pisza na testach że można je robić tydzień od owulacji ale to podobno ściema i tylko naciagają na kupowanie kolejnych. Najlepiej zrobić jak @ się spóźnia. A dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Mnie co miesiąc ta nadzieja trzyma przy życiu.
    No jestem okolo tydzien po owu wiec jeszcze z tydzien do @ najwczesniej niedziela, tak wypada moj anjkrotszy cykl na bromergonie.
    Wiem ze moze za wczesnie wiec mam andzieje, ale mialam nadzieje rano na chociaz jasniutka kreseczke.
    Nie wiem tez kiedy byla owu jak sluz zaobserwowalam wtorek rano? Owu ejstw czesniej czyli w pon?

• mareczkowa Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to u Ciebie bywa, ale mi OF wyznaczył owulację w ostatni dzień śluzu R. Czyli w Twoim przypadku we wtorek. Tylko, że jestem tutaj pierwszy cykl i nie będę doradzała, bo sama potrzebuję doinformowania :D

p19u3e3keqh6k6fi.png
    3jvzanlilcl7l3tn.png
  • karola387 Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi właśnie wyznaczył na srodę ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 21:42

• ania14 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc
    pisałam tu kiedyś że u nas wszystko ok a zajsc nie moge

kiedyś marzyłam o bliźniakach i jak najdłużej byłam na clo bo to zwiększa szanse
    próbowałam wszystkiego... clo z dupkiem, zioła o sroki, dong, inofolic i nie pamiętam co jeszcze... testy owu

moje mama zachorowała... zmieniły mi sie myśli i priorytety
    zapominałam nawet brac bromergon, kwas foliowy wcale
    po smierci mamy miałam żal i swierdziałam że nie chce się leczyc i juz nie chce zadnych dzieci
    i pach ! pierwszy miesiąc i jest ciąża
    kiedyś nie wierzyłam że problem może leżec w psychice

pozdrawiam !!

• Kokaina Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    czesc
    pisałam tu kiedyś że u nas wszystko ok a zajsc nie moge

kiedyś marzyłam o bliźniakach i jak najdłużej byłam na clo bo to zwiększa szanse
    próbowałam wszystkiego... clo z dupkiem, zioła o sroki, dong, inofolic i nie pamiętam co jeszcze... testy owu

moje mama zachorowała... zmieniły mi sie myśli i priorytety
    zapominałam nawet brac bromergon, kwas foliowy wcale
    po smierci mamy miałam żal i swierdziałam że nie chce się leczyc i juz nie chce zadnych dzieci
    i pach ! pierwszy miesiąc i jest ciąża
    kiedyś nie wierzyłam że problem może leżec w psychice

pozdrawiam !!

Ania, gratuluję! Twoja historia ponownie udowadnia ze odpuszczenie i zluzowanie naprawdę działa. Jesteś silna kobietka, dbaj o siebie, trzymam kciuki!! Powodzenia dla Ciebie i maluszka :)

ania14 lubi tę wiadomość

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki ja wlasnie juz po pracy:) zmeczona nogi to mi chyba zaraz odpadna:( oczywiscie musialamsie nasluchac zrzedzenia ale oalam wszystkie babska isie nie odzywalam ijestem z siebie dumna :) a na koniec zmiany straszliwy wypadek na lini obok kolezanka sprzatala i myla jakies walki i jej reke wkrecilo dziewczyny mowie wam wido okropny ona tak strasznie krzyczala a ja nie moglam jej pomoc :( jeeszcze sie trzese :( ma zlamanie otwarte lewej reki:( biedaczka jak sobie pomysle ze mnie tez moglo by spotkac cos takiego to az mi slabo:( dlatego jezeli nadazy mi sie okazja zmienic prace nie zawacham sie ani sekundy...

dmuchawiec lubi tę wiadomość

• karola387 Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka straszna historia az ciezko sobie wyobrazic ;( Uwazaj na siebie i jak piszesz olewaj, bo ta praca nie sprzyja Twoim staraniom

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj bardzo nie sprzyja:/ chciala bym zeby szybciutko juz sie udalp ale im bardziej chce tym bardziej sie nie udaje wiec szukam czegos innego bo sie boje o siebie naprawde ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-) ale się nie wyspalam wogole nie mogłam usnac ;/ a jak usnekam to miałam koszmary ;/

‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ