Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, jestem
Nie zdazyłam was jeszcze dokładnie poczytać. Wpadam rzadko, bo nie chce się nakręcac. Tamten miesiąc był cięzki, głowa od rana do nocy zawalona CIĄĄĄĄZĄ. Nie chce juz tak Nie mierze temperatury, nie czytam czegos non stop i nie spędzam całych dni na forum. Juz mam troche dość, trzeba odsapnąc od tych myśli. Jestem juz po @, w tym cyklu nowu zrobie sobie monitoring.
Teraz czas na relaks
Mam nadzieje że świeta udane -
100krotko mi teraz czas w pracy się też bardziej dłuży niż kiedys. Przez to ciągłe czekanie na owu, na @. Dni sa dluższe przez to a skupić mysli na robocie nie można.
Współczuję ci, ja w miarę fajna pracę, a jak ty masz niefajną to juz w ogóle sobie nie wyobrażam. Trzymam kciuki za jak najszybsza ciążę i wtedy rzucisz im zwolnienie na stół .Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:torbiel miala poplynac z @ tak powiedzial lekarz a czy tak byko to nie wiem bo @ u mnie bardzo dziwna byla 3dni bardzo skapa ale za to bardzo bolesna
no wlasnie Sarenko gdzie jestes??? -
Cześc dziewczyny! Dawno mnie nie było przez świeta, teraz zaczynam czytać zaleglosci
Mam nadzieje na ten cykl aktualny ale nie chce sie nakrecac.
Nie moglam zlapac momentu owu i juz myslalam ze go nie mam a tu niespodzianka tydzien temu we wtorek rano sluz plodny zauwazylam kiedy bylam w toalecie.
Serduszkowalismy w niedziele wieczorem i w srode wieczorem. Ten sluz byl krotko wieczorem juz go za bardzo nie widzialam. I teraz sie nakrecam ze moglismy serduszkowac w poniedzialek a tak to nie wiem ;/
Dzis jest tydzien po ale test nie wyszedl, za to bola mnie piersi na maksa i pobolewa krzyz. Moze na okres ale moze nie...
Zbadalam w czwartek tamten progesteron zeby zobaczyc czy byl skok i by tylko niecale 8 mysle salbooo.... zbadalam we wtorek a tu taki piekny skok 21. No i czekammmmmm ale nie mam cierpliwosci Dzisiejszy test mnie trochę podłamał ;/ -
Amelia, dopiero wymyślilam jak ten wykres udostępnic:). Udało się i jest.
karola 387 piszesz o teście ciążowym? A kiedy masz termin @? Pisza na testach że można je robić tydzień od owulacji ale to podobno ściema i tylko naciagają na kupowanie kolejnych. Najlepiej zrobić jak @ się spóźnia. A dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Mnie co miesiąc ta nadzieja trzyma przy życiu. -
Płatek szkarłatny wrote:Amelia, dopiero wymyślilam jak ten wykres udostępnic:). Udało się i jest.
karola 387 piszesz o teście ciążowym? A kiedy masz termin @? Pisza na testach że można je robić tydzień od owulacji ale to podobno ściema i tylko naciagają na kupowanie kolejnych. Najlepiej zrobić jak @ się spóźnia. A dopóki @ nie ma to jest nadzieja. Mnie co miesiąc ta nadzieja trzyma przy życiu.
Wiem ze moze za wczesnie wiec mam andzieje, ale mialam nadzieje rano na chociaz jasniutka kreseczke.
Nie wiem tez kiedy byla owu jak sluz zaobserwowalam wtorek rano? Owu ejstw czesniej czyli w pon? -
czesc
pisałam tu kiedyś że u nas wszystko ok a zajsc nie moge
kiedyś marzyłam o bliźniakach i jak najdłużej byłam na clo bo to zwiększa szanse
próbowałam wszystkiego... clo z dupkiem, zioła o sroki, dong, inofolic i nie pamiętam co jeszcze... testy owu
moje mama zachorowała... zmieniły mi sie myśli i priorytety
zapominałam nawet brac bromergon, kwas foliowy wcale
po smierci mamy miałam żal i swierdziałam że nie chce się leczyc i juz nie chce zadnych dzieci
i pach ! pierwszy miesiąc i jest ciąża
kiedyś nie wierzyłam że problem może leżec w psychice
pozdrawiam !!Amelia San lubi tę wiadomość
-
ania14 wrote:czesc
pisałam tu kiedyś że u nas wszystko ok a zajsc nie moge
kiedyś marzyłam o bliźniakach i jak najdłużej byłam na clo bo to zwiększa szanse
próbowałam wszystkiego... clo z dupkiem, zioła o sroki, dong, inofolic i nie pamiętam co jeszcze... testy owu
moje mama zachorowała... zmieniły mi sie myśli i priorytety
zapominałam nawet brac bromergon, kwas foliowy wcale
po smierci mamy miałam żal i swierdziałam że nie chce się leczyc i juz nie chce zadnych dzieci
i pach ! pierwszy miesiąc i jest ciąża
kiedyś nie wierzyłam że problem może leżec w psychice
pozdrawiam !!
Ania, gratuluję! Twoja historia ponownie udowadnia ze odpuszczenie i zluzowanie naprawdę działa. Jesteś silna kobietka, dbaj o siebie, trzymam kciuki!! Powodzenia dla Ciebie i maluszkaania14 lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki ja wlasnie juz po pracy:) zmeczona nogi to mi chyba zaraz odpadna:( oczywiscie musialamsie nasluchac zrzedzenia ale oalam wszystkie babska isie nie odzywalam ijestem z siebie dumna a na koniec zmiany straszliwy wypadek na lini obok kolezanka sprzatala i myla jakies walki i jej reke wkrecilo dziewczyny mowie wam wido okropny ona tak strasznie krzyczala a ja nie moglam jej pomoc jeeszcze sie trzese ma zlamanie otwarte lewej reki:( biedaczka jak sobie pomysle ze mnie tez moglo by spotkac cos takiego to az mi slabo:( dlatego jezeli nadazy mi sie okazja zmienic prace nie zawacham sie ani sekundy...
dmuchawiec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny