Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Niech ta moc będzie z Tobą i przyniesie Ci szczęście w postaci zdrowego serduszka pod Twoim sercem
Wiecie, przykro mi, że ja mam problem z zajściem w ciążę, ale jeszcze bardziej mi przykro, że żadna z Was jeszcze nie nosi w sobie nowego życia. Od czasu, gdy 100krotka podzieliła się z nami swoim szczęściem, na tym wątku żadna z dziewczyn nie spełniła swojego marzenia o zdrowej ciąży
Prima, ściskam kciuki. Przerwij złą passęPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Niech ta moc będzie z Tobą i przyniesie Ci szczęście w postaci zdrowego serduszka pod Twoim sercem
Wiecie, przykro mi, że ja mam problem z zajściem w ciążę, ale jeszcze bardziej mi przykro, że żadna z Was jeszcze nie nosi w sobie nowego życia. Od czasu, gdy 100krotka podzieliła się z nami swoim szczęściem, na tym wątku żadna z dziewczyn nie spełniła swojego marzenia o zdrowej ciąży
Prima, ściskam kciuki. Przerwij złą passę -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Niech ta moc będzie z Tobą i przyniesie Ci szczęście w postaci zdrowego serduszka pod Twoim sercem
Prima, ściskam kciuki. Przerwij złą passę
Masz rację Little, Prima przerywa złą passę. Już rozmawiałam z Am, że super byłoby jakbyśmy zaszły w podobnym czasie - przynajmniej kilka z nas z tutejszego wątku. Nasze dzieci rosły by sobie ZDROWO! w naszych brzuchach - mogłybyśmy dzielić się wrażeniami. Wierzę, że za jakiś czas tak się stanielittleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Am, matko-założycielko Ty też jesteś dobrą duszą
Z każdym dniem jesteśmy bliżej celu
P.S. Zacznę chyba liczyć, ile razy w jednym poście użyłyście mojego nicku i jego pochodnychAmelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ja absolutnie nie zostawilam nalozylam rzucilam zlej passy na nasz watek...bardzo pragne waszego szczescia naprawde...bardzo chciala bym cieszyc sie z wami waszymi szczesciami...zebyscie razem ze mna rosly tyly i wogole... Mam nadzieje ze zaraz wszystkie tu bedziecie mialy fasoleczki
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Niech ta moc będzie z Tobą i przyniesie Ci szczęście w postaci zdrowego serduszka pod Twoim sercem
Prima, ściskam kciuki. Przerwij złą passęAmelia San, littleladybird, 100krotka:), PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam dla mnie ciąża 100krotki to coś wspaniałego. I dobrze że ciągle tu z nami jesteś 100krotko przypominając, że to jest możliwe i że nawet przy długich staraniach nie można tracić nadziei.
100krotka:), Amelia San, littleladybird, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakie wy jestescie kocanae Boze i jak ja bym mogla was zostawic no jak??? nie moge po prostu nie moge...Ja tu bede wam codziennie glowe zawracac jak bym tylko mogla to bym wam pomogla ale nie wiem w jaki sposob;/ (wczoraj az do meza sie rozesmialam ze jak sie nie uspokoi to go podrzuce do ktorejs z was taki jest ze tak powiem niewyzyty;/ a ja niestety tak niedobra i okropna;/) czekam z niecierpliwoscia az pojawia sie kolejne bobaski
Ja pisze z dziewczynami na fioletowej strone dziewczyny sa fajne naprawde duzo podpowiadaja doradzaja ale tu zaczynalam i tu czuje sie najlepiej wsrod wasWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 17:48
Amelia San, littleladybird, Płatek szkarłatny, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny