Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, chwilkę mnie tu nie bylo, ale starałam się Was trochę czytać
Am, cieszę się, ze masz dobre wyniki
100krotko, co Ty mówisz? Jaka zła passa? Ty nam tu dajesz nadzieję, jesteś żywym przykładem, ze nie wolno się poddawać! Fajnie,że nadal się tu udzielasz pomimo przejścia na fioletowa stronę
Powiedzcie mi, bo gdzieś mi to umknęło, czekamy na wyniki Primy, tzn. na wyniki bety? Trzymam kciuki!!!!
A ja dziś się dowiedziałam o kolejnej ciąży, która para planowala na ... za rok-dwa. No i jak tu sobie nie pochlipac pod nosem?
W każdym razie zapisuję się do gin, już jej wysłałam sms (ciężko się dodzwonić) ale mam napisać w piątek żeby się umówić konkretnie. Chce na przyszły tydzień, także trzymajcie kciuki! Może mi coś mądrego powie.Amelia San lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Prima nie dziwię się, że się boisz, ja też jestem po kilku poronieniach i jak w końcu zobaczę dwie kreski, to pewnie będę umierać ze strachu. Ale Tobie mocno życzę, aby tym razem wszystko było dobrze Cały czas czekamy na wyniki :*
Mel jak tam po wizycie? Fajnie, że organizm się już zbiera, teraz niech tylko szybciutko zaskoczy w listopadzie
Elmalia niech lekarka coś mądrego poradzi - kciuki trzymam
Little dużo zdrówka życzę
Stokrotka mam nadzieję, że szybko do Ciebie coraz więcej z nas dołączy
Am gratuluje wyników Ja muszę też w końcu iść te badania zrobić, ale coś się zebrać nie mogę. Tzn. to laboratorium do którego mam zlecenie od lekarza późno zaczyna pracę, a nie chcę się u siebie zwalniać i kiedyś po pracy muszę iść. Ile muszę nie jeść przed badaniem? Około 4 godzin? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmciaaa super wynik tsh a widzisz, mówiłam teraz już będzie z górki
Primaaaa super beta!!!!! jak na te dpo - naprawdę extra. Teraz prawidłowy przyrost i czekamy na kolejnego dziedzica Po cichu gratuluję :**
PS. Ja właśnie wróciłam od lekarza. Wyniki super, tarczyca super, będę brała clexane przy następnej ciąży profilaktycznie nie mogę się doczekać tego hsg - jeśli będze wszystko okej, bierzemy się do roboty i niech będzie jak pisała Am - grupowe zaciążaniePrimaSort, ewelinka2210, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Jest beta. Przed chwilą dopiero pojawił się wynik: 36,78. Dzisiaj 11 albo 12 dzień po owulacji.
PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Prima a powtarzasz za dwa dni? To ładny wynik jak na tak wczesną ciążę, cały czas mocno kciuki za Was trzymam
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Amciaaa super wynik tsh a widzisz, mówiłam teraz już będzie z górki
Primaaaa super beta!!!!! jak na te dpo - naprawdę extra. Teraz prawidłowy przyrost i czekamy na kolejnego dziedzica Po cichu gratuluję :**
PS. Ja właśnie wróciłam od lekarza. Wyniki super, tarczyca super, będę brała clexane przy następnej ciąży profilaktycznie nie mogę się doczekać tego hsg - jeśli będze wszystko okej, bierzemy się do roboty i niech będzie jak pisała Am - grupowe zaciążanie -
Amelia San wrote:Dziękuję Spadło z 3,2 na 1,9 to już coś Może spadnie jeszcze bardziej?
Ja dziś się zmusiłam żeby iść bo rano jest tak zimno.. Ale Michał mnie o 7 podrzucił i zaraz wróciłam. Nawet nie zdążyłam zmarznąć Mi lekarz kazała być na czczo zupełnie tzn. bez śniadania. Więc nie wiem Ewelka czy 4 godziny wystarczą.
100krotko wezmę się, wezmę Ale i tak chyba poczekamy na zielone światło.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:A Ty jaką miałas jak byłaś w ciąży i w którym dniu po owulacji?
Oj marniutką przy pierwszej 12 dpo - około 20, w drugiej też około tego dpo - nie pamiętam 16? jakoś tak..ale ta druga była ektopowa, więc rosła minimalnie, potem opadała i znów rosła..
Główka do góry, wiem, że się boisz, ale powiem dosadnie, że już nic nie zrobisz, musisz myśleć pozytywnie. Jak będzie dobry przyrost, uspokoisz się trochę, a kobietom po poronieniu niestety ten lęk będzie towarzyszył, musimy się nauczyć z tym żyć w okresie ciąży i starać sie mysleć pozytywnie.
Trzymam kciukiAmelia San, ewelinka2210, elmalia lubią tę wiadomość
-
Uffff, nadrobiłam wszystko. Nie odniosę się do wszystkiego bo tyle tego, że nie pozapamiętywałam Ja w sobotę wyszłam z przyjaciółkami i wróciłam po 4 rano, trochę pomieszłam różnych alkoholi i w niedzielę umierałam... AL e dziś już jest ok. Cały dzień spędziliśmy na zakupach i włąśnie leżymy i będziemy oglądać film.
Jeśli chodzio ciąże to w sobotęsąsiadka przyszła i powiedziałą, że zrobiła test i wyszły 2 kreski ale plami. Ma szescioletniego syna a rok temu poroniła w terminie miesiączki ale i tak nie uważam, że znając moją sytuację powinna mi jako pierwszej to obwieścić. Było mi przykro i płakałam nie dlatego, że ona jest tylko dlatego, żę ja nie mogę już ponad 2 lata!
Maleficent dziękuję mam nadzieje, że się uda
W środę ide do lekarza to będzie 12 dc dziś już 10 dc i zaczyna się już śluz płodny...owulacje mam późne więc ten śluz znów jest kilka dni za wcześnie.
Najprawdopodobniej dostanę już receptę na CLo na następny cykl
Prima kiedy idziesz do lekarza?Ginka
-
nick nieaktualnyPrima kciuki zaciskniete:) bede sie za Ciebie modlic:) za was wszystkie sie modle bedziesz sie kontaktowac z ginem?
To prawda do tsh nie trzeda byc nadczo i nie powinno sie lykac leku przed pobraniem:)
Nie zgadniecie co wlasnie chrupie:D platki z suszonymi truskawkami hehe:)Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Male mądrze mówi, popieram
Hah :*
Tobie też światełko zaświeci, nam wszystkim, te dobre wyniki to pierszy sygnał
Wycuwam pozytywne przyrosty i dwie kreski na testach dam sikających na patyk
W pierwszej kolejności Little a potem reszta dziewczyn jak to napisałaś
No i my dwie staraniowo-oczekujące :>
Edit: Oj ta Prima mi tu humor poprawiła swoją betą. Ja Ci mówię, że będzie OKEJ! Gęba sama mi się cieszy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:42
Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGinka wrote:Uffff, nadrobiłam wszystko. Nie odniosę się do wszystkiego bo tyle tego, że nie pozapamiętywałam Ja w sobotę wyszłam z przyjaciółkami i wróciłam po 4 rano, trochę pomieszłam różnych alkoholi i w niedzielę umierałam... AL e dziś już jest ok. Cały dzień spędziliśmy na zakupach i włąśnie leżymy i będziemy oglądać film.
Jeśli chodzio ciąże to w sobotęsąsiadka przyszła i powiedziałą, że zrobiła test i wyszły 2 kreski ale plami. Ma szescioletniego syna a rok temu poroniła w terminie miesiączki ale i tak nie uważam, że znając moją sytuację powinna mi jako pierwszej to obwieścić. Było mi przykro i płakałam nie dlatego, że ona jest tylko dlatego, żę ja nie mogę już ponad 2 lata!
Maleficent dziękuję mam nadzieje, że się uda
W środę ide do lekarza to będzie 12 dc dziś już 10 dc i zaczyna się już śluz płodny...owulacje mam późne więc ten śluz znów jest kilka dni za wcześnie.
Najprawdopodobniej dostanę już receptę na CLo na następny cykl
Prima kiedy idziesz do lekarza?Amelia San lubi tę wiadomość